Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nooo w weekend każdy odwiedza znajomych, rodzinę i tak zlatuje czas. Ja właśnie wróciłam do domku bo u sąsiadów byliśmy na drinku i już nie dałam rady dłużej wysiedziec.. A kiedyś? Do rana się siedziało a teraz przychodzi północ i ja ledwo daje rade.
A wy wszystkie spicie już????
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Dla pocieszenia szara myszko ja dodam, że znowu mam krew...

No ale serduszko bije... w poniedziałek na USG zobaczymy czy krwiaka nie ma nigdzie
Z krwiakiem jest bezwzględne leżenie. Często szpitalne. Dopóki tego nie wiesz to lepiej nie chodź zbyt dużo. Chociaż mając na uwadze to jak długo już krwawisz i jaki miałaś (całkiem) intensywny tryb życia - to raczej skłaniam się ku teorii, że tak masz - taki Twój urok.
Nie wiem na ile w moim przypadku prawdziwa jest teoria lekarza, że mam jeszcze wolne miejsca nie zajęte przez pęcherzyk skąd leci krew, ale trudno mi uwierzyć, abyś Ty Pianistko dwa tygodnie później jeszcze też tak miała. W końcu wszystko powinno być już o ok 1,5 cm większe. A przecież te nasze narządy nie są nie wiadomo jak duże.
Czy USG będzie robiła położna? -
Justikf, tak będzie robiła położna. A we wtorek idę do fastlege wyżebrać zwolnienie z pracy np do końca sierpnia a potem będziemy przedłużać :p co do krwiaka to watpię bo juz wczesniej krwawiłam i krwiaka nie było.. Kiedyś lekarz zdiagnozował u mnie endo ale nie zrobił laparo bo ja wtedy wyjeżdżałam i potem tak wyszło... Jesli faktycznie mam endo to krwawienie jest z ognisk...
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnio widziałam bób w polski sklepie... Ale w Norwegii go nie ma... jak z resztą wielu rzeczy... wiecie na co mam ochotę? Na taki pasztecik drobiowy z pieczarkami w takiej małej foremce

Albo paprykarz!
Mój post nr 1234Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2015, 10:11
-
nick nieaktualny
-
oooo, zazdroszczę Ci! mielone ja bym wciągnęła z buraczkami

Ja dzisiaj zrobię polędwiczki duszone z jakimś fajnym sosem, młode ziemniaczki i jakąś surówkę
póki co czytam na norweskim forum że położna nie może dać mi zwolnienia z pracy więc już zapisałam się na wtorek do rodzinnego i naprawdę mam nadzieję, że dostanę to zwolnienie! -
Hej
Wyspałam się i chyba już dziś dobrze się czuję
zobaczymy co będzie jak wstanę i zjem. No i zastanawiam się co zjeść... Wczoraj cały dzień byłam na herbatnikach i waflach ryżowych.
Miłej niedzieli wszystkim życzę, mam nadzieję, że u mnie będzie lepsza niż sobota. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka super ze detektor juz dziala i ze juz go masz.
Ja jestem na wyjezdzie i moj zostal w domu, ale nawet jak wroce to nic nie bede szukala. Nie znajde i bede chodzila jak na szpilkach do wizyty. A ta dopiero 24 lipca.
dziewczyny czy wy wszystkie robilyscie badania anty hiv i wr te na kile ? Bo moja mi nie przepisala i tak mysle czy nie zrobic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa robiłam, ale te badania można zrobić też później. One są potrzebne do porodu:)MamaNieMama wrote:Pianistka super ze detektor juz dziala i ze juz go masz.
Ja jestem na wyjezdzie i moj zostal w domu, ale nawet jak wroce to nic nie bede szukala. Nie znajde i bede chodzila jak na szpilkach do wizyty. A ta dopiero 24 lipca.
dziewczyny czy wy wszystkie robilyscie badania anty hiv i wr te na kile ? Bo moja mi nie przepisala i tak mysle czy nie zrobic
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Głowa mnie boli niesamowicie, nie moge wysiedzieć, bełta mnie... 

13.08.2014
bób mi śmierdzi, mąż musi jeść go z daleka ode mnie