Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Monkey, kupiłam sonoline C.
zamowiłam na allegro ale zrezygnowałam bo znalazłam u mnie w mieście a z racji krwawienia, bardzo chciałam sprawdzić tętno na JUZ. powiem szczerze ze jest super... szybko znaleźliśmy tętno i bardzo wyraźnie słychać... tylko średnio ufam temu wskaznikowi FHR bo przy identycznej czestotliwości rytmu serca wskaznik skacze o 20 uderzeń
ale traktuję to jedynie orientacyjnie
Monkey lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:W polsce bez sierowania HIV nie zrobisz:)
Prywatnie się nie zrobi aż mi się wierzyć nie chcę
PeggyOlsen zastanawiam się nad wnoszeniem gondolki a potem stelaża albo będę wózek zostawiać na dole, może uda mi się go po schodach wnieść będę testować, a zakupy to zapewne drobne bo i tak u nas za zakupy odpowiedzialny mąż
a twój mąż do daty oddania doliczy remont
-
nick nieaktualnyNo to nie wiem, jak dzwoniłam zapytać to powiedziały mi Panie w laoratorium że bez skierowania lekarza nie moge zrobić tego badania.
Też będę wnosiła na 3cie piętro tylko ja sobie wymyśliłam że stelaż będzie w samochodzie a bede nosiła samą gondolę albo dziecko w foteliku znosiła:D tyle ze gondola wtedy bedzie zimna. Zobaczę jak to będzie do lutego jeszcze 7 miesiecy:) -
nick nieaktualnyNo ja wlasnie bylam w laboratorium prywatnie i kazano mieć skierowanie. Ale ja też nie szukałam w innych miejscach bo miałam skierowanie:)ilka85 wrote:Prywatnie się nie zrobi aż mi się wierzyć nie chcę

PeggyOlsen zastanawiam się nad wnoszeniem gondolki a potem stelaża albo będę wózek zostawiać na dole, może uda mi się go po schodach wnieść będę testować, a zakupy to zapewne drobne bo i tak u nas za zakupy odpowiedzialny mąż
a twój mąż do daty oddania doliczy remont 
-
Cześć dziewczyny, podczytuje Was co jakiś czas ale mam lenia na wszystko. Niemniej jednak zastanowiła mnie jedna rzecz, która z was ma podniesione tętno? Bo ja mam spoczynkowe 84, trochę mnie dziwi bo zawsze byłam aktywna i tętno niskie, tak samo cisnienie, teraz cisnienie jest ok, a tętno idzie w gore, wg tabel dla mojego przedziału wiekowego mam " zła kondycje"
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014