Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa właśnie wróciłam po długim dniu. Chyba popadłam w paranoje bo nie weszłam do jeziora, bałam się że złapie jakaś infekcje. Później posiedziałam na działce

Tak miałam dziś wielki brzuch że sąsiad mnie zapytał o ciąże
trochę to był nie na miejscu, popatrzyłam tylko na niego i poszłam dalej.
-
justikf nie martw się przynajmniej próbuj, chociaż wyobrażam sobie jakie to musi być trudne. A kiedy masz teraz planową wizytę?
Kri gratulacje, wspaniałe uczucie
Agnesia ja też mam wielki wzdęty brzuch, po całym dniu to już wogóle. Ja ogólnie byłam zawsze szczupła i miałam duże wcięcie w tali, a teraz talia prawie mi zanikła, taki klocek się zrobiłam.
My dopiero ze spaceru wróciliśmy, tak fajnie teraz jest, że się wracać nie chciało
-
Justikf mam nadzieję, że wszystko bedzie dobrze.
Ja dziś miałam i bóle jajników i dołu pleców.
Macie też takie jakby popuchniete podbrzusze? Nie wiem jak to określić dokładnie... Ale dotykając rękami po bokach bardziej podbrzusze, to mam wrażenie, że jest takie nabrzmiałe.
Jutro ostatni dzień urlopu
ale miewam mdlosci i trochę mnie korci, żeby sobie urlop przedłużyć...
-
Max, ja podbrzusze mam wyraźnie zaokrąglone i takie twarde, napięte...
Chyba to normalne
Ale jestem śpiąca i zmęczona... w poniedziałek spróbuję się umówić na wizytę u rodzinnego, poprosze o zbadanie progesteronu, TSH no i zrobi mi podstawową morfologię...
Czy wiek ciąży ma znaczenie przy badanich z krwi? Słyszałam że np grupę krwi robią w 12 tygodniu, nie wcześniej... -
nick nieaktualny
-
No mi krew lekarz pobierze na wizycie a wyników nie dostanę do ręki tylko na kolejnej wizycie powie mi czy wszystko ok czy nie
No i mam iść też z próbką moczu...
Kupiłam sobie dzisiaj magnez... ale ja nienawidzę tych norweskich tabletek... są takie gigantyczne że ledwo mogę to połknąć... -
Agnesia i dobrze, my to mamy teraz za zadnie odpoczywać

U mnie była dziewczyna, która się sprawdziła za inną dziewczynę która niedługo z macierzyńskiego wraca, więc ta ma szansę zostać i dalej mieć pracę na jakiś czas w zastępstwie. Więc co ja mam jej plany krzyżować, niech pracuję dziewczyna
ja mam umowe na stałe więc nie boję się, ze stracę pracę.....chociaż tyle dobrze.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny

Ja też już jestem po usg, widziałam serduszko
popłakałam się ze szczęścia 
Niestety obok groszka mam sporego krwiaka
muszę brać acard i zastrzyki clexane w brzuch
no i cały czas luteinę. Ale mam już kartę ciąży i dostałam skierowanie na badania krwi. W następnym tyg pojadę zrobić. Robiłyście już te badania z krwi? Mam na toxo, cmv, wr, hiv, hcv, tsh, morfologię, glukozę i różyczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 08:24
-
nick nieaktualnyToxo tsh morfologia wr i glukoze robiłam gr krwi nie bo juz mam oznaczona(mam 0 rh+).
Ja robiłam badania tez w 8 tygodniu
Dziś mi się śniło ze bylam u ginekologa i zobaczyłam na usg serducho rączki nóżki i okazało się że to chłopak. Boję sie czy to dobry sen w pierwszej ciąży tez mi się śnił chłopak i skończyło się tragicznie.
Jeszcze tydzień i jeden dzień do wizyty u ginekologa zwariuje. Chyba jako jedyna w 6t3w nie widzialam serducha ale lekarz stwierdził ze ciąża jest mniejsza 5t5w.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 09:25
-
nick nieaktualnyJa leze w lozku. Przy wiatraczku i sie gotuje.
Trudno okreslic jak sie czuje.
Rano wylecialy chyba resztki wczorajszego i teraz jest czysto.
Jestem dosyc wyciszona, ale zrezygnowana... Troszke poplakuje
Mam wrazenie ze mam mdlosci ale nie jestem pewna. -
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami z początkiem 8 tygodnia:) mdłości troszeczkę ustąpiły
w Warszawie gorąco - po wystawieniu termometru na słońce pokazał się błąd. Wczoraj przekazaliśmy nowinę rodzicom męża, w sumie zgadli zanim zdążyliśmy im powiedzieć
zobligowali się kupić wózek.
Justikf trzymaj się, odpoczywają i myśl pozytywnie.
Miłej niedzieli Wam życzę
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

chyba pojedziemy zaraz trochę nad wodę posiedzieć