Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tomania, uzupełnij tabelkę w wolnej chwili
Wiecie co, mam dziwny węch... Wiele zapachów powinno mnie drażnić... Ale nie. po prostu czuję więcej W pracy, z daleka czuję perfumy gości, wyczułam nawet, że kobieta umyła ręce mydłem Dove... Wiele zapachów mi się podoba...
Wcześniej miałam słaby węch i raczej zapachy nie docierały do mnie z taką intensywnością jak teraz
Aha, i polubiłam musztardę -
nick nieaktualny
-
Ale piszecie dziewczyny! Prawie godzinę mi zajęło przeczytanie wszystkiego od ostatniej mojej bytności i aż musiałam zrobić sobie notatki
Fajnie, że nasze grono się ciągle powiększa
Natasha, ja też jestem ze Śląska, tylko niestety tej mniej ładnej części (Będzin, czyli środek aglomeracji katowickiej...)
Monkey i Iriss, ja też niebawem skończę 32 lata, cieszę się, że nie jestem jedyna
Agisia i Tulipanna - piękne kropki!
Monkey - piękna druga kreseczka na teście, ja wczoraj, czyli 5 dni po spodziewanej @ miałam testową bledszą niż kontrolną, a też chciałam sobie taki "pamiątkowy" teścik zrobić
Zosiaaa, ale Ci zazdroszczę tego ogródka! Mnie pozostaje tylko szary, betonowy balkon w bloku, i to cały dzień zacieniony...
Pianistka, wysłałam zaproszenie, poproszę o link do tabelki -
haha! Monkey! Cóż za uznanie! Dziękuję, starałam się co prawda moje zdolności informatyczne nie są zaawansowane ale ogarnęłam teraz każda z nas będzie miała dostęp i nikt nam się nie włamie
W razie sugestii jaką rubrykę możemy dodać, piszcie śmiało... z biegiem czasu możemy dodać jakieś informacje ale póki co same niewiele wiemy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny