Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ciężko was nadrobić, a dopiero wróciłam do domu od koleżanki, od 16 mnie nie było. Pianistka bolał cię dziś brzuch...przeszło ci? Mnie teraz zaczął boleć u dołu dosyć intensywnie
Ale parę godzin u koleżanki dobrze mi zrobiło bo trochę oderwałam się od czarnych myśli. Tylko ten brzuch teraz 
A mnie zapach piwa odrzuca, a lubiłam wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2015, 21:46
-
dla mnie są za mocno gazowane piwa, dlatego jak już piłam to takie wygazowane, takie było dla mnie najlepsze, ale za smakowymi nie przepadałam. Ale lampeczkę różowego winka to bym się napiła
Skierka rany, dopiero doczytałam, bądź dzielna, trzymam kciuki za ciebie z całych sił
Skierka lubi tę wiadomość
-
szara myszka wrote:dziewczyny mam do Was pytanie (dot. realiów Polskich). Powiedzialam w pracy ze jestem w ciąży ale nie dawałam zadnego zaświadczenia. Czy lekarz rodzinny może wypisac mi zwolnienie z powodu przeziębienia i będzie ono 100% płatne czy musze do niego dolaczyc zaświadczenie od gina ze jestem w ciąży? a może rodzinny na podstawie karty ciąży może wypisac takie zwolnienie pelnoplatne? jak to jest?
Zależy do czego potrzebujesz zaświadczenia.
Ja mam na l4 wypisane B - czyli na ciążę, więc chyba jest płatne zwolnienie 100%
I dostałam to od internisty.
Natomiast muszę jeszcze dostać zaświadczenie od ginekologa o ciąży i wtedy będę pracować max 4 godziny przy komputerze.
Idę jutro z moczem i na badanie glukozy na czczo - boję się, bo jak jestem głodna, to mnie mdli i wymiotuję, więc nie wiem czy dam radę
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nawet kawa zbozowa mi w ciąży wchodzi 

jakos tak pozniej wyrzuty by mnie zjadly

beznikotynowy, bez tytoniu tylko zioła... ale muszę coś mieć bo chodziłam roztelepana bez niego