Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Monkey wrote:Tulipanna mówisz i masz
Natasha jasne, że będzie dobrze. Innej opcji nie ma
Ja zrobiłam dziś ostatni test bo chciałam mieć fajną krechę na pamiątkę
Śliczne kreseczki Siostra:)
To ja też se jutro zrobięWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 16:44
tomania2806, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Mi gin przepisał witaminy Mama dha premium i dał mi próbkę. Dobrze, że nie kupiłam pełnego opakowania bo ledwo połknęłam jedną tabletkę, są ogromne
Dzięki za odpowiedzi!tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Ja wlasnie to biore!jak sie popije duzym lykiem jest ok-ale fakt duze są ale mają wszystko,nic wiecej nie trzeba łykac
-
MiSia :) wrote:Ja mam już trzy ale nie z tak piękna krecha wiec tez zrobię ale w pon dopiero bo musze kupić
Dobrze, że jesteś nowa u Nas i nie widziałaś co ja odwalałam... testów zrobiłam minimum 15
Ale 2 identyczne krechy na teście uzyskałam już dzień przed terminem @ więc jest ok... Ale i tak robiłam dalej czy przypadkiem nie bladną paranoja...
Tysia, ja biorę takie witaminy musujące do picia dla przyszłych mam. mają bardzo bogaty skład no i oczywiscie kwas foliowy i magnez...
Bianka, ja wcześniej przy ciążach biochemicznych miałam tak, że gdy zaczynał się ból, po 2-3 godzinach miałam potop szwedzki... Tym razem też się przestraszyłam bo ból się pojawił ale jednak o wiele lżejszy... przy @ miałam potworne bóle, zwijałam się we łzach, czasem była gorączka i wymioty... Teraz to było raczej 10% możliwości mojego organizmu... No i najwięcej bolało przed, w dniu i troszkę po terminie kiedy @ powinna być... od kilka dni ból się już wcale nie pojawia... jedynie jesli sie zdenerwuje lub zestresuje... ale tak jak pisałam wcześniej, trwa on dosłownie minutę i przechodzi 99% kobiet we wczesnej ciąże ma takie bóle jak na @. Ale i 99% kobiet przed @ ma takie bóle... Więc uważam że one w zadnym wypadku nie świadczą ani o ciąży ani o jej braku SpokojnieMiSia :), tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Tomania tak myślałam że się tu spotkamy hehe nie było innego wyjścia i zostaniemy tu do końca!
Pianistka no to ładne jaja odwalalas hehe:-Dtomania2806 lubi tę wiadomość
-
Kilka biochemicznych robi swoje
Dziewczyny, zaczęłam robić tę tabelkę... jakie informacje chcemy tam zawrzeć? Póki co jest tak:
1. nick
2. poród wg Om
3. poród wg USG
4.płeć dziecka
5. imię dziecka
Czy coś jeszcze proponujecie? Można by wpisać jeszcze datę najbliższego badania ale wtedy bedzie często aktualizować... ale będzie łatwiej pamiętam która kiedy ma wizyte itdtysiaa93, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tysiaa93 wrote:Mi przez pół godziny stała w gardle A też ci kazał brać dwie na dzień? Jedna rano a druga wieczorem?
tysiaa93 lubi tę wiadomość