Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:Tulipanna, biorę luteinę cały czas, mam 3 paczki zapasu i nie zamierzam odstawić! Biorę 2 rano i 1 na noc
Co do smecty u mnie jest nieskuteczna bo jej smak a raczej konsystencja powoduje wymioty... Więc odwadniam się jeszcze bardziej... Ja wybrałabym węgiel albo jest taki lek carbo activ... węgiel ale w kapsułkach, wygodny w zażywaniu i skuteczny
Ale i tak nie potrzebuję póki co bo mam takie zaparcia że już nie pamiętam kiedy ostatnio.... no...
U mnie dzisiaj 9 dni po terminie @ więc już się uspokoiłam i tylko 9 dni do USG nie mogę się doczekać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Monkey wrote:Dziewczyny to ja Wam coś zdradzę...
Ja i Natasha 7870 jesteśmy siostrami
Trochę to zbyt piękne by było prawdziwe ale przecież nic się złego nie wydarzy, prawda?
Dziewczyny piękne te Wasze foteczki
Peggy witaj Kciuki nasze oczywiście masz
Prawda pradwa a co się ma wydarzyc siostra. Wszystko będzie dobrze zobaczysz:)zosiaaa, Monkey lubią tę wiadomość
-
Tulipanna mówisz i masz
Natasha jasne, że będzie dobrze. Innej opcji nie ma
Ja zrobiłam dziś ostatni test bo chciałam mieć fajną krechę na pamiątkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 14:26
zosiaaa, tysiaa93, tulipanna, natasha7870 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
ooo Monkey, przypomniałaś mi o czymś.. żeby kupić właśnie jeszcze teściora i na pamiątkę machnąć . Mam w sumie ten 12dpo też ładnie widać, ale może takie tłuściochy sobie też zrobić
zosiaaa, ja tego Imodium nigdy bym teraz nie wzięła (ja to nawet apap brałam osttani raz ponad miesiąc temu) teraz tylko femibion natal 1 i magnez
Biegunka się uspokoiła, ale muli mnie niesamowicie i słabo mi trochę. No ale chociaż pranie zrobiłam (3 tury) i już się suszy na balkonieMonkey, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Laski, wam też się ciągle chce spać? Podejrzewam, że to przez luteinę
Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny , pozwolę sobie dołączyć do was
Mam nadzieje , ze wszystko będzie dobrze. W poniedziałek mam pierwsza wizytę u ginekologa , strasznie się denerwuje..
Miłego dniaMonkey, tysiaa93, tulipanna, zosiaaa, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
Iriss wrote:Super . Jaka różnica między Waszymi ciążami, bo pewnie nie doczytałam:P
Tysiu mnie spanie męczy tylko popołudniami.
Nie ma dnia bym nie walnęła sobie godzinnej drzemeczkitysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Iriss wrote:No ja bym spała na okrągło, ale jak brałam luteinę tuż po owulacji to mnie tak nie muliło. Dziś to wyjątkowo, ciśnienie sobie zmierzyłam 99/60 (ja ogólnie mam niskie ciśnienie, ale dziś to dolne to pojechało), i pewnie dlatego się tak słabo czuję - dlatego też zrezygnowałam z leżakowania na balkonie bo tam już słońce
Monkey lubi tę wiadomość