Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka nie nakręcaj się te ponad 150 to Twoje i jego nie było, więc ciesz się wolnym, odpoczywaj i nie stresuj zbędnie fasoli, a w pooniedziałek zobaczysz, że nie było czym się martwić :*

Jego chodziło o lekarza :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:39

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie nie było się czym martwić... ale ile razy jeszcze ta krew się pojawi? :(

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • ilka85 Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przed ciążą też krwawiłaś więc obawiam się, że taki urok Twój, ale sprawdziłaś jest ok a w poniedziałek zobaczysz serducho i swoją Fasolę, której nic nie jest i jestem tego pewna, a naprawdę stres i zadręczania się najgorszy. Oby do poniedziałku do 16:15. ;)

f2w3nafadrqkf4rw.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)czy wy myjecie podlogi?

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalii00 wrote:
    hej dziewczyny :)czy wy myjecie podlogi?
    Mam od tego ludzi :D :D Żarcik :P

Kasia02, Taru lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Pewnie nie było się czym martwić... ale ile razy jeszcze ta krew się pojawi? :(
    Oby juz nigdy!

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczyny:)

ale mam paskudny humor, płakac mi się chce.. chyba burza hormonów trwa w najlepsze :(. do tego jest zimno i pochmurno. Mam nadzieje, że u was lepiej. też życzę nudnego weekendu!!

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam taki nudny że szok :( zjadłam paczkę ciastek, oglądam TV :( chciałabym coś porobić ale tak zimno i nieprzyjemnie...
    Mąż razem z psem śpią... :D
    Urocza sobota...

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAA! Ale jestem zła :( zamówiłam wczoraj na allegro ten detektor, a teraz patrzę na takiej tablicy ogłoszeń ze ktoś ma do sprzedania używany na moim osiedlu za te same pieniądze :/ szlag by to... mogłabym go mieć już

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    AAAAAA! Ale jestem zła :( zamówiłam wczoraj na allegro ten detektor, a teraz patrzę na takiej tablicy ogłoszeń ze ktoś ma do sprzedania używany na moim osiedlu za te same pieniądze :/ szlag by to... mogłabym go mieć już

zawsze tak jest.., a teraz nie można już odmówic? może zwrócą kase? a Ty będziesz sobie mogła kupic u siebie..? mhhy tak głośno myśle..

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie wątpię, zapłaciłam już... poczekam... :)
    Skoro raz krwawienie okazało się niegroźne to i teraz pewnie było... jednak będę walczyć o zwolnienie z pracy

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie, że tak. Wydaje mi się, że Ty musisz byc na zwolnieniu..

A co do detektora, to czas szybko zleci i nie obejrzysz się, a już będziesz go miec:)

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bianka* wrote:
    No jasne! Ja robię wszystko :)
    A skąd takie pytanie??

ja musze wreszcie posprzątac, bo wstyd się przyznac, ale przez te ostatnie tyg.złego samopoczucia nie ruszyłam palcem:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 16:55

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2015, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:

jeśli zakupiłaś ze sklepu, czyli nieużywany i nie od osoby fizycznej - możesz odstąpić od umowy. Na 100 %. Masz na to 14 dni od dnia otrzymania towaru.

• A.W. Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2015, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    ja musze wreszcie posprzątac, bo wstyd się przyznac, ale przez te ostatnie tyg.złego samopoczucia nie ruszyłam palcem:(

ja to samo... a jutro teściowie przyjeżdżają... a ja nie mam siły zwlec się z kanapy... :( na razie mąż ogarnął ale podłoga to moja działka - coś mnie trafia jak widzę, że ktoś niedokładnie je myje :)

hchyyx8dalykvedv.png

23.06.15 beta-HCG 4895,0
    25.06.15 beta-HCG 9643,0 :)
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.W. wrote:
    ja to samo... a jutro teściowie przyjeżdżają... a ja nie mam siły zwlec się z kanapy... :( na razie mąż ogarnął ale podłoga to moja działka - coś mnie trafia jak widzę, że ktoś niedokładnie je myje :)

hihihihi wiem coś o tym;). Ja nie mam naszczęście gości, ale już bardzo widac, że dawno nie odkurzane itp. ;P. a co robię teraz?? to samo co Ty?! (nie to, że Ci załuje ;)), ale też się nie mogę zwlec....... Mam nadzieje, że najpóżniej po skończeniu 1 trymestu to przejdzie

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • A.W. Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    hihihihi wiem coś o tym;). Ja nie mam naszczęście gości, ale już bardzo widac, że dawno nie odkurzane itp. ;P. a co robię teraz?? to samo co Ty?! (nie to, że Ci załuje ;)), ale też się nie mogę zwlec....... Mam nadzieje, że najpóżniej po skończeniu 1 trymestu to przejdzie

Cieszę się, że nie jestem jedyną, która nie jest w stanie zrobić nic innego niż leżeć:) w sumie miałam nadzieję, że może w dziewiąym tygodniu nam się polepszy :)

hchyyx8dalykvedv.png

23.06.15 beta-HCG 4895,0
  • Kasia02 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.W. wrote:
    Cieszę się, że nie jestem jedyną, która nie jest w stanie zrobić nic innego niż leżeć:) w sumie miałam nadzieję, że może w dziewiąym tygodniu nam się polepszy :)

niee kochana, nie jesteś jedyna :). Niby jest trochę lepiej, ale nadal bez rewelacji.. zgadnij co robię :>? przeturlałam się na inną kanapę ;):P haha.

A.W. kiedy teraz masz wizytę? to już będzie usg genetyczne? czy jeszcze nie?

relgj44jj7raepwj.png
    w5wq8ribfp4w977l.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę po ten detektor, pieprzę ten z allegro! :D Już napisałam maila o odstąpieniu od umowy, mam nadzieje że nie utopiłam 400 zł... :)

Kasia02 lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • A.W. Przyjaciółka

Wysłany: 11 lipca 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia02 wrote:
    niee kochana, nie jesteś jedyna :). Niby jest trochę lepiej, ale nadal bez rewelacji.. zgadnij co robię :>? przeturlałam się na inną kanapę ;):P haha.

A.W. kiedy teraz masz wizytę? to już będzie usg genetyczne? czy jeszcze nie?

2 tygodnie temu miałam USG i lekarz powiedział, że kolejne to już będzie to genetyczne. Ale przeszłam się państwowo do lekarza, dał mi skierowanie na badania z krwi i mocz oraz na usg - więc pomyślałam, że skorzystam i idę teraz w środę :)

A ja do tego wszystkiego mam jutro ostatni egzamin na uczelni - nie umiem nic, notatki leżą przede mną ale ja nie mogę się skupić na gazecie a co tu dopiero mówić o nauce :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 17:44

hchyyx8dalykvedv.png

23.06.15 beta-HCG 4895,0
‹‹ 411 412 413 414 415 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ