Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:"OGŁOSZENIE PARAFIALNE"
Która z Was podejmie się prowadzenia tabelki?
Ja prowadzę listę w pierwszym poście i mogłabym wszystkiego nie ogarnąć
Chodzi o tabelkę z imieniem, datą porodu, cyklem starań czy co tam ustalimy? I aktualizowaniem jej kiedy nowe dziewczyny przybędą? Jeśli tak, ja się mogę podjąć Obiecuję nie zawalićtysiaa93, zosiaaa, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Chodzi o tabelkę z imieniem, datą porodu, cyklem starań czy co tam ustalimy? I aktualizowaniem jej kiedy nowe dziewczyny przybędą? Jeśli tak, ja się mogę podjąć Obiecuję nie zawalić
-
Pianistka wrote:A może po prostu zrobimy tak, że założymy tabelkę i każda nowa dziewczyna będzie się dopisywała i aktualizowała... będzie prościej jeśli każda sama wpisze swoje dane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 15:42
-
Pianistka jak Monkey tu wpadnie to ci wytłumaczy o co chodzi z tabelką Ja mam dzisiaj zaćmienie umysłu
Bianka mnie na początku też bolał brzuch, jak na okres, nie martw się Teraz sporadycznie zaboli, najczęściej jak kichnę albo jak za szybko wstanę. Maluch robi sobie tam miejsce. A jak będzie cię bardzo bolało to weź nospę albo magnez.Bianka* lubi tę wiadomość
-
Bianka czasem pobolewa
Pianistka ja myślałam o tabelce w arkuszach google
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pfVWuWThIYJaNdmeEvMc_NnrtHIF84OBrNYyEoApv9o/edit#gid=0
Zbieramy się grillować!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 16:09
tysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
nick nieaktualny
-
Ale macie fajnie z tym grillem, mnie dalej muli, pospałam trochę i teraz wsunęłam kisiel, ciekawa jestem czy tak dziś mnie trzyma czy się potęgować będą mdłości, na szczęście nad wc nie wiszę, ale nie wiem co lepsze czy to uczucie czy .....
Co do libido, moje jest ostatnio wysokie, ale tez od pozytywnego testu spokój, bo ja się boję, do czasu aż lekarz nie powie po usg (tym serduszkowym:) ) że jest ok i można, to się wstrzymujemy (chyba bym zawału dostała jakbym zaczęła np plamic po, a wiadomo że szyjka teraz wrażliwa i ukrwiona bardziej i może się zdarzyć...). -
Ja już pisałam kilka razy, ale miło mi będzie napisać jeszcze raz
Biorę:
- femibion natal 1 (3 cykl)
- Magnez B6
To wszystko, ale witaminy prenatalna takie dla kobiet starających się o dzidziusia i Magnez biorę od stycznia, a wcześniej kwas foliowy i Magnez B6 zaraz po podjęciu decyzji o staraniu się (listopad) a mąż tez dostawał folika, a później dodatkowo zestaw dla niego szykowałam dla wojowników hahatysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bianka, mnie w okolicach terminu @ brzuszek też bolał i to tak niefajnie, trochę miałam stres, akurat cały dzień mi dokuczał jednego dnia więc brałam nospę, tym bardziej że w pracy byłam, na drugi dzień dokuczał słabiej i przeszło. teraz też od czasu do czasu coś tam da o sobie znać, ale jest ok w końcu wszystko tam jest wrażliwe teraz no i groszek musi sobie miejsce robić