Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja ciocia tez tak miala i przez te pseudo miesiaczki dopiero jak poczula ruchy dziecka to sie zorientowala i poleciala do lekarza... tez to bylo przy drugiej ciazy...miszkaaa wrote:Moja koleżanka prawie do 4ms nie wiedziała ze jest w ciąży wlasnie prze takie pseudo krwawienia. Nie starali sie o drugie dziecko, zawsze miała skąpe miesiączki wiec nawet nie pomyślała ze może być w ciąży

Pianistko na pewno wszystko bedzie dobrze i serduszko bedzie tam nada a do tego wiekszy fasolinek... nie moze byc inaczej... wiecej nas tu ktore maja straszny stres od wizyty do wizyty ale jakos trzeba to przetrwac w spokoju bo stres wplywa jeszcze gorzej
ja tez mam zawal przed poniedzialkiem ale staram sie myslec pozytywnie... musi byc dobrze...
Max mnie od czasu do czasu kluje w jajniku z ktorego mialam owu... -
nick nieaktualnyA ja zjadlam monte i mi to jakos siedzi na zoladku... nie sa to typowe mdlosci ale jakos mi tak dziwnie... u nas dzis na obiad gyros z tzatzikami i frytki... a wieczorem moze skoczymy na festyn jak sie nie rozpada to na pewno bede sie jak zwykle zajadac smazonym kalafiorem i duszonymi pieczarkami z sosem czosnkowym... weekend moze nam tym sposobem szybko zleci do poniedzialkowej wizyty ktora mam nadzieje nas uspokoi bo nasz maluch sie wkoncu pokaze...
Alez mnie dzis w krzyzu lupie... -
Panistka, szkoda że tam u Ciebie nie możesz z takim plamieniem pojechać na pogotowie, zbadali by Cie i byś się uspokoiła, czytałam troche na ten temat i najgorzej to się dzieje wtedy, gdy plamisz i boli, a skoro Ciebie nie boli to może być milion przyczyn, z czego prawie wszystko nie oznacza nic groźnego, trzymaj się jakoś i odpoczywaj
tylko spokój nas może uratować

-
nick nieaktualnyJa dziś byłam na wizycie w klinice. Niestety nic dobrego nie usłyszałam. Na usg widać pęcherzyk plodowy ale nie widać ciałka zoltkawego ani zarodka. Mamy się pojawić za tydzień. Profesor tylko powiedział ze wygląda to niepokojąco. Dziś jest 25dpt wiec raczej byłoby coś widać. Tak się boję że to już koniec...
-
nick nieaktualny
-
Renieczka kochana trzymam kciuki, będzie dobrze. Jeszcze Babel urośnie zobaczysz kochana.
Pianistka może to jakiś mały krwia czek co? Na spokojnie będzie dobrze zobaczysz.
A mnie od 12 tak zmu zy lo ze masakra. Zjadłam jajecznice na śniadanie zrobiona przez męża i zaczęło mnie mdlic po tym. I jak zasnęłam to po 3h się obudziłam hihihihihi
A Teraz zajadam pomidorówkę mniam ale pyszna mi wyszła mhmm.... -
Hej Dziewczynki :*
Renieczka bądź dobrej myśli - to jeszcze wczesna ciąża i pewnie dużo też zależy od sprzętu. musi być dobrze :*
Pianistka coś mi się wydaję, że te plamienia to taka Twoja 'uroda'. Z pewnością poniedziałkowa wizyta Cię uspokoji.
Dziewczyny gratulację bliźniaków
Mam pierwszą prawdziwą zachciankę - ciasto z malinami na kruchym cieście. Obleciałam wszystkie cukiernie i nigdzie nie było
więc teraz biorę się za pieczenie
oby wyszło, bo inaczej się zapłaczę....
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
renieczka głowa do góry, nie u każdego w 6 tyg. już ładnie wszystko widać, zobaczysz, że będzie dobrze. Jest mnóstwo takich przypadków, że później widać.
Bądź dzielna
Ja też własnie pospałam po południu i głód mnie obudził, zjadłam mega piętrową kanapkę ze wszystkim, a w lodówce czeka deserek ze zmiksowanych truskawek i serka waniliowego do którego dodałam kawy i wyszedł pyszny kawowy i to wszystko z żelatyną. Już na pewno zastygło jak spałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 16:55
-
Czesc dziewczyny,
bardzo nieśmiało chciałabym do was dołączyc, czytam was od dłuższego czasu przez co mam wrażenie, że już się znamy
.Wreszcie odważyłam się założyc konto na fioletowej stronie i się odezwac.
to jest pierwsze forum, na którym jestem więc bądźcie proszę wyrozumiałe
.
miłego popołudnia życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2015, 17:24
Magdalena87, miszkaaa, e-ness, zosiaaa lubią tę wiadomość

-
Kasia02 wrote:Czesc dziewczyny,
bardzo nieśmiało chciałabym do was dołączyc, czytam was od dłuższego czasu przez co mam wrażenie, że już się znamy
.Wreszcie odważyłam się założyc konto na fioletowej stronie i się odezwac.
to jest pierwsze forum, na którym jestem więc bądźcie proszę wyrozumiałe
.
miłego popołudnia życzę
Witaj Kasia02:)
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014