Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pierwszy 1000zl dostaje kazdy bez wzgledu na dochody drugie 1000zl dostaja osoby ktore maja dochod w rodzinie na 1 os okolo 570zl, na pewno tak jest bo moja znajoma ostatnio wziela bezcikowe ale tylko 1000zl bo w dochodzie w/w sie nie zmiescilaBianka* wrote:Ale wiecie, że nie wszyscy dostają becikowe
Zależy od dochodu, przeliczanego na członka rodziny. Ja na nie nawet nie liczę, zresztą Polskie becikowe to jawna kpina, 1000zl. Pfff i niby na co to ma wystarczyć? -
nick nieaktualny
-
justikf wrote:Mój za każdym razem wyglądał jak kulka - dlatego nazywamy go bąblem lub bąblową. Ale może denerwuje się, że go tak często podglądamy i się chowa.

fajnie
, na pewno się nie denerwuje
. Hihi u mnie dla odmiany cienki, ale to chyba nic złego prawda? w sumie jak to z ludzmi każdy inny:)

-
Na ostatnim usg u gina mój bąbel był odwrócony plecami do nas
i widziałam zarys człowieka
była głowa, tułów i takie jakby 4 kulki... rączki i nózki
Niestety nie dostałam zdjęcia "na wynos" 
Już się nie mogę doczekać następnego USG
Kasia02, Taru lubią tę wiadomość
-
Iriss wrote:Dzięki Kasia02, no umieram dziś
, w ostateczności łyknę odrobinę pepsi bo mam w lodówce
. Idę zaraz obiadek dla męża szykować ziemniaki+mizeria+schabowy
łyk nie powinien zaszkodzic, a raczej pomóc. Podziwiam, że mimo takiego złego samopoczucia masz siłę jeszcze gotowac. Oo obiad pycha, już bym jadła
hihi, tylko moze zamiast schabowego to mielonego o! MNIAM.
Jeśli też bedziesz coś jadła to smacznego wam życzę

-
właśnie jak byłam na USG u położnych to dostałam fotki... nawet w gratisie mi pyknęła w 3D!Kasia02 wrote:Pianistka szkoda, że nie dostałaś, ale następnym razem pewnie Ci już dadzą. Może wasz bąbelek akurat spał i nie obczaił, że się trzeba odwrócic

. Do mnie to wszystko chyba jeszcze nie dociera..
Tylko że to był 6 tc to domyślacie się pewnie że ja nic tam nie widzę 
A jak na złość ginekolog mi fotki nie dał... w sumie poszłam do niego tylko żeby sprawdzić czy bąbel żyje i skąd plamienia... Ale na następnej wizycie na pewno dadzą nam fotki
Jak myślicie, czy w 13 tc można poznać płeć dziecka czy to raczej nierealne? -
Pianistka wrote:właśnie jak byłam na USG u położnych to dostałam fotki... nawet w gratisie mi pyknęła w 3D!
Tylko że to był 6 tc to domyślacie się pewnie że ja nic tam nie widzę 
A jak na złość ginekolog mi fotki nie dał... w sumie poszłam do niego tylko żeby sprawdzić czy bąbel żyje i skąd plamienia... Ale na następnej wizycie na pewno dadzą nam fotki
Jak myślicie, czy w 13 tc można poznać płeć dziecka czy to raczej nierealne?
jeśli jest bardzo dobry sprzęt, można pozna płec juz w 11-12 tyg.,ale to chyba by był wielki fart..
oprócz tego dzieciątko się musi dobrze wystawic, bo jak się odwróci pupką to i póżniej są nici. Ciekawe... Oczywiście życzę Tobie i nam wszystkim, żeby maluchy szybko się ujawniły
!

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH