Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:A dziewczyny, pokażę Wam co znalazłam powiedzcie, czy widzicie tutaj jakąkolwiek kreskę i czy uznałybyście ten test za pozytywny... Szczerze
Moim zdaniem widac kreseczkę malutka ale jest :)POZYTYWNYWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 00:20
-
To test z ubiegłego cyklu, dzień przed spodziewaną @ @ oczywiście przyszła w terminie...
Zawsze w takich sytuacjach test w dniu @ wyglądał tak jak ten..
A tym razem 2 kreski były identyczne w terminie@ dlatego wiem, że tym razem musi być dobrzenatasha7870, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Pianistka wrote:To test z ubiegłego cyklu, dzień przed spodziewaną @ @ oczywiście przyszła w terminie...
Zawsze w takich sytuacjach test w dniu @ wyglądał tak jak ten..
A tym razem 2 kreski były identyczne w terminie@ dlatego wiem, że tym razem musi być dobrze
Będzie dobrze nic sie nie martw:) Jesteśmy z Tobą -
Naoglądałam się w tv horrorów a teraz boję się iść spać haha
Natasha zgadłaś, mam na imię Justyna
Pianistka ja ten test też wzięłabym za pozytywny. Wielka szkoda, że @ przychodziła. Ale skoro tym razem w dniu @ dwie kreski były identyczne to jest to dobry znaknatasha7870 lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 wrote:Naoglądałam się w tv horrorów a teraz boję się iść spać haha
Natasha zgadłaś, mam na imię Justyna
Pianistka ja ten test też wzięłabym za pozytywny. Wielka szkoda, że @ przychodziła. Ale skoro tym razem w dniu @ dwie kreski były identyczne to jest to dobry znak
tysiaa wiedziałam że będzie Justyna Jakie horrory oglądałaś?? Piła2 i Krzyk???tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, padłam wczoraj jak mucha nie obejrzałam meczu do końca, co mi się chyba zdarzyło pierwszy raz w życiu
Dużo słońca, korzystajcie z ostatniego dnia weekendu! Bo mnie skręca na samą myśl, że jutro muszę iść do pracy... Uczę biologii w gimnazjum i niby lubię te moje dzieciaki, ale czasem potrafią dać nieźle w kośćtysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cierpliwości rzeczywiście trzeba dużo, ale też trzeba po prostu lubić tą pracę. A wakacji to się doczekać już nie mogę ale zanim przyjdą, to jeszcze mnóstwo pracy przede mną. Najbardziej przeraża mnie wtorkowy wyjazd z dzieciakami do Warszawy, jedziemy na ogólnopolską prezentację projektów. Będę musiała wstać ok. 3 rano, a sama impreza jest bardzo intensywna...
-
Łoooo ale żeście naskrobały! . Pozbierałam się jakoś wczoraj i pojechaliśmy na chwile w gości razem, ale wieczorem znów uścisnęłam porcelanowego kolegę w wc . Dziś też czuję jak mnie muli, a już po śniadaniu, no zobaczymy, jak mnie tak zacznie męczyć mocno, to będę musiała wcześniej powiedzieć w pracy co i jak .
Zrobiłam sobie dziś zdjęcia brzuszka , będę archiwizować i porównywać, marzy mi się właśnie taki album tydzień po tygodniu .Pianistka lubi tę wiadomość
-
Fleur-de-lis wrote:Tomania, nie ma to jak cieszyć się z mdłości mnie za to martwi brak objawów, poza lekkim bólem piersi..
Uzupełniłam tabelkę, ale wpisałam datę tego badania 25.06, bo nie mam pewności 100% co do wtorku -
Cześć dziewczyny Ja tak nieśmiało do Was pukam, bo wciąż niedowierzam...
W poniedziałek zrobiłam pierwszy test, ale mialam tylko testy z allegro i wychodziły niezbyt wyraźnie... Wczoraj w kóńcu kupiłam "normalny" test i chyba na nim zakończe etap testowania Niestety jestem za granicą i tu bety zrobić nie mogę, a wizyta u lekarza dopiero 22 czerwca, więc pozostaje mi tylko wierzyć, ze będzie dobrze...
Według ovu termin porodu 11 lutego, według kalkulatorów w necie 16
aisa, tysiaa93, tomania2806, zosiaaa, MiSia :) lubią tę wiadomość