Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie usg to sprawa oczywista, to tak jak każde badanie tylko bardziej dokładne i wykonane przez odpowiednią osobę, ale testy z krwi to co innego.
Test peppa to tylko statystyki nie wiele wynoszące do diagnostyki, a nad bardziej zaawansowanymi zaczęłam się zastanawiac,ale przepadam sprawę z lekarzemCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Hej ja już po badanich z krwi, poszłam z samego rana, zeby w kolejce nie czekać. I teraz pozostaje czekać na wyniki. Nie wszystkie są od razu i Pani w lab nie umiała mi powiedzieć na które będę musiała poczekac i ile

justikf grunt to pozytywne myslenie, tak trzymaj i odpoczywaj -
Cześć dziewczyny, witam się i mam pytanie... Czy któraś z Was ma zawroty głowy? Od wczoraj wieczora tak mi się kręci w głowie jakbym przynajmniej zgrzewkę piwa wypiła! Myślałam że jak się wyśpię to przejdzie a tu nic... nie mogę ustać na nogach!
I jak tu do pracy iść?
-
Dziewczyny czy któraś z was korzysta z usług medicover w warszawie? Potrzebuje lekarza od" skierowan " co bez gadania wypiszesz to co zaleci mój lekarz prowadzący.
Macie jakieś doświadczenie z prowadzeniem ciąży u dwóch kekarzyCóreczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualnyTo przynajmniej jakieś objawy mam podobne do reszty.
Wczoraj mi się zakręciło w głowie i się troszkę potarmosiłam - zbiłam sobie bark.
Dziś też kilka razy mi się zkręciło.
Poza tym dziś dziwi mnie lekkie kłucie w prawym jajniki - delikatnie tli .. ale skąd to... -
ja dzis mialam badania krwi w tym grupe krwi i wszystkie wyniki mam miec dzisiaj popoludniu, takze to zalezy od laboratorium pewnie ile sie czekaDoti87 wrote:Jak mogła w laboratorium tego nie wiedzieć?? A ty robiłaś te pierwsze podstawowe? Jak tak to wszystko jest w ten sam dzień jedynie grupa krwi czeka się około 3 dni
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014

) i stąd te zawroty