Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. A ja witam zakatarzona z chyba powracającym bólem gardła. Katar mi się zmienia na żółty, wiec lece dziś do internisty, bo sama sobie chyba nie poradzę. Mam nadzieję, że trafię do mądrego, który nie wyrządzi nam krzywdy.
No i przy okazji będę pewnie prosić o przedłużenie zwolnienia, bo mam do dzisiaj a w takim stanie nie chce ryzykować chodzenia do pracy.
Jutro mam mieć gości, czyli czeka mnie sprzątanie i gotowanie a ja nie wiem czy mam na to siły
Ja też poproszę o zaproszenie na fb do grupy. Mam nadzieję, że można tu liczyć na dyskrecję
-
Hej hej miłego dzionka wam życzę
mi też w wolnej chwili podrzuccie link do fb mimo że mam konto sciemniajace to zobaczę co tam jak tam 
A wczoraj już się nie odzywalam bo tak mnie brzuch bolał bo najadlam się czereśni hihihihi ale były pyszne mniam i jeszcze czeka na mnie koktajl truskawkowy mhmm
-
Max, co do grupy na fb, wyślę Ci prywatną wiadomość

Lelewela, miałam straszną burdę w pracy co skutkuje tym że w poniedziałek zanoszę wypowiedzenie
Dziewczyny, nie zabijajcie mnie ale znów nachodzą mnie czarne myśli... Mimo ze od ostatniej wizyty u lekarza gdzie było wszystko ok, nie miałam żadnych plamień, brzuch boli czasem i to lekko, to jakoś tak boję się że coś się zepsuje... Że pójdę pod koniec lipca na USG a tam nasza fasolka będzie bez serduszka...
To już 11 tydzień więc podobno są takie 2 magiczne granice... 10 tc i 13 tc... Pierwsza za nami...
Niby jeśli już się usłyszy bicie serca to ryzyko poronienia spada diametralnie do kilku %. staram się nie martwić i cieszyć ciążą ale gdzieś z tyłu głowy ciągle mi to dzwoni... -
Hejka
U mnie cd remontu, czuje sie jak balon z którego ulatuje powietrze
zryczałam sie wczoraj , z tej niemocy , bałaganu a czare goryczy przelałą wiadomośc ze moj m w terminie naszego urlopu ma posiedzenie zarzadu, w dodatku 2 dniowe!!! 3 rok z rzędu nie moge zaplanowac uropu bo te oszołomy musza sie spotykać w wakacje, a w tym to nawet musze urlop przekłądać
Grunt ze ze stolarzem załątwiłam sprawe na chłodno, bez emocji i panowie pokryją koszt wymiany niepasujacych elementów.
Pocieszeniem jest ochłodzenie, które jest dla mnie zbawienne
Miłego dzionka:)Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
nick nieaktualny
-
Pianistka wpierdal zaraz dostaniesz!!!!!!! Masz plamienia? Zwija cie z bólu? Krwawisz?
No Nieee!!!! Czyli tak jak 90% dziewczyn na forum.. To znaczy że każda z nas teraz straci swoje dziecko? No właśnie nie kochana.. Teraz Bobo daje ci trochę wytchnienia bo jak zacznie niedługo kopać to będziesz się modlić żeby już się uspokoił hihihihi
Także duży kopniak w tylek dla ciebie dla ogarnięcie się!!!! Nie ma złych myśli!! Będzie dobrze zobaczycie!!!! No
To tak w skrócie co chciałam powiedzieć hihi
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH