Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTak, rzucajcie kamieniami bo mam inne zdanie

Doti lekarz ginekolog mi to powiedział, zwiększyć luteinę, dużo pić, brać magnez na skurcze macicy i leżeć. Nie musisz ze mną gadać, nie ma przymusu. Obrażasz mnie bo wyraziłam na publicznym forum swoje zdanie z którym ty się nie zgadzasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:37
-
Dobra, ktoś jeszcze ma coś do mojego sposobu przeżywania ciąży?
Proszę o komentarze teraz bo nie zamierzam się denerwować cały dzień... Jak przed ślubem, albo mówić teraz albo zamilknąć na wieki.
Jeśli już nikt nie zamierza mnie skrytykować za sposób prowadzenia mojej ciąży to pozwólcie, że wrócę do przyjemnej rozmowy na wątku w którym uczestniczę od ponad 1,5 miesiąca i bardzo go lubie, i w przeciwieństwie do niektórych pań - na mnie ma pozytywny wpływ...
A jeśli kogoś dołuje, to radzę odłączyć się od internetu, wyłączyć tv i powyrzucać gazety bo wszędzie można znaleźć negatywną energię... -
marissith wrote:Tak, rzucajcie kamieniami bo mam inne zdanie

Doti lekarz ginekolog mi to powiedział, zwiększyć luteinę, dużo pić, brać magnez na skurcze macicy i leżeć. Nie musisz ze mną gadać, nie ma przymusu. Obrażasz mnie bo wyraziłam na publicznym forum swoje zdanie z którym ty się nie zgadzasz.
Ja cię obrazam??? Twoja wypowiedź nie była twoim zdaniem tylko ocenieniem pianistki że latala do szpitala!!! I bardzo dobrze dziewczyna robiła!!!!
Nie lubię jak ktoś tak OceniA inne osoby bo sam wie lepiej. Po prostu bardzo tego nie lubię i denerwuje mnie takie przemadrzanie się. -
nick nieaktualny
-
Iriss, Ja juz obaliłam poranna dawkę owoców, mam nadzieje, ze % nie uderza mi do głowy ;P. A w planie jeszcze jogurcik ;P.
Taki żarcik, nie mogłam sie powstrzymać.
Dziewczyny, więcej luzu
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:46
Pianistka lubi tę wiadomość
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
Kurcze dziewczyny, ale się tu dzieje od rana, aż nie mogę uwierzyć, że tyle stron zapisałyście od rana

Nie chcę kontynuować tej dyskusji, ale chciałam zauważyć, że przed komentarzem Malviny było tutaj miło i przyjemnie, każdy się udzielał kiedy chciał. I mam nadzieję, że dyskusja pt."każdy ma prawo do swojego zdania" się zakończy i będzie jak wcześniej. Bo wydawało mi się, że nie ocenianie to taka nie pisana zasada tego forum, aby wszystkim było przyjemnie.
Cynamonowa super, że zapisała się na te wizytę
ją czuję taki niedosyt po wczorajszym pół minutowym badaniu że masakra!
Lecę zjeść śniadanie i muszę dziś skończyć magisterkę, więc nie poruszajcie za ciekawych tematów żebym mogła się skupić
miłego dnia
Doti87 lubi tę wiadomość
-
Pianistka, przezywaj ciąże jak chcesz. Nikt nie ma prawa mowić ze panikujesz, No chyba, ze ma z Tobą dziecko, a z tego co zauważyłam to żadna z nas nie przyczyniła sie do Twojej ciazy
. Moj B twierdzi, ze panikuje, i ma trochę racji, ale to ja to dziecko urodzę nie on. Amen.
Doti87, Pianistka, tysiaa93, lelewela lubią tę wiadomość
Taru
https://www.maluchy.pl/ci-71245.png -
A.W. wrote:Kurcze dziewczyny, ale się tu dzieje od rana, aż nie mogę uwierzyć, że tyle stron zapisałyście od rana

Nie chcę kontynuować tej dyskusji, ale chciałam zauważyć, że przed komentarzem Malviny było tutaj miło i przyjemnie, każdy się udzielał kiedy chciał. I mam nadzieję, że dyskusja pt."każdy ma prawo do swojego zdania" się zakończy i będzie jak wcześniej. Bo wydawało mi się, że nie ocenianie to taka nie pisana zasada tego forum, aby wszystkim było przyjemnie.
Cynamonowa super, że zapisała się na te wizytę
ją czuję taki niedosyt po wczorajszym pół minutowym badaniu że masakra!
Lecę zjeść śniadanie i muszę dziś skończyć magisterkę, więc nie poruszajcie za ciekawych tematów żebym mogła się skupić
miłego dnia 
Trzymam kciuki za magisterkę. Powodzenia
-
Pianistka wrote:Iriss, no ja właśnie szukałam i u mnie ciężko znaleźć jest taki sok... jakikolwiek z żurawiny... może poszukam w sklepie ze zdrową żywnością naturalną bo w zwykłym markecie jest tylko w kartonie z dodatkiem żurawiny... ale to badziewie...
Nie wiem jaki skład ma w IKEA sok, ale wiem, ze jest tam żurawinowy http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50296004/ . Na pewno nie jest to to co apteczny, ale może warto spojrzeć.
Ja dziś chyba zajrzę do apteki po drodze, zorientuję się czy i w jakich cenach mają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2015, 10:54
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

.

wstajesz - idziesz - załatwione