Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie Taru okres paniki zakończył się
Od początku miesiąca nie panikowałam (oprócz jednorazowej akcji z krwią ale chyba każda normalna baba by spanikowała, nawet mój mąż się wystraszył)... teraz też nie panikuję, odpoczywam... a że wzięłam sobie zwolnienie... Jasne, zrobiłam to z lenistwa, fakt.. z prostej przyczyny... bo nie mam w tym roku urlopu! I o ile Wy jedziecie nad morze itp to mi się należy 2 tygodnie wolnego żeby się wyspać, poukładać w szafie i poczytać książkę na tarasie
A za 2 tygodnie wracam do pracy
-
niestety moj gin przyjmuje tylko po 15ej, bo w dzien ma dyzury w szpitalu bo jest ordynatorem, 3tygodnie temu na wizycie jak mnie zapisywal na dzis to pierwsza wolna godzina byla 16:30Pianistka wrote:Pati, dlatego najlepiej umawiać wizyty na rano...
wstajesz - idziesz - załatwione 
-
a mi w ciazy jedzenie sie szybko nudzi bo nie moge jesc niczego przez 2 dni z rzedu, wogole jak juz cos robilam w ciagu ostatniego miesiaca na obiad to nie chce mi sie tego znowu jesc, tak jakby mi sie to przejadlo
lelewela, czarna_ma lubią tę wiadomość
-
Ja miałam dość często wszelkiego rodzaju zapalenia pęcherza dlatego też chciałabym
poza tym, skoro i tak już musimy coś pić, to połączmy przyjemne z pożytecznym 
Ja kupiłam świetne ziemniaki... tak dobre, że o ile ja nie lubię ziemniaków to wczoraj zjadłam ze smakiem
także i dzisiaj zrobię te mielone
niech stracę
-
Pianistka wrote:Cynamonowa! Jesteś niesamowita! Ikea nawet mi do głowy nie przyszła!
Dziękuję :*
Iriss, mąż i tak ma całą walizkę moich zachcianek
paszteciki drobiowe, pierniczki te takie serduszka itp 
Bardzo proszę
Sok jest dobry, moja mama go bardzo lubi i w sumie od niej wiem o jego istnieniu
-
Ja go nie kupowałam w aptece internetowej, bo po prostu tę aptekę mam pod nosem jak jestem w PolsceIriss wrote:JustaW, tak o tym soku, ale ja go kupiłam w sklepie, nie w aptece internetowej
, ale chciałam mieć już dziś 
Jak będę zamawiała witaminy prenatalne, to zakupię u nich dodatkowo jeszcze 3 butelki
, jak taka cena
, dzięki 
Tylko tam kupuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 11:10
-
pati87 wrote:a mi w ciazy jedzenie sie szybko nudzi bo nie moge jesc niczego przez 2 dni z rzedu, wogole jak juz cos robilam w ciagu ostatniego miesiaca na obiad to nie chce mi sie tego znowu jesc, tak jakby mi sie to przejadlo
Mam tak samo. Wczoraj zrobiłam spaghetti i zostało mi na dziś jeszcze, ale nie jestem w stanie nawet tego powąchać
Jedyną rzeczą (niezbyt zdrową) którą mogłam jeść codziennie przez tydzień była pizza hut hawajska
ale też już nie mogę na nią patrzeć
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH