Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:AAAAAA! Ale jestem zła
zamówiłam wczoraj na allegro ten detektor, a teraz patrzę na takiej tablicy ogłoszeń ze ktoś ma do sprzedania używany na moim osiedlu za te same pieniądze
szlag by to... mogłabym go mieć już
mi się zdarzyło, że na allegro odwołałam zamówienie. pieniądze zwrócili i nie było problemu. Masz do tego prawo. Jedynie dostałam ostrzeżenie od allegro, że jeszcze dwa razy zrezygnuje z zakupu to zablokują mi konto czy coś takiego
ale nie przejełam się tym
-
justikf wrote:Cieszę się bardzo. Jeśli u Ciebie dobrze to i u mnie musi być. Kciukasy
justikf u Ciebie też będzie dobrze:)!! u nas wszystkich będzie dobrze. Nie przyjmuję innej możliwości.
aaa właśnie miałam spytac, ile nas już jest? chyba łącznie z 70 szt.
)?

-
Oj dziewczyny, jaki ja mam dziś dzień

Jak pisałam już rano nie wyspałam się i od rana byłam słaba i źle się czułam... Przed południem miałam biegunkę, a ok 17 wymiotowałam, ale tak mocno, jakoś 6 razy pod rząd
to były moje pierwsze wymioty w ciąży, ale raczej nie były ciążowe... Nie wiem co to, wczoraj wieczorem najadłam się czereśni, może to. W każdym razie cały dzień leżę, teraz jest trochę lepiej i oby tak zostało.
Pianistka super, że kupiłaś ten detektor
-
eh, dziś już plamienia nie było, to się cieszyłam ale poszlam teraz do łazienki a tam sluz z brązowym ;/ nawet takim w bordo wpadającym ;/ ale brzuch nie boli, nie było tego dużo. mam nadzieje ze od wczoraj wszystko wciąż jest w porządku. ale normalnie rece opadają.. ;/
-
szara myszka wrote:eh, dziś już plamienia nie było, to się cieszyłam ale poszlam teraz do łazienki a tam sluz z brązowym ;/ nawet takim w bordo wpadającym ;/ ale brzuch nie boli, nie było tego dużo. mam nadzieje ze od wczoraj wszystko wciąż jest w porządku. ale normalnie rece opadają.. ;/
szara myszka, nie denerwuj się na zapas, może połóż się i odpocznij. Może się napracowałaś dziś? a jak z progesteronem, bo czytałam, że brązowe plamienia są wynikiem niedoboru progesteronu. Może przyczyną jest błahostka,a masa nerwów

-
na badniu progesteron mi wyszedł 23, biore 3 duphastony dziennie i dwie luteiny dopochwowo ;( to już chyba najwieksza dawka ;/
no musze to chyba przeczekać, wczoraj mnie gin zapewnial ze tam w srodku wszystko w porządku -
szara myszka wrote:na badniu progesteron mi wyszedł 23, biore 3 duphastony dziennie i dwie luteiny dopochwowo ;( to już chyba najwieksza dawka ;/
no musze to chyba przeczekać, wczoraj mnie gin zapewnial ze tam w srodku wszystko w porządku
nie martw się, tym bardziej, że wczoraj byłaś u lekarza:). Bierzesz duże dawki, więc na pewno jest ok:). Może poprostu też masz taki urok. Wiem, że to stresujące:(, ale skoro gin.nic nie mówił to znaczy, że nie dzieje się nic złego

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

rozochocilas mnie Pianistka