Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moim zdaniem jak się wszystko je z umiarem to nic się nie stanie. Może by było coś nie tak jakby ktoś jadł przez miesiąc tylko wątróbke ale to tak samo niezdrowo jakby przez miesiąc jadł tylko jabłka. Dajcie sobie spokój z tymi internetowymi rewelacjami bo się okaże że kapusta kiszona tez szkodzi. Moim zdaniem powinno się jeść na co ma się ochotę, organizm sam wie co dla niego dobre i czego potrzebuje. A wszystko poza alkoholem o fajkami w rozsądnych ilościach nie zabije Wam dziecka. Kiedyś nasze mamy nie miały internetu pewnie wcinaly wątróbke a nic nam nie jest
Wybierzcie się lepiej na spacer zamiast szukać rewelacji w necie
-
na spacerek za gorąco, nie skorzystamnatalica06 wrote:Moim zdaniem jak się wszystko je z umiarem to nic się nie stanie. Może by było coś nie tak jakby ktoś jadł przez miesiąc tylko wątróbke ale to tak samo niezdrowo jakby przez miesiąc jadł tylko jabłka. Dajcie sobie spokój z tymi internetowymi rewelacjami bo się okaże że kapusta kiszona tez szkodzi. Moim zdaniem powinno się jeść na co ma się ochotę, organizm sam wie co dla niego dobre i czego potrzebuje. A wszystko poza alkoholem o fajkami w rozsądnych ilościach nie zabije Wam dziecka. Kiedyś nasze mamy nie miały internetu pewnie wcinaly wątróbke a nic nam nie jest
Wybierzcie się lepiej na spacer zamiast szukać rewelacji w necie 
-
nick nieaktualnyKochane,
ale się rozpisałyście. Ja specjalnie o jedzeniu i pichceniu nie myślę. Jedyne co podjadałam do chleb ze smalcem i ogórkiem kiszonym.
Poza tym leżę, posypiam - brzuch jest znośniejszy niż wczoraj. Plamienie niestety jest i to mi nie daje spokoju ducha i powoduje, że jestem bardzo smutna i zmartwiona. Nie chcę przechodzić ponownie tej samej historii
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Inna sprawa, i w tym temacie jest wiele szkół, więc trudno uznać jedną za słuszną 

On zje wątróbkę, ale cebuli nie ruszy 

13.08.2014