Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O dzieki Ci Monkey!!!taka wlasnie mi pasujesz! Zadziorna! Popieracie Laseczki?
Tysia,to nie lutka,to fasolka wysysa energie i żada zebysmy zwolnily.ja w boze cialo przysnelam a corka mojego N. mowi:Olga!przeciez Ty nigdy w dzien nie spisz!Co sie z Toba dzieje;)?my oboje w smiech. A mama mowi ze na moim węchu teraz polegac nie nozna bo wiekszosc rzeczy wkrotce bedzie smierdziec albo zbyt mocno pachniec;)tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
tulipanna zadziorna mówisz? toć jaka taka spokojna osóbka jestem
Fakt faktem w awatarku mam Meridę Waleczną bo długo o fasolkę walczyłam.
Zmieniłam go jakies 2 miesiące temu i przyniósł mi szczęście
I masz rację Niech dalej mi sprzyja
MiSia uwierzysz kochana jak poczujesz pierwsze objawytysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Popieram, ten avatar najbardziej pasuje do Monkey
Ja próbuję się jeszcze nie zdradzić z ciążą ale widzę, że to będzie coraz trudniejsze
Tulipanna u mnie od czasu pozytywnego testu zero seksu. O, nawet się zrymowało Po straconej ciąży oboje się boimy. I oboje zgodnie stwierdziliśmy, że będzie tak do 12 tygodnia. Mojemu pomagam w inny sposób A ja cóż, wytrzymamtulipanna, Monkey lubią tę wiadomość
-
Monkey wrote:tulipanna zadziorna mówisz? toć jaka taka spokojna osóbka jestem
Fakt faktem w awatarku mam Meridę Waleczną bo długo o fasolkę walczyłam.
Zmieniłam go jakies 2 miesiące temu i przyniósł mi szczęście
I masz rację Niech dalej mi sprzyja
MiSia uwierzysz kochana jak poczujesz pierwsze objawyMonkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Monkey juz o tym marze
Dziękuję dziewczyny za ciepłe przyjęcie mnie do waszego szlachetnego grona
Udało nam się w 9 cs.tysiaa93, Monkey, zosiaaa, tomania2806, aisa lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:A ja mam taaaka ochote!!! My odtatni raz dzien przed pozytywnym testem,nawet nie wiedzialam jeszcze i bylo ook. A bylam juz w ciazy..hmmmm....
My się oboje boimy, więc i tak ten seks byłby bez przyjemności
Poza tym mam tak jak Monkey zerowe libidoMonkey lubi tę wiadomość
-
"OGŁOSZENIE PARAFIALNE"
Która z Was podejmie się prowadzenia tabelki?
Ja prowadzę listę w pierwszym poście i mogłabym wszystkiego nie ogarnąć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 15:21
tysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey wrote:"OGŁOSZENIE PARAFIALNE"
Która z Was podejmie się prowadzenia tabelki?
Ja prowadzę listę w pierwszym poście i mogłabym wszystkiego nie ogarnąć -
U mnie tak samo... Mąż obchodzi sie ze mną jak z jajkiem... Nie łaskocze, nie wyskakuje z szafy tak jak kiedyś
Seksu nie ma od pozytywnego testu... Po kilku biochemicznych nie chce straty... Dlatego dla mnie w tym momencie seks jest bez znaczenia... Z resztą tak jak Monkey mówi... moje libido jest chyba na minusie...
Monkey, avatar piękny! Też mnie zasmuciło jak zmieniłaś Zawsze marzyły mi się takie bujne rude loki. zazdroszczę kobietom które takie mają
U nas udało się w 35 cyklu... Ale nie wiem czy to kwestia genów ale w mojej rodzinie wiele par nie ma dzieci, ma adoptowane lub starali się po 5, 10 lat... Grunt, że nam się udało Nie ważne czy po 3 cyklach czy 3 latach
A ja mam zagwostkę... Obiecałam męzowi ze jak zajdę w ciąże to zapuszczę włosy zaczęłam... ale tak się czuję idiotycznie i chyba nie dotrzymam obietnicy...
Dziewczyny, a mam taki pomysł Może założyłybyśmy swojego lutówkowego maila żeby przesyłać zdjęcia fasolek czy już dzieci... Nie koniecznie to musi być publiczne a tak tylko my mialybyśmy dostęp... Co o tym myślicie?tysiaa93 lubi tę wiadomość