Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie już wie sporo osób
A teraz to w ogóle zamierzam się chwalić 
Rodzice już zaczęli ^^
jutro moja granica bezpieczeństwa na belly
Ja teraz mam zwolnienie do 27, potem planuję wyżebrać jeszcze na 2 tygodnie tak do 10-15 sierpnia
A potem popracuję sobie z miesiąc - półtora i znowu spadam na zwolnienie
-
A.W. wrote:Dziewczyny czy powiedziałyście już wszystkim o ciąży? W sobotę mam iść na wieczór panieński koleżanki ale jakoś nie wyobrażam sobie iść do klubu, na trzeźwo kiedy one na pewno delikatnie mówiąc będą wstawione. Do tego padam o 21-22 i drażnią mnie głośne dźwięki. Nie wiem czy nie za wcześnie na informowanie znajomych...
Kobieto! Idz i się baw! Najwyzej szybciej wyjdziesz! Jeszcze sie zdazysz nasiedziec w domu i nawykrecac od imprez
Ja dokladnie w polowie ciazy bylam na swoim panienskim a potem swoim weselu
-
Iriss no więc w skrócie, bo z komórki: Solgar to dobra firma, ale też droga. Skład ma dobry, dla mnie trochę dużo tych witamin, ale wiele preparatów dla kobiet w ciąży tyle ma. Jeśli chodzi jakość to są porządne
no i to co ważne zawierają: magnez, jod, Wit D, kwas foliowy, żelazo, trochę mało Wit B6. No i nie zawiera syfu tylko naturalne wypełniacze
Oczywiście najlepiej skonsultuj z lekarzem 
Co do porodu to to, że dziecko jest małe nie oznacza, że będzie łatwo
to jak pisałam Ola miała 2760g, a porozrywała mnie i jeszcze mnie nacięli, że bardzo długo dochodziłam do siebie. Moja gin mówi, że małe dzieci często rozrywają, bo krzywo wychodzą.
Monkey ja nacięcia krocza w ogóle nie czułam
za to szycie już tak...
-
Kochane melduję,że u mnie nie ciekawie

Moja najstarsza córka ma rumień zakaźny (parvovirus B19). Podejrzewali to u mnie w poprzedniej ciąży, ale wtedy pokonał nas coxackie. Dostałam skierowanie na badania panelu TORCHa i parwowirusa. Na wyniki będę czekać kilka dni....psychicznie ledwo daję radę. Dam znać jak przyjdą wyniki. Bardzo się boję
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

przypomniało mi się! 

13.08.2014