Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:Dzień doberek
witam sie z paniami w 12 tygodniu 
A ja obudziłam sie dzisiaj i miałam tak twardy brzuch na dole jak kamień
juz sie przestraszyłam! Ale wtedy poszłam siku i mi przeszło 
Nadal królują durne sny (dzisiaj byłam morderca i wytluklam polowe hotelu a szefowa jako pierwsza)- ten w sumie był nawet przyjemny tylko pod koniec okazało sie ze jestem w ciazy a muszę isc na krzesło elektryczne
Haha, nie wiem co z tymi snami dzisiaj
Ja też dzisiaj z bronią biegałam po moim rodzinnym osiedlu i dawnej szkole i ścigałam jakąś mafię i strzelałam do nich - na szczęście sen bezkrwawy.
A jak mnie złapali, to błagałam, żeby tylko mnie nie postrzelili, że ja już nie będę do nich strzelać
Pianistka lubi tę wiadomość
-
Max wrote:Haha, nie wiem co z tymi snami dzisiaj

Ja też dzisiaj z bronią biegałam po moim rodzinnym osiedlu i dawnej szkole i ścigałam jakąś mafię i strzelałam do nich - na szczęście sen bezkrwawy.
A jak mnie złapali, to błagałam, żeby tylko mnie nie postrzelili, że ja już nie będę do nich strzelać
Hahaha
.
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Apap, i są też w aptece specjalne plastry dla kobiet w ciążyTaru wrote:Dziewczyny jest cos co można brać na ból głowy? Ja jestem z tych migrenowo/zatokowych, na początku ciazy bóle zniknęły, juz sie cieszyłam z tego pozytywy, a tu od 3 dni permanentnie boli głowa
.
Jak żyć?
-
Dzien dobry, chcialam sie przywitac
Jestem po in vitro. Termin wg OM 07.02, ale mam w brzuchu dwojke maluchow, wiec roznie moze byc. Witam wszytskie lutowki i mam nadzijee, ze moge dolaczyc
lelewela, Max, miszkaaa, Doti87, Kasia02, ilka85, zosiaaa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nie cierpię tego