Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka nie nakręcaj się te ponad 150 to Twoje i jego nie było, więc ciesz się wolnym, odpoczywaj i nie stresuj zbędnie fasoli, a w pooniedziałek zobaczysz, że nie było czym się martwić :*
Jego chodziło o lekarza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 15:39
-
Przed ciążą też krwawiłaś więc obawiam się, że taki urok Twój, ale sprawdziłaś jest ok a w poniedziałek zobaczysz serducho i swoją Fasolę, której nic nie jest i jestem tego pewna, a naprawdę stres i zadręczania się najgorszy. Oby do poniedziałku do 16:15.
-
Pianistka wrote:AAAAAA! Ale jestem zła
zamówiłam wczoraj na allegro ten detektor, a teraz patrzę na takiej tablicy ogłoszeń ze ktoś ma do sprzedania używany na moim osiedlu za te same pieniądze
szlag by to... mogłabym go mieć już
zawsze tak jest.., a teraz nie można już odmówic? może zwrócą kase? a Ty będziesz sobie mogła kupic u siebie..? mhhy tak głośno myśle..

-
nick nieaktualnyPianistka wrote:AAAAAA! Ale jestem zła
zamówiłam wczoraj na allegro ten detektor, a teraz patrzę na takiej tablicy ogłoszeń ze ktoś ma do sprzedania używany na moim osiedlu za te same pieniądze
szlag by to... mogłabym go mieć już
jeśli zakupiłaś ze sklepu, czyli nieużywany i nie od osoby fizycznej - możesz odstąpić od umowy. Na 100 %. Masz na to 14 dni od dnia otrzymania towaru. -
Kasia02 wrote:ja musze wreszcie posprzątac, bo wstyd się przyznac, ale przez te ostatnie tyg.złego samopoczucia nie ruszyłam palcem:(
ja to samo... a jutro teściowie przyjeżdżają... a ja nie mam siły zwlec się z kanapy...
na razie mąż ogarnął ale podłoga to moja działka - coś mnie trafia jak widzę, że ktoś niedokładnie je myje
-
A.W. wrote:ja to samo... a jutro teściowie przyjeżdżają... a ja nie mam siły zwlec się z kanapy...
na razie mąż ogarnął ale podłoga to moja działka - coś mnie trafia jak widzę, że ktoś niedokładnie je myje 
hihihihi wiem coś o tym;). Ja nie mam naszczęście gości, ale już bardzo widac, że dawno nie odkurzane itp. ;P. a co robię teraz?? to samo co Ty?! (nie to, że Ci załuje
), ale też się nie mogę zwlec....... Mam nadzieje, że najpóżniej po skończeniu 1 trymestu to przejdzie

-
Kasia02 wrote:hihihihi wiem coś o tym;). Ja nie mam naszczęście gości, ale już bardzo widac, że dawno nie odkurzane itp. ;P. a co robię teraz?? to samo co Ty?! (nie to, że Ci załuje
), ale też się nie mogę zwlec....... Mam nadzieje, że najpóżniej po skończeniu 1 trymestu to przejdzie
Cieszę się, że nie jestem jedyną, która nie jest w stanie zrobić nic innego niż leżeć
w sumie miałam nadzieję, że może w dziewiąym tygodniu nam się polepszy
-
A.W. wrote:Cieszę się, że nie jestem jedyną, która nie jest w stanie zrobić nic innego niż leżeć
w sumie miałam nadzieję, że może w dziewiąym tygodniu nam się polepszy 
niee kochana, nie jesteś jedyna
. Niby jest trochę lepiej, ale nadal bez rewelacji.. zgadnij co robię :>? przeturlałam się na inną kanapę 
haha.
A.W. kiedy teraz masz wizytę? to już będzie usg genetyczne? czy jeszcze nie?

-
Kasia02 wrote:niee kochana, nie jesteś jedyna
. Niby jest trochę lepiej, ale nadal bez rewelacji.. zgadnij co robię :>? przeturlałam się na inną kanapę 
haha.
A.W. kiedy teraz masz wizytę? to już będzie usg genetyczne? czy jeszcze nie?
2 tygodnie temu miałam USG i lekarz powiedział, że kolejne to już będzie to genetyczne. Ale przeszłam się państwowo do lekarza, dał mi skierowanie na badania z krwi i mocz oraz na usg - więc pomyślałam, że skorzystam i idę teraz w środę
A ja do tego wszystkiego mam jutro ostatni egzamin na uczelni - nie umiem nic, notatki leżą przede mną ale ja nie mogę się skupić na gazecie a co tu dopiero mówić o nauce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2015, 17:44
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH