Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha . No! A dostałaś mojego maila?
Aaa kurde zapomniałam powiedzieć, ze mąż w końcu dziś zauważył, że moje cycuszki się powiększyły! i ja też to widzę coraz bardziej. Jeden mankament, na to weselę co za miesiąc, to będę musiała jakoś sukienkę w biuście poszerzyć, a tam mało po bokach materiały, ale tak 1cm, mi styknie hehe, a jak nie to na wdechu , bo w brzuchu jest git, ona tak delikatnie pas ma wyżej i jest rozkloszowana więc wiecie , brzuszkowi będzie miło, tylko cyce się spłaszczą jak naleśniory
Uaaa aktywowałam kartę, mam 3% rabatu: Podczas oczekiwania na narodziny Maleństwa możesz korzystać z 3% rabatu na:
- artykuły pielęgnacyjne dla kobiet w ciąży
- artykuły pielęgnacyjne dla małych dzieci
- akcesoria dla małych dzieci
- pieluchy
To idę sobie zaszaleć i kupić jakiś balsam haha . Tak długo się zbieram, że truskawek sie odechciało, ale to forum tak wciąga ;P
-
Monkey wrote:Iriss nie zapomniałam o Tobie bo to właśnie Ciebie miałam na myśli!!!!!
Zosiaa to jeszcze gówniara
Hahaha
Monkey tak farmacja, pracuję w aptece
Iriss ja kartę rossnę mam już od jakiegoś czasu i fajne rabaty są szczególnie ich pampersy z firmy babydream, odkąd zaczęliśmy ich używać to innych nie kupiliśmyMonkey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, nie nadazam za wami. Tak tu skrobiecie.
ja jestem troche sceptycznie nastawiona do ciazy. Wie tylko maz i ja. Chyba z tego wzgledu ze juz jedno dzieciatko stracilam.
ciesze sie nia bardzo mocno ale tak inaczej niz z pierwszej.
ja za miesiac koncze 27 lat. Myslalam ze jestem juz stara ale wsrod was czuje sie mloda
do lekarza ide w piatek. Wg om bedzie to 6 tydz 1 dzien ciazy ale ja mialam w tym cyklu pozna owulacje bo jakos w 18 dniu wiec i ciaza moze byc mlodsza -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, miło mi się będzie do was dopisać niedługo, ale poczekam jeszcze na wyniki drugiej bety. Pierwsza z wczoraj, czyli z 12 dpo, to 118,4 Dzisiaj mój 4t1dc. Potrzymajcie proszę kciuki do drugiej bety i wrócę do was w podskokach
zosiaaa, aisa lubią tę wiadomość
-
aisa, ja też kupuję w gemini ale to jak robię jakiś większy zakup to mi sie opłaca .
agisia, piękna kropeczka
zosiaaa, fajnie że piszesz, bo też uważam że jest tyle innych firm niż pampers, a wszyscy wkoło tylko tą jedną firmę uznają. Ale to zależy też od dziecka i tego jak reaguje na pieluchy, ale do tego etapu mamy jeszcze sporo czasu
Peggy Olsen, witamy i gratulacje, na pewno beta pięknie przyrasta
MamaNieMama, postaramy wspierać Cię tak jak umiemy, bo my tutaj mamy grupę wsparcia
Moje zakupy skończyły się szybciej niż się zaczęły, zrobiło mi się niedobrze, słabo i strasznie zakręciło mnie w brzuchu, kupiłam co najpilniejsze i "biegłam" do domu, myśląc czy zdążę do łazienki . Ale kupiłam sobie balsam i olejek dla kobiet w ciąży:P. Przetestuje i zrelacjonuję -
nick nieaktualnyNajlepszy jest bio oil, stosuje sie go od 2 trymestru.
Ja go uzywalam i zadnego rozstepu po pierwszej ciazy a przytylam 17 kg.
dziewczyny nic nie da sie powiedziec co mogloby pocieszyc po tak poznej stracie, tym bardziej ze cala ciaza byla idealna. Stracilam duza dziewczynke i niestety teraz odwiedzam ja na cmentarzu.
ale nie po to tu jestem by Was stresowac
A te ktore z Was sa wierzace moga pomodlic sie za mojego Aniolka i za wszystkie nas, zebysmu dotrwaly szczesliwie do konca -
nick nieaktualny
-
Z tymi rozstępami to też niestety genetyka. Są kobiety, które nie maja skłonności i mogą smarować się czymkolwiek i skóra gładka (moja mama ), a są takie które mimo pielęgnacji nawet tej droższej, będą miały rozstępy. U mnie biooil się nie sprawdził, ale na blizny stosowałam, zresztą jego skład do końca do mnie nie przemawia , zwłaszcza parafina na pierwszym miejscu. Ale jak Tobie pomogło to super , teraz masz już sprawdzony preparat.
Ja nie wiem jak będzie w ciąży, ale jeżeli chodzi o skórę to u mnie tendencji do rozstępów tak jak i cellulitu nie ma (chudłam, tyłam, chudłam).
Jeju, chyba organizm śledzie przestał tolerować, śmiem sądzić że to po nich takie sensacje dziś (wtedy chyba też jadłam śledzie i późneij 2 dni mnie ganiało i mdliło:/)