Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wy nie macie co w nocy robić?? I od rana też?? ale piszecie
Justaw witaj
Iriss lepsza data 06.02 (bo to moje urodziny )
Tysia a ja myślałam, że jesteś Martyna
Ja nie mam pojęcia ile ważę, wcale się jeszcze nie ważyłam, dopiero się zważę u gin w środę,ale myślę, że waga mi się jeszcze nie zmieniła -
zosiaaa, ja niestety o 7:00 mam już takie zasysanie w żołądku, że nie daję rady, więc siłą rzeczy wstaje . Ale jutro już do pracy więc wstaję jeszcze wcześniej ;(.
tysia, ja zazdroszczę, bo znów muszę jedzenie wmuszać, no nic mi się nie chce i nie ma takiej rzeczy, na którą miałabym apetyt. Na obiad mam zupę krem z warzyw i kurczaka, ale jem bo wiem że muszę. Boję się, że w pracy będzie to samo -
Iriss, ja też zamierzam się fotografować może nie tydzień po tygodniu ale tak co 2-3 tygodnie Mój mąż był fotografem więc ma też mi zorganizować sesję z brzuszkiem ale to w zimie
Justaw, witaj! Zaraz dostaniesz zaproszenie do przyjaciółek, jeśli je przyjmiesz, dostaniesz na priv link do naszej tabelki, którą proszę uzupełnić!
Aisa, miejscowość to dobry pomysł Zaraz zrobię rubrykę to możecie uzupełniać
Ja na USG chyba jednak wybiorę się tego 12 bo znowu mam brudny śluz... to nawet nie jest brąz... tylko taki własnie brudny śluz... i zauważyłam go przy aplikowaniu luteiny bo wkładka czysta... martwi mnie to...