Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zosiaaa wrote:Iriss współczuję, tak mocno wymiotujesz? Mi gin ostatnio poleciła na wymioty (gdybym je zaczęła mieć ) kropelki Imbifem, to w sumie jest imbir, który i tak chyba już jesz, no ale można by spróbować może...
Mam na mdłości też tabletki Mamarin (imbir i B6) ale na biegunkę to już rady nie ma. Zapeszyłam, że tak dobrze się czuję hehe a tu nie mam siły z kanapy wstać. -
Tulipanna, biorę luteinę cały czas, mam 3 paczki zapasu i nie zamierzam odstawić! Biorę 2 rano i 1 na noc
Co do smecty u mnie jest nieskuteczna bo jej smak a raczej konsystencja powoduje wymioty... Więc odwadniam się jeszcze bardziej... Ja wybrałabym węgiel albo jest taki lek carbo activ... węgiel ale w kapsułkach, wygodny w zażywaniu i skuteczny
Ale i tak nie potrzebuję póki co bo mam takie zaparcia że już nie pamiętam kiedy ostatnio.... no...
U mnie dzisiaj 9 dni po terminie @ więc już się uspokoiłam i tylko 9 dni do USG nie mogę się doczekać
-
Iriss czemu odradziła? Przecież Smecta nie wchłania się z przewodu pokarmowego, więc na pewno nie ma działania negatywnego na dziecko... Tak samo węgiel. Za to biegunka może wywołać skurcze, więc dłużej trwająca jest niebezpieczna. Ale może przeczekaj, jak przejdzie sama to fajnie
-
Dla mnie najskuteczniejsze to były tabletki imodium ale teraz absolutnie tego nie wezmę, ale kiedyś ratowały mi życie przy tygodniowych naprzemiennych biegunkach
No to dobrze pianistka, że się w końcu uspokoiłaś .
Kurde ta luteina to idzie jak woda , mi opakowanie 30tabl styka na 7,5 dnia.
Gotuję sobie obiadek: ziemniaki i marchewka gotowana, zobaczę co się stanie jak zjem, na razie odrzuca mnie od lodówki.
-
zosiaaa wrote:Iriss czemu odradziła? Przecież Smecta nie wchłania się z przewodu pokarmowego, więc na pewno nie ma działania negatywnego na dziecko... Tak samo węgiel. Za to biegunka może wywołać skurcze, więc dłużej trwająca jest niebezpieczna. Ale może przeczekaj, jak przejdzie sama to fajnie
-
Dziewczyny to ja Wam coś zdradzę...
Ja i Natasha 7870 jesteśmy siostrami
Trochę to zbyt piękne by było prawdziwe ale przecież nic się złego nie wydarzy, prawda?
Dziewczyny piękne te Wasze foteczki
Peggy witaj Kciuki nasze oczywiście masznatasha7870, zosiaaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)