Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Ja już kiedyś pisałam, że nie chcę robić tych pierwszych genetycznych, one z tego co wiem wykrywają wady, których nie można wyleczyć. Na te drugie w ok 20 tc chciałabym iść, ale to już zupełnie co innego
Pianistka mi się zdarzył już w ciąży taki dzień z zawrotami.
Miszkaa powodzenia na rozmowie!
Jeszcze tylko 8 dni do wizyty, zleciało dzięki wczasom, a już się nie nie mogę doczekać, żeby zobaczyć, co u naszej dzidzi
-
Pati, gdyby to ciśnienie, to po 10 godzinach snu powinno przejść...

Pracować nie muszę ale chcę... Poza tym to Norwegia
tutaj ciąża to nie choroba a ciężarne do końca pracują... Musiałaby być ostro zagrożona ciąża żeby ktoś mi dał zwolnienie... Ale na zawroty głowy nikt mi zwolnienia nie da
-
uwazaj na siebie i na malenstwoPianistka wrote:Pati, gdyby to ciśnienie, to po 10 godzinach snu powinno przejść...

Pracować nie muszę ale chcę... Poza tym to Norwegia
tutaj ciąża to nie choroba a ciężarne do końca pracują... Musiałaby być ostro zagrożona ciąża żeby ktoś mi dał zwolnienie... Ale na zawroty głowy nikt mi zwolnienia nie da 
-
u mnie 9 dni zostalo do wizyty, i tez dzieki wczasom pierwsze 10 dni mi szybko zlecialo, jeszcze tylko czekaja mnie wyniki badan z krwi, ktore powinnam miec popoludniuzosiaaa wrote:Hej
Ja już kiedyś pisałam, że nie chcę robić tych pierwszych genetycznych, one z tego co wiem wykrywają wady, których nie można wyleczyć. Na te drugie w ok 20 tc chciałabym iść, ale to już zupełnie co innego
Pianistka mi się zdarzył już w ciąży taki dzień z zawrotami.
Miszkaa powodzenia na rozmowie!
Jeszcze tylko 8 dni do wizyty, zleciało dzięki wczasom, a już się nie nie mogę doczekać, żeby zobaczyć, co u naszej dzidzi
-
nick nieaktualnyMoj glowny lekarz prowadzacy kazal mi przyjsc jutro na wizyte. Musze jakos odwolac wizyte czwartkowa u lekarza z kliniki. Troszke kombinacji jest jesli ma sie dwoch lekarzy.
Oczywiscie denerwuje sie ale od podejrzanej wizyty i lekarza w szpitalu w sobote mam niepewnosc. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iriss, mnie brzuch boli różnie... czasem jak na @ tylko 100 razy lżej, czasem kłucia po bokach... Czasem tak ciągnie...
Ale najbardziej to taki ból jak na @ ale trwa kilka minut i przechodzi... boli gdy pracuję dużo albo np spodnie mnie obciskają...
Mam nadzieję że z maluszkiem wszystko ok...
-
No a ja już wysłałam maila do położnej z pytaniem kiedy w przyszłym tygodniu ma wolną godzinę po 16 bo chcę iść na USG z mężem

A na kolejne pójdziemy za miesiąc w połowie sierpnia...
Bo mąż wyjeżdża do polski 20 lipca i wróci dopiero 26, więc jak nie będzie teraz wolnego terminu na USG to dopiero po jego powrocie zrobimy...
Doti87 lubi tę wiadomość
-
Hej. Widzę, ze o bólach pisalyscie. Ja dzisiaj w nocy miałam takie dziwne odczucie w brzuchu, jakbym miala tam mały balonik i ktoś go delikatnie pompowal.
Gardło mnie boli, nos zawalony, pol nocy nie spalam. Znacie coś na katar? Bo na gardło robię płukanki, ale wodą z sola, bo po rumiankowej plukance zwymiotowalam wszystko co miałam w sobie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH