X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 6 czerwca 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziewczyny, pokażę Wam co znalazłam :) powiedzcie, czy widzicie tutaj jakąkolwiek kreskę i czy uznałybyście ten test za pozytywny... Szczerze :)
    2r5px80.jpg

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • natasha7870 Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    A dziewczyny, pokażę Wam co znalazłam :) powiedzcie, czy widzicie tutaj jakąkolwiek kreskę i czy uznałybyście ten test za pozytywny... Szczerze :)
    2r5px80.jpg

Moim zdaniem widac kreseczkę :) malutka ale jest :)POZYTYWNY

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 00:20

7929b36fe2.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To test z ubiegłego cyklu, dzień przed spodziewaną @ :) @ oczywiście przyszła w terminie...
    Zawsze w takich sytuacjach test w dniu @ wyglądał tak jak ten..
    A tym razem 2 kreski były identyczne w terminie@ dlatego wiem, że tym razem musi być dobrze :D

natasha7870, zosiaaa lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • natasha7870 Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2015, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    To test z ubiegłego cyklu, dzień przed spodziewaną @ :) @ oczywiście przyszła w terminie...
    Zawsze w takich sytuacjach test w dniu @ wyglądał tak jak ten..
    A tym razem 2 kreski były identyczne w terminie@ dlatego wiem, że tym razem musi być dobrze :D

Będzie dobrze nic sie nie martw:) Jesteśmy z Tobą

7929b36fe2.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naoglądałam się w tv horrorów a teraz boję się iść spać haha :D

Natasha zgadłaś, mam na imię Justyna :P

Pianistka ja ten test też wzięłabym za pozytywny. Wielka szkoda, że @ przychodziła. Ale skoro tym razem w dniu @ dwie kreski były identyczne to jest to dobry znak :)

natasha7870 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • natasha7870 Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2015, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Naoglądałam się w tv horrorów a teraz boję się iść spać haha :D

Natasha zgadłaś, mam na imię Justyna :P

Pianistka ja ten test też wzięłabym za pozytywny. Wielka szkoda, że @ przychodziła. Ale skoro tym razem w dniu @ dwie kreski były identyczne to jest to dobry znak :)

tysiaa wiedziałam że będzie Justyna :) Jakie horrory oglądałaś?? :) Piła2 i Krzyk???

tysiaa93 lubi tę wiadomość

7929b36fe2.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 02:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natasha7870 wrote:
    tysiaa wiedziałam że będzie Justyna :) Jakie horrory oglądałaś?? :) Piła2 i Krzyk???
    Dokładnie te :D Nic ciekawszego niestety nie było :P

natasha7870 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia!Masz zdrowie..ja bym z tydzien nie spala po takich horrorkach ;) zagladam do Was z trlefonu ale wieczorem uzupelnie tabelke;)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego słonecznego dnia <3

tysiaa93, MiSia :) lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna w tv nie było nic ciekawego, więc padło na horrory haha :D Ewentualnie był film erotyczny ale podziękowałam :D

Miłego dzionka :)

tulipanna, MiSia :) lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Fleur-de-lis Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, padłam wczoraj jak mucha ;) nie obejrzałam meczu do końca, co mi się chyba zdarzyło pierwszy raz w życiu :D

Dużo słońca, korzystajcie z ostatniego dnia weekendu! Bo mnie skręca na samą myśl, że jutro muszę iść do pracy... Uczę biologii w gimnazjum i niby lubię te moje dzieciaki, ale czasem potrafią dać nieźle w kość :D

tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość

f2w3rjjgwzsvlezw.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam nauczycieli. Trzeba mieć czasem nieziemską cierpliwość! :D Ale już niedługo będziesz miała wakacje :D

tomania2806 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwsze ciążowe mdłości za mna :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 08:29

MiSia :) lubi tę wiadomość

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cierpliwości rzeczywiście trzeba dużo, ale też trzeba po prostu lubić tą pracę. A wakacji to się doczekać już nie mogę :) ale zanim przyjdą, to jeszcze mnóstwo pracy przede mną. Najbardziej przeraża mnie wtorkowy wyjazd z dzieciakami do Warszawy, jedziemy na ogólnopolską prezentację projektów. Będę musiała wstać ok. 3 rano, a sama impreza jest bardzo intensywna...

f2w3rjjgwzsvlezw.png

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tomania, nie ma to jak cieszyć się z mdłości :) mnie za to martwi brak objawów, poza lekkim bólem piersi..

f2w3rjjgwzsvlezw.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łoooo ale żeście naskrobały! :D. Pozbierałam się jakoś wczoraj i pojechaliśmy na chwile w gości razem, ale wieczorem znów uścisnęłam porcelanowego kolegę w wc ;). Dziś też czuję jak mnie muli, a już po śniadaniu, no zobaczymy, jak mnie tak zacznie męczyć mocno, to będę musiała wcześniej powiedzieć w pracy co i jak :/.
    Zrobiłam sobie dziś zdjęcia brzuszka :D, będę archiwizować i porównywać, marzy mi się właśnie taki album tydzień po tygodniu ;).

Pianistka lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fleur-de-lis wrote:
    Tomania, nie ma to jak cieszyć się z mdłości :) mnie za to martwi brak objawów, poza lekkim bólem piersi..
    Maaaaam taaaak samoooo jaaaak tyyyy :) U mnie tylko większe piersi, ogromna senność i lekkie zawroty głowy czasem.

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fleur-de-lis wrote:
    Ciesz się, że to tylko piersi Ci na razie dokuczają :P. Mnie najbardziej dobija to uczucie zmulenia i nie wiesz czy będą wymioty czy tylko taki gól w gardle stoi i niechęć do wszystkiego :P.

Uzupełniłam tabelkę, ale wpisałam datę tego badania 25.06, bo nie mam pewności 100% co do wtorku :)

h84fe6ydttjiala2.png

Wysłany: 7 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No z jednej strony się cieszę, a z drugiej strony martwię brakiem objawów, ale my baby chyba już tak mamy, że się nam nie dogodzi :D

f2w3rjjgwzsvlezw.png
  • Justaw Autorytet

Wysłany: 7 czerwca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) Ja tak nieśmiało do Was pukam, bo wciąż niedowierzam...
    W poniedziałek zrobiłam pierwszy test, ale mialam tylko testy z allegro i wychodziły niezbyt wyraźnie... Wczoraj w kóńcu kupiłam "normalny" test i chyba na nim zakończe etap testowania :D Niestety jestem za granicą i tu bety zrobić nie mogę, a wizyta u lekarza dopiero 22 czerwca, więc pozostaje mi tylko wierzyć, ze będzie dobrze...
    Według ovu termin porodu 11 lutego, według kalkulatorów w necie 16 ;)

2dmbmhc.jpg

aisa, tysiaa93, tomania2806, zosiaaa, MiSia :) lubią tę wiadomość

atdcuay3ldmph2xy.png
    l22n6iyevmb0dg7d.png
‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ