Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaNieMama wrote:To po co gupio pytasz czy ktos naprawde moze chciec blizniaki ??
wydaje mi się, że dzisiaj był już wątęk oceniania wzajemnie, więc z łaski swojej nie oceniaj moich pytań, tym bardziej jako głupie, bo ja w tym głupiego nic nie zauważyłam, inaczej bym tego nie napisała.
dziękuję. skończyłam z Tobą dyskusję.
Monkey lubi tę wiadomość
-
Fistaszku wyślę ci link potem bo mam problem z komputerem. Pobrałam wirus który zablokował mi cały komputer- nie da sie nawet wyłączyć... Nawet wyskakuje okno ze muszę zaplacic 1000 nok za odblokowanie przeglądarki!!! Jestem wściekła bo nie wiadomo czy maz sobie z tym poradzi
wścieklam sie na siebie
-
tysiaa93 wrote:Niektóre marzą o bliźniakach a niektóre sobie tego nie wyobrażają.
Ale to tak samo jak ktoś by ciebie zapytał czy naprawdę chcesz mieć jedno dziecko
no i spoko, na pewno nie uznałabym tego za głupie albo przejaw zazdrości.
po prostu sobie głośno pomyślałam i napisałam. -
Spoko ale to jest forum a nie życie realne, tutaj nie widzimy mimiki drugiej osoby ani nie słyszymy jej tonu. Wystarczy dziwnie ująć pytanie i "sprzeczka" gotowadomiii wrote:no i spoko, na pewno nie uznałabym tego za głupie albo przejaw zazdrości.
po prostu sobie głośno pomyślałam i napisałam.
Pianistka ale sobie narobiłaś. Może da się to naprawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 13:50
-
nick nieaktualnydomiii wrote:wydaje mi się, że dzisiaj był już wątęk oceniania wzajemnie, więc z łaski swojej nie oceniaj moich pytań, tym bardziej jako głupie, bo ja w tym głupiego nic nie zauważyłam, inaczej bym tego nie napisała.
dziękuję. skończyłam z Tobą dyskusję.
Nawet nie zdajesz sobie sprawy ze takim durnym pytaniem zadalas przykrosc mi. Kobiecie ktora spodziewa sie blizniakow i traktuje to jako najwieksze blogoslawienstwo !!
Tez skonczylam z Toba dyskusje i zegnam sie z reszta milych Pań.
stres kobiecie spodziewajacej sie dziecka, dwojki dzieci, trojki czy piatki nie jest potrzebny.
szczesliwego rozwiazania dla wszysykich z Was -
Ojjj po dzisiejszych dyskusjach, klotniach wysuwa sie wniosek ze nalezy sie zastanowic 100 razy nim sie cos napisze, o cos zapyta. A chyba nie o to tu chodzi?
Domii ja tez nic zlego w twoim pytaniu nienzauwazylam. O zwykle pytanie, zwykla odpowiedz.
domiii lubi tę wiadomość
-
Mamaniemama, daj spokój
Ja dzisiaj zostałam obrzucona błotem za to, że z krwawieniem "poleciałam" do szpitala... nie przejmuj się 
Tysia, mi się udało to gówno zamknąć i skorzystać z przeglądarki ale mąż powiedział że to jeden z najgroźniejszych wirusów i mógłby nawet pobrać kasę z mojego konta ;/ więc czekam do 16 na męża aż to coś usunie! -
niby nie było, ale ktoś może ma troszkę groszy dzień i inaczej zinterpretował przecież to się może zdarzyć..
MamanieMama spotkało Cię podwójne błogosławieństwo, nie ma co do tego wątpliwości!!!
to jest cudowne i ciesz się tym. Na pewno Domi nie miała złych intencji. Nie gniewajcie się, już łapa na zgodę!!
.
Malvinka wprowadziła nerwówkę od rana i tak się ciągnie. Nie dajmy się temu kochane -piszę to ja NAJWIĘSZY NERWUS NA SWIECIE :d
tysiaa93, lelewela lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH