Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już miałam 3 USG a teraz będę robiła co miesiąc... Czy jest szkodliwe? Tego nie wiemy na pewno... Ale za to na 100% stres jaki miałabym od wizyty do wizyty, z plamieniami i krwią, byłby większy gdyby nie te badania...

Teraz będę chodziła co miesiąc
Chyba że coś się będzie działo, a mam nadzieję, że nie!
Dziewczynki, trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Oficjalnie się żegnam z Wami. Niestety mnie nie było dane być lutowa mamusią
Właśnie jestem w szpitalu. W nocy zaczęło się krwawienie a teraz czekam na zabieg.
Roxa z całych sił trzymam kciuki za twoją dzisiejszą wizytę! Zajrzę później i nań nadzieję przeczytam dobre wieści!
Dziewczyny dbajcie o siebie i o brzuszki! Spokojnych ciąż i szczęśliwych rozwiązań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRenieczka tulę Cię mocno

Bo jest na urlopie dlatego kazał mi tak pozno robić wcześniej jak byłam u niego w 5 tygodniu kazał mi wgl nie robić. A ze teraz wizytę mam dopiero za 3 tygodnie to stwierdził ze mam kontrolować czy rośnie czy nie spada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 09:01
-
Renieczko, bardzo mi przykro, że Cię to spotkało...
Może Cię to pocieszy, rozmawiałam z kilkoma lekarzami i powiedzieli mi, że puste jajo płodowe nigdy nie zdarza się dwa razy.
Ja też przez to przeszłam w 10 tc i wiem jak bardzo to boli..
A dziś mój synek kończy 10 miesięcy, a w brzuszku rośnie kolejny mały cud. Będzie dobrze :* Jestem z Tobą całym serduchem :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

a teraz biorę się za prasowanie i później za pranie mąż dzieciaki wziął na rower wiec mam spokój