Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha
. No! A dostałaś mojego maila?
Aaa kurde zapomniałam powiedzieć, ze mąż w końcu dziś zauważył, że moje cycuszki się powiększyły!i ja też to widzę coraz bardziej. Jeden mankament, na to weselę co za miesiąc, to będę musiała jakoś sukienkę w biuście poszerzyć, a tam mało po bokach materiały, ale tak 1cm, mi styknie hehe, a jak nie to na wdechu
, bo w brzuchu jest git, ona tak delikatnie pas ma wyżej i jest rozkloszowana więc wiecie
, brzuszkowi będzie miło, tylko cyce się spłaszczą jak naleśniory
Uaaa aktywowałam kartę, mam 3% rabatu: Podczas oczekiwania na narodziny Maleństwa możesz korzystać z 3% rabatu na:
- artykuły pielęgnacyjne dla kobiet w ciąży
- artykuły pielęgnacyjne dla małych dzieci
- akcesoria dla małych dzieci
- pieluchy
To idę sobie zaszaleć i kupić jakiś balsam haha. Tak długo się zbieram, że truskawek sie odechciało, ale to forum tak wciąga ;P
-
Monkey wrote:Iriss nie zapomniałam o Tobie bo to właśnie Ciebie miałam na myśli!!!!!
Zosiaa to jeszcze gówniara
Hahaha
Monkey tak farmacja, pracuję w aptece
Iriss ja kartę rossnę mam już od jakiegoś czasu i fajne rabaty sąszczególnie ich pampersy z firmy babydream, odkąd zaczęliśmy ich używać to innych nie kupiliśmy
Monkey lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, nie nadazam za wami. Tak tu skrobiecie.
ja jestem troche sceptycznie nastawiona do ciazy. Wie tylko maz i ja. Chyba z tego wzgledu ze juz jedno dzieciatko stracilam.
ciesze sie nia bardzo mocno ale tak inaczej niz z pierwszej.
ja za miesiac koncze 27 lat. Myslalam ze jestem juz stara ale wsrod was czuje sie mloda
do lekarza ide w piatek. Wg om bedzie to 6 tydz 1 dzien ciazy ale ja mialam w tym cyklu pozna owulacje bo jakos w 18 dniu wiec i ciaza moze byc mlodsza -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, miło mi się będzie do was dopisać niedługo, ale poczekam jeszcze na wyniki drugiej bety. Pierwsza z wczoraj, czyli z 12 dpo, to 118,4
Dzisiaj mój 4t1dc. Potrzymajcie proszę kciuki do drugiej bety i wrócę do was w podskokach
zosiaaa, aisa lubią tę wiadomość
-
aisa, ja też kupuję w gemini
ale to jak robię jakiś większy zakup to mi sie opłaca
.
agisia, piękna kropeczka
zosiaaa, fajnie że piszesz, bo też uważam że jest tyle innych firm niż pampers, a wszyscy wkoło tylko tą jedną firmę uznają. Ale to zależy też od dziecka i tego jak reaguje na pieluchy, ale do tego etapu mamy jeszcze sporo czasu
Peggy Olsen, witamyi gratulacje, na pewno beta pięknie przyrasta
MamaNieMama, postaramy wspierać Cię tak jak umiemy, bo my tutaj mamy grupę wsparcia
Moje zakupy skończyły się szybciej niż się zaczęły, zrobiło mi się niedobrze, słabo i strasznie zakręciło mnie w brzuchu, kupiłam co najpilniejsze i "biegłam" do domu, myśląc czy zdążę do łazienki. Ale kupiłam sobie balsam i olejek dla kobiet w ciąży:P. Przetestuje i zrelacjonuję
-
nick nieaktualnyNajlepszy jest bio oil, stosuje sie go od 2 trymestru.
Ja go uzywalam i zadnego rozstepu po pierwszej ciazy a przytylam 17 kg.
dziewczyny nic nie da sie powiedziec co mogloby pocieszyc po tak poznej stracie, tym bardziej ze cala ciaza byla idealna. Stracilam duza dziewczynke i niestety teraz odwiedzam ja na cmentarzu.
ale nie po to tu jestem by Was stresowac
A te ktore z Was sa wierzace moga pomodlic sie za mojego Aniolka i za wszystkie nas, zebysmu dotrwaly szczesliwie do konca -
nick nieaktualny
-
Z tymi rozstępami to też niestety genetyka. Są kobiety, które nie maja skłonności i mogą smarować się czymkolwiek i skóra gładka (moja mama
), a są takie które mimo pielęgnacji nawet tej droższej, będą miały rozstępy. U mnie biooil się nie sprawdził, ale na blizny stosowałam, zresztą jego skład do końca do mnie nie przemawia
, zwłaszcza parafina na pierwszym miejscu. Ale jak Tobie pomogło to super
, teraz masz już sprawdzony preparat.
Ja nie wiem jak będzie w ciąży, ale jeżeli chodzi o skórę to u mnie tendencji do rozstępów tak jak i cellulitu nie ma (chudłam, tyłam, chudłam).
Jeju, chyba organizm śledzie przestał tolerować, śmiem sądzić że to po nich takie sensacje dziś (wtedy chyba też jadłam śledzie i późneij 2 dni mnie ganiało i mdliło:/)