Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo tymbardziej nie ma co się obawiać skórzanych wstawek, łatwiejsze w utrzymaniu czystości. A Emmaljunga jest cała skórzana. Teraz nie pamiętam nazwy tamtego wózka ale o wiele mniej mi się podoba niż mondo.
Ja właśnie nie widziałam Mondo spacerówki tylko gondole:) Jak będę miała czas to zajade do hurtowni zobaczyć
-
nick nieaktualnyJa swojego czasu chcialam Tutka Grandera Play... Pozniej mi sie Riko Nano spodobalo ale opinie mialo srednie wiec stwoeedzilam ze nie odrzucam bo ppinie opiniami a ja sama oblookam bo wkoncu czasu jak marasu (to bylo kilka miesiecy temu) teraz ten mondo tez mi sie podoba tylko musialabym zobaczyc jaka jest wielkosc tej gondoli...
-
nick nieaktualnyobecnie jest to największa gondola jaką znalazłam, jest większa od Emmaljungi która wszedzie jest opisana jaka największa dostępna gondola:)roxa wrote:Ja swojego czasu chcialam Tutka Grandera Play... Pozniej mi sie Riko Nano spodobalo ale opinie mialo srednie wiec stwoeedzilam ze nie odrzucam bo ppinie opiniami a ja sama oblookam bo wkoncu czasu jak marasu (to bylo kilka miesiecy temu) teraz ten mondo tez mi sie podoba tylko musialabym zobaczyc jaka jest wielkosc tej gondoli...
-
a ja wlasnie na kolacje zjadlam bulke z pasztetowa i ogorki malosolne,
nie zamierzam rezygnowac z tego ze czasami jem pasztet, od wedliny to mnie wogole odrzucilo i nie jem jej od prawie 2 tygodni,
watrobki to nie lubie jesc tak samo jak serow plesniowych,
w czasach wojennych kobiety malo co jadly i rodzily zdrowe dzieci ktore karmily tez czym mialy pod reka,i bylo ok,
wiem o tym bo czytam duzo ksiazek
-
nick nieaktualnyTak gondola jest wieksza niz w innych wozkach mondo i nano maja najwieksze gondole... ale z doświadczenia po dzieciach w rodzinie i u znajomych wiem ze gondola nie jest mega dlugo uzywana bo wiele dzieci zwyczajnie w 5-6 miesiacu nie chca lezec w gondoli bo swiat w niej jest malo ciekawymiszkaaa wrote:Roxa podobno godnola jest bardzo duza, mysle ze wieksza od Tutka grandera
-
nick nieaktualny
-
Oj dziewczyny ale Was dziś wzięło na te wózki... ale poczytałam i dzięki Wam zdobyłam pierwszą wiedzę na ich temat

Bianka super, że rodzice tak zareagowali:) Moi już wiedzą, a jutro dowiedzą się teściowie - jestem bardzo ciekawa ich reakcji ale jestem pewna, że będzie pozytywna:)
Cynamonowa widzę, że rzadko się pojawiasz ostatnio - gratuluję wizyty
-
Mój tata i teść dowiedzą sie po usg 15.07 akurat przed wyjazdem na wakacje jadę do domu to kupimy mu coś zabawnego, że będzie dziadkiem...i wiem że oszaleje ze szczęścia bo bardzo wnuka/wnuczki doczekać się nie może a dowie się dopiero wtedy bo ze szczęścia pół miasta by wiedziało że dziadkiem będzie ale już czekać mu nie każemy dłużej może uda się, że nie wyda nas wszystkim:) Co do zakupów to poczekam do grudnia ale będzie się wtedy działo
-
zosiaaa wrote:Skierka to placki ziemniaczane są ulubioną potrawą mojego
w każdej postaci lubi, a najbardziej placka po węgiersku 
A mój drań nie zje nawet po węgiersku!
Ehh...ja chyba nie znam nikogo poza nim, kto nie lubi placka po wegiersku
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014