Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też nosiłam krótkie włosy kiedyś i myślałam, ze już nigdy nie zapuszczę, że to nierealne. A teraz mam dłuuugie i nie czarne prawie na na zdjęciach na fb tylko ciemny blond. Ale teraz jak na razie nie farbuję to była dobra decyzja bo mam mnóstwo siwych i pzy takim kolorze tak bardzo w oczy sie nie rzucają.
-
Ja mam naturalnie czarne więc nic nie przyszaleje... próbowałam rudości ale to męczarnia rozjaśniać włosy co 2-3 tygodnie...

Policzyłam sobie że do uroczenia dziecka powinnam już mieć takiego boba do ramion... i nie zetnę!!! obiecuję!!
Myślałam że łatwiej z krótkimi...
ale muszę wstawać co rano pół godziny wcześniej by umyć głowę bo przecież wyglądam jakby we mnie piorun strzelił... długie włosy wyczesałam, spięłam i poszło 
-
nick nieaktualny
-
Mi też szybko rosną a na dodatek są tak grube i gęste że gdy miałam do ramion to z tyłu głowy "pod spodem" miałam ogolone maszynką bo za dużo tego było...

W październiku 2013 miałam krótkie na 3-4 cm a już w grudniu 2014 do ramion
Agnesia piszesz że w pół roku z krótkich włosów masz za ramiona...
ale nie mów że z tak krótkich jak ja mam?
jeśli tak to naprawdę zazdroszczę
Ale wiadomo, dla kogoś kto nosi włosy po pas to takie do ramion to "krótkie" 
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie, nie. Pisałam że tak do brody obcinam, nie aż tak krótkoPianistka wrote:Mi też szybko rosną a na dodatek są tak grube i gęste że gdy miałam do ramion to z tyłu głowy "pod spodem" miałam ogolone maszynką bo za dużo tego było...

Dobranoc
Zbieram się do Niemiec na plażę bo żeby jechać nad morze jest zagoraco;)
Miłego dnia!
-
nick nieaktualnyNie, nie. Pisałam że tak do brody obcinam, nie aż tak krótkoPianistka wrote:Mi też szybko rosną a na dodatek są tak grube i gęste że gdy miałam do ramion to z tyłu głowy "pod spodem" miałam ogolone maszynką bo za dużo tego było...

Dobranoc
Zbieram się do Niemiec na plażę bo żeby jechać nad morze jest zagoraco;)
Miłego dnia!
-
Hej. A mnie o dziwo rano nie mdlilo. Teraz odrobine, ale zjadłam śniadanie.
Brzuch mnie wczoraj i dzisiaj trochę pobolewal, mam nadzieję, że to nic złego. Wieczorem miałam lekkie jasnobrązowe przebarwienie sluzu ale tylko przy jednym podtarciu.
Z racji, że przebywam na wsi u teściów to alergia wróciła.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH