Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Kasia
To też moje pierwsze forum na którym się udzielam 
Renieczka, trzymam kciuki żeby wszystko okazało się dobrze. Może po prostu ciążą jest młodsza?
Skierka cieszę się, że zdrowiem Twoim i rodzinki już lepiej
Ja dziś w skrócie umieram, rano mdłości, obudziłam się z powtórnym bólem głowy, który w migrenę się przerodził. Byliśmy na działce ogarnąć, ale ja dostałam przykaz leżenia w samochodzie i nie dotykania się do bałaganu (myszy harcowaly, więc sporo brudu narobiły). Jak wracalismy to tak mnie pod koniec jazdy zemdliło, że myślałam że się z kibelkiem przywitam, ale położyłam się, zdrzemnełam i mniej mi niedobrze. Głowa nadal nasuwa, wzięłam koło południa Apap Extra, ale nic nie pomógł. Potem dopiero doczytałam, że nie można go niby w pierwszym trymestrze brać
Mam nadzieję, że nie zaszkodzi przynajmniej bo pomóc to nie pomógł niestety
Skierka lubi tę wiadomość
-
Kasia02 wrote:Czesc dziewczyny,
bardzo nieśmiało chciałabym do was dołączyc, czytam was od dłuższego czasu przez co mam wrażenie, że już się znamy
.Wreszcie odważyłam się założyc konto na fioletowej stronie i się odezwac.
to jest pierwsze forum, na którym jestem więc bądźcie proszę wyrozumiałe
.
miłego popołudnia życzę[/QUOTE
Witaj, fajnie ze nas coraz więcej
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
dziękuję za miłe przyjęcie
.
wg OM zaczęłam 7tc, belly pokazuje 6tc1 ..
, o moim szczęściu wiem od ok.2 tyg., byłam u ginekologa, ale nie miałam jeszcze badania. Kazała mi przyjśc za 3 tyg czyli 06.07. bardzo bym chciała juz wiedziec czy wszystko dobrze, ale poczekam.. Jestem po 2-óch stratach:((((, do tego biorę masę leków (m.in. clexane, acard, zwiększoną dawkę kwasu foliowego , wit. D3-aledopiero w tej ciąży). Mimo to jestem dobrej myśli,do 3-ech razy sztuka!! Bardzo kiepsko się czuję,jest mi niedobrze, do tego wymiotuję, ciągle chce mi się spac i często jestem głodna;), ale bardzo się z tego cieszę i uważam do za dobry znak, że tym razem wszystko będzie dobrze. Do tego zaczęła mnie łapac jakaś infekcja i od pt jestem na zwolnieniu, i dobrze, bo całokształtowo nie nadaję się do niczego!
Nie dałam rady przeczytac "środkowych stron" czy są dziewczyny, które biorą też te leki co ja?

-
No niestety wizyta dopiero w czwartek... to pierwszy wolny termin. zero szans wcześniej...
Mówcie co chcecie ale ja już wiem że nic z tego nie będzie...
położyłam się spać, dalej plamię...
Chyba dziewczyny jestem na wylocie z lutówek
Renieczka, trzymaj się...
-
Pianistko, czy Ty ma codzień tez taka pesymistka

Ja też mam gorsze dni, ale walczę ze złym nastrojem i złymi myślami.
Przecież to można sfiksowac tak ciągle się zamartwiac, tylko szkodzisz sobie i dziecku.
Wiem ze syty nigdy głodnego nie zrozumie, ale mam ochotę porządnie Cię opierdzielic za te umartwianie się. Głowa do góry!Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualnyRenieczko trzymam kciuki zeby maluch sie na kolejnej wizycie pokazal!
Pianistko Monkey dobrze prawi! Wiele kobiet krwawi badz plami w terminie @... na pewno bedzie wszystko dobrze! Moja ciotka tak miala do 5 miesiaca przez co nie wiedziala ze jest w ciazy poki ruchow nie poczula... Sciskam mocno i trzymam kciuki!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH