SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • miszkaaa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie dzis pracowicie. Kurczak sie piecze, ziemniaczki obrane, pranie zrobione, podłogi odkurzone i pomyte :) ajj glodna juz jestem! :)

ex2bmg7yxswzkwmo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym być głodna ;( wmusiłam w siebie sucha bułkę. Zaraz wmusze trochę spaghetti. Zrobiłam sobie parowki z sody i soli, koleżanka mi podpowiedziala. Trochę lepiej mi będę robiła co kilka godzin niech to wyplynie wszystko :)

• kada24 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    domiii wrote:
    mam dokładnie tak samo i jestem przeszczęśliwa z tego powodu :)
    Będzie chłopak hihi chlopaczki dodają urody a corcie odbierają

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jak dziś powiedziałam moja mama że zajadam się ogorkami na córkę to mi się śmiać chciało :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miszkaaa wrote:
    Moja koleżanka prawie do 4ms nie wiedziała ze jest w ciąży wlasnie prze takie pseudo krwawienia. Nie starali sie o drugie dziecko, zawsze miała skąpe miesiączki wiec nawet nie pomyślała ze może być w ciąży :)
    Moja ciocia tez tak miala i przez te pseudo miesiaczki dopiero jak poczula ruchy dziecka to sie zorientowala i poleciala do lekarza... tez to bylo przy drugiej ciazy...

Pianistko na pewno wszystko bedzie dobrze i serduszko bedzie tam nada a do tego wiekszy fasolinek... nie moze byc inaczej... wiecej nas tu ktore maja straszny stres od wizyty do wizyty ale jakos trzeba to przetrwac w spokoju bo stres wplywa jeszcze gorzej :/ ja tez mam zawal przed poniedzialkiem ale staram sie myslec pozytywnie... musi byc dobrze...

Max mnie od czasu do czasu kluje w jajniku z ktorego mialam owu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zjadlam monte i mi to jakos siedzi na zoladku... nie sa to typowe mdlosci ale jakos mi tak dziwnie... u nas dzis na obiad gyros z tzatzikami i frytki... a wieczorem moze skoczymy na festyn jak sie nie rozpada to na pewno bede sie jak zwykle zajadac smazonym kalafiorem i duszonymi pieczarkami z sosem czosnkowym... weekend moze nam tym sposobem szybko zleci do poniedzialkowej wizyty ktora mam nadzieje nas uspokoi bo nasz maluch sie wkoncu pokaze...
    Alez mnie dzis w krzyzu lupie...

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie znowu plamienie z taką brudną krwią :/ w zasadzie to śluz podbarwiony krwią...
    leżę i odpoczywam ale ciężko mi jest myśleć pozytywnie...

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panistka, szkoda że tam u Ciebie nie możesz z takim plamieniem pojechać na pogotowie, zbadali by Cie i byś się uspokoiła, czytałam troche na ten temat i najgorzej to się dzieje wtedy, gdy plamisz i boli, a skoro Ciebie nie boli to może być milion przyczyn, z czego prawie wszystko nie oznacza nic groźnego, trzymaj się jakoś i odpoczywaj
    tylko spokój nas może uratować :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś byłam na wizycie w klinice. Niestety nic dobrego nie usłyszałam. Na usg widać pęcherzyk plodowy ale nie widać ciałka zoltkawego ani zarodka. Mamy się pojawić za tydzień. Profesor tylko powiedział ze wygląda to niepokojąco. Dziś jest 25dpt wiec raczej byłoby coś widać. Tak się boję że to już koniec... :(

• czekolada Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renieczka przytulam Cię, bądź dobrej myśli.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka tylko pozytywne myślenie! Wszystkie dotrwamy do lutego!

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renieczka kochana trzymam kciuki, będzie dobrze. Jeszcze Babel urośnie zobaczysz kochana.
    Pianistka może to jakiś mały krwia czek co? Na spokojnie będzie dobrze zobaczysz.
    A mnie od 12 tak zmu zy lo ze masakra. Zjadłam jajecznice na śniadanie zrobiona przez męża i zaczęło mnie mdlic po tym. I jak zasnęłam to po 3h się obudziłam hihihihihi

A Teraz zajadam pomidorówkę mniam ale pyszna mi wyszła mhmm....

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Max Ekspertka

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renieczka - jeszcze nic straconego, trzymam kciuki, żeby za tydzień już dzidzia była widoczna.

15.06 - 128,3
    17.06 - 370,6

xnw4csqv9cg1u5ee.png
  • magdalenka_ka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :*

Renieczka bądź dobrej myśli - to jeszcze wczesna ciąża i pewnie dużo też zależy od sprzętu. musi być dobrze :*

Pianistka coś mi się wydaję, że te plamienia to taka Twoja 'uroda'. Z pewnością poniedziałkowa wizyta Cię uspokoji.

Dziewczyny gratulację bliźniaków :D

Mam pierwszą prawdziwą zachciankę - ciasto z malinami na kruchym cieście. Obleciałam wszystkie cukiernie i nigdzie nie było :( więc teraz biorę się za pieczenie :) oby wyszło, bo inaczej się zapłaczę....

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3vfxm48u0dxg3.png[/link]
  • Anabel Ekspertka

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Renieczka jeszcze nie wszystko stracone, mojej koleżance powiedzieli że prawdopodobnie puste jajo płodowe a zarodek ujawnił się dopiero po 7 tyg. Oby u Ciebie też się tak stało.

Don't Give Up.. <3

eikt9jcgc6uk0mji.png
  • lelewela Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka głowa do góry, nie u każdego w 6 tyg. już ładnie wszystko widać, zobaczysz, że będzie dobrze. Jest mnóstwo takich przypadków, że później widać.
    Bądź dzielna

Ja też własnie pospałam po południu i głód mnie obudził, zjadłam mega piętrową kanapkę ze wszystkim, a w lodówce czeka deserek ze zmiksowanych truskawek i serka waniliowego do którego dodałam kawy i wyszedł pyszny kawowy i to wszystko z żelatyną. Już na pewno zastygło jak spałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:55

iv09l6d8dhueo2ma.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny,

bardzo nieśmiało chciałabym do was dołączyc, czytam was od dłuższego czasu przez co mam wrażenie, że już się znamy ;):).Wreszcie odważyłam się założyc konto na fioletowej stronie i się odezwac.

to jest pierwsze forum, na którym jestem więc bądźcie proszę wyrozumiałe :).

miłego popołudnia życzę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:24

Magdalena87, miszkaaa, e-ness, zosiaaa lubią tę wiadomość

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Magdalena87 Ekspertka

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:

A Teraz zajadam pomidorówkę mniam ale pyszna mi wyszła mhmm....
    Narobiłaś mi smaka na pomidorową i właśnie ją robię:)

Doti87 lubi tę wiadomość

6bf940ceba.png
  • Magdalena87 Ekspertka

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    Czesc dziewczyny,

bardzo nieśmiało chciałabym do was dołączyc, czytam was od dłuższego czasu przez co mam wrażenie, że już się znamy ;):).Wreszcie odważyłam się założyc konto na fioletowej stronie i się odezwac.

to jest pierwsze forum, na którym jestem więc bądźcie proszę wyrozumiałe :).

miłego popołudnia życzę

Witaj Kasia02:)

6bf940ceba.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe to Smacznego Magdalena :-)
    Witaj Kasiu :-)
    Który to twój tydzień?

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ