Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No na parę godzin zostawiłam komórkę i 3 strony czytania
Ogarnęłam to zapraszanie do znajomych, więc Pianistka możesz mi wysłać link
Natasha, Tomania piękne testy
Monkey a miałam pytać jak ma na imię Twoja córcia już się zdradziłaś
Objadłam się na grillu ale niestety coraz mocniej mi dokucza alergia na pyłki, dziś większość dnia na zewnątrz i wciąż kicham i mam czerwone oczy
Monkey, natasha7870 lubią tę wiadomość
-
No to ja też postanowiłam zrobić test typowo "pamiątkowy"
To w trakcie kiedy szła "wilgoć" już testowa wyraźna
No i po przeschnięciu czyli ok pół minuty
No i mam pamiątkę, koniec testów
Tylko co ja będę robiła do czasu USGMonkey, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Musi być biochemicznej się już nie obawiam, bo wiem, że beta rośnie w zawrotnym tempie i to mnie cieszy
A o innych komplikacjach po drodze nie myślę póki co Czuję się dobrze i mam nadzieję, że do czasu USG czyli te 9 dni wytrzymam bez żadnych problemów w między czasie -
nick nieaktualny
-
Pianistka piękny test
W prywatnej wiadomości od Ciebie dostałam pozytywny test ciążowy to chyba nie miało być to
Ja ostatni test zrobiłam tydzień temu, to był piąty krechy były wyraźne, więc już nie robię więcej. Teraz byle do środy, już niedługoMonkey lubi tę wiadomość
-
Ja rozmawiałam z położną i mam iść na USG 15ego lub 18ego... Ale jeszcze nie wiem którego dnia pójdę, bo muszę mieć wolne popołudnie w pracy Podejrzewam, że 18 ale to się okaże tak czy siak to niedługo w czwartek 18ego będzie 7+1 tc więc serduszko powinno być już widoczne
-
Spokojnie Ja poprawiam i będę dbała o wygląd naszej tabelki....
Dodałam jeszcze jedną rubrykę obok daty badania a mianowicie jego wynik Tam będziemy mogły wpisać np że ciąża potwierdzona, serduszko, rozmiar zarodka a później już i inne dane
Co o tym myślicie?zosiaaa, natasha7870, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Pianistka no właśnie o to chodzi, że tylko my mamy dostęp, więc we własnym gronie chyba mogą ujawnić swoje imię te, co chcą na forum zachować je w tajemnicy dla mnie to nie problem, bo imię mam w nicku, ale może niech jeszcze się dziewczyny wypowiedzą ja chętnie poznam wasze imiona
Idę spać w końcu, bo padam już, dobranocMonkey lubi tę wiadomość
-
Ja mam na imię Paula. (nie Paulina:P ) jak to często ludzie mylą I dla mnie to też żadna tajemnica... póki co w tabelkę wpisałam, jeśli dziewczyny nie będą chciały wpisywać to każda może usunąć...
Każdy ma dostęp do edycji i może modyfikować tabelkę jak tylko chce
Ja również idę, jestem znurana jak koń po westernie... Dobranocka pogłaskajcie brzuszkizosiaaa, Monkey lubią tę wiadomość
-
widzę, że Monkey imię już wpisała
P.S byłam pewna że tak masz na imię Domyślam się imion większości z dziewczyn ciekawe w ile % słusznie... jeśli w 100 to od jutra mogę być forumową wróżką i z bety będę wróżyła płeć pociech :dMonkey, natasha7870, natasha7870 lubią tę wiadomość