Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydomiii wrote:naprawdę? mnie jak na pierwszej wizycie gin nastraszył, że może ciąża mnoga to się tak popłakałam... chyba bym nie dała rady

Uwierz ze ktos sie moze cieszyc z tego ze bedzie mial blizniaki.
Cos mi sie wydaje ze jestes zazdrosna o to ze ktos za jednym razem bedzie mial podwojne szczescie -
my sie decydowalismy na podnie dwoch zarodkow, wiec wiedzielismy, ze moze byc dwojka dzieci. Na ierwszym usg wyszedl jedne pecherzyk, na drugim juz dwa serducha. Ja nadal jestem w szoku i troche sie boje. Ogrom milosci mam, obawiam sie spraw technicznych jak np powrot do pracy. Niektorzy twierdza jednak, ze bliznieta przy sobie dobrze siw wychowuja i mam nadizje, ze tak bedzie. Ciekawi mnie, cyz juz na prenatalnych bedzie widac plec
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, zycze Wam dobrego dnia

Przykra dyskusja się wywiazala, mysle ze każdy powinien zyc jak mu serce i doświadczenie mowi i dac zyc innym w zgodzie ze sobą
Mi to forum bardzo pomaga, wiadomo ze to nie wyrocznia, ale jesteśmy tu wszystkie w podobnym momencie naszego zycia i wiele razy znalazłam tu uspokojenie i dystans. Jak ktoś ma tendencje do nakręcania to i tak się będzie nakrecal, nie potrzeba mu do tego forum. Mi się tu podoba 
Dobrego dnia i udanych wizyt!!!
lelewela lubi tę wiadomość
-
MamaNieMama wrote:Uwierz ze ktos sie moze cieszyc z tego ze bedzie mial blizniaki.
Cos mi sie wydaje ze jestes zazdrosna o to ze ktos za jednym razem bedzie mial podwojne szczescie
słucham? chyba nie wierzę w to co przeczytałam...
jeżeli wyczuwasz zazdrość w stresie i obawach to gratuluję - królowa interpretacji!
a moje pytanie było czysto z ciekawości...
masakra. -
nick nieaktualnymandragora wrote:Pianistka nie wiem co ty tam za giganta hodujesz ale ja swojej kropki nie mogę jeszcze detektorem znaleźć ; (
Mandargora ja mam detektor ale jeszcze schowany gleboko i wysoko w szafie. Stresowalabym sie gdybym nie znalazla tetna.
dzieciaczki sa jeszcze male.
Ja w pierwszej ciazy uzywalam od skonczonego 14 tyg -
nick nieaktualnydomiii wrote:słucham? chyba nie wierzę w to co przeczytałam...
jeżeli wyczuwasz zazdrość w stresie i obawach to gratuluję - królowa interpretacji!
a moje pytanie było czysto z ciekawości...
masakra.
To po co gupio pytasz czy ktos naprawde moze chciec blizniaki ??
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH