X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze wszystkie marza o pierwszej wizycie :)

Ja na pierwsza z USG pojde gdzies okolo 28.czerwca, fajnie jkabymw ytrzymala do 04 lipca ale szanse sa marne ;)

Zaraz wrzuce tez suwaczek :D

Monkey lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie co ma być :D Oby było dobrze :D

Monkey, zosiaaa lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Justaw Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu o bliźniakach, a mi mama oznajmiła wczoraj, ze jej kolezanki córka i przy okazji moja koleżanka z dzieciństwa urodziła parę dni temu 3 chłopców :D Cięzko mi to sobie wyobrazić bo ona taka malutka i zawsze drobniutka byla :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:13

tysiaa93, zosiaaa, Monkey, aisa lubią tę wiadomość

atdcuay3ldmph2xy.png
    l22n6iyevmb0dg7d.png
  • Iriss Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój obiadek się gotuje, więc mam czas na ploty :P.
    Kurde, nie podoba mi się jak mi dzisiaj pobrała krew w laboratorium :(, trochę pobolewa, posmaruję później maścią na siniaki, żeby się nie okazało jutro że jakaś niespodzianka ;). To pobieranie to chyba zależne od humoru, już to kiedyś zauważyłam...

Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze zwolnijcie z tym pisaniem, bo ja w pracy jestem! :P Trzeba coś też popracować :P

tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaw wrote:
    Wy tu o bliźniakach, a mi mama oznajmiła wczoraj, ze jej kolezanki córka i przy okazji moja koleżanka z dzieciństwa urodziła parę dni temu 3 chłopców :D Cięzko mi to sobie wyobrazić jak ona taka malutka i zawsze drobniutka byla :D
    o jacie to faktycznie ladnie hihih :) 3 szczescia

Monkey lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaw wrote:
    Wy tu o bliźniakach, a mi mama oznajmiła wczoraj, ze jej kolezanki córka i przy okazji moja koleżanka z dzieciństwa urodziła parę dni temu 3 chłopców :D Cięzko mi to sobie wyobrazić jak ona taka malutka i zawsze drobniutka byla :D
    Wow! :D

Monkey lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaw wrote:
    łooo :), oglądałam kiedys program o ...sześcioraczkach! Oczywiście gdzieś tam w USA, ale niezłe akcje, jak to rodzice mówili, do czasu aż dzieci zaczęły chodzić, to jeszcze ok, a później :D każde w inną stronę hehe. Dokument chyba godzinę trwał, super :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Mój obiadek się gotuje, więc mam czas na ploty :P.
    Kurde, nie podoba mi się jak mi dzisiaj pobrała krew w laboratorium :(, trochę pobolewa, posmaruję później maścią na siniaki, żeby się nie okazało jutro że jakaś niespodzianka ;). To pobieranie to chyba zależne od humoru, już to kiedyś zauważyłam...
    Ja ostatnio chodze pokłuta jak narkomanka.
    Mam tak urocze piguły w labie, że za każdym razem kłują mnie po kilka razy bo podobno mam puste żyły ;)
    Od jakiegoś czasu nawet wbijają mi się w dłoń a w tym miejscu boli jak cholera i siniaki mam potem wielkości śliwy :)

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może lubią znęcać się nad ludźmi, takie hobby :D

Monkey lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Może lubią znęcać się nad ludźmi, takie hobby :D
    Nie wiem, możliwe....w każdym bądź razie pocą się na mój widok :D

tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Ja ostatnio chodze pokłuta jak narkomanka.
    Mam tak urocze piguły w labie, że za każdym razem kłują mnie po kilka razy bo podobno mam puste żyły ;)
    Od jakiegoś czasu nawet wbijają mi się w dłoń a w tym miejscu boli jak cholera i siniaki mam potem wielkości śliwy :)
    Współczuję, ja tak poszłam raz... marudziły że żyły nie mogą znaleźć w prawej ręce, a w lewej nie chciałam bo dzień wcześniej miałam pobieraną krew i raz miałam taka sytuację, że jak mi się wkuła w tą samą "dziurkę" to zemdlałam tak mnie to zabolało! No i mówię im to, a te dalej swoje, no ale w końcu stanęło na tym że lewej ręki nei ruszą i poszukiwania żyły... i też zaczęły mi się wbijać najpierw w żyłę w tym miejscu między dłonią a łokciem, sapiąc że nic nie idzie, no to siup za tą żyłę na dłoni...i jeszcze pipa jedna tak jeździła paluchem jakby tą krew przepchać chciała... Ja oczywiście zemdlałam i miały za swoje, wróciłam do domu ze zmasakrowaną ręką hehe, a jak wyszłam z gabinetu to miałam 3 opatrunki hehehe

h84fe6ydttjiala2.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, ze one znęcają się nad ładnymi kobietami ;P, więc z góry zakładam, że znęcają się nad nami wszystkimi ;P, a teraz jak od nas bije piękno i blask w ciąży to uwaga uwaga :D
    Nie spotkałam nigdy faceta pobierającego krew, hmmm

h84fe6ydttjiala2.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, jakby mi się wkuwała tyle razy to bym ładnego orła wywinęła :D Trzy opatrunki to jak po małej bitwie Iriss :D Ja mam na prawym nadgarstku ładnie widoczną żyłę i tam się zawsze wkuwają. Przynajmniej nadgarstek mi się udał :D :D :D

Iriss dobra teoria ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:24

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lies Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed urodzeniem pierwszego dziecka tez chcialam miec blizniaki. Potem zmienilam zdanie:)
    Obiadowe tematy sie przewijaja a ja ciagle jestem glodna. Przez ostatnie 3 miesiace bylam na diecie a teraz sobie troche pofolgowalam. Ciagle bym tylko podjadala cos slodkiego...

tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość

Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek :)
    Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
    oar890bvvi3ka2ni.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 08:17

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lies jedz jak masz ochotę, wszystko zrzucisz po ciąży ;) Mnie wczoraj po tej 18 siostry ciotecznej tak wywaliło, że wyglądałam jak w 4 miesiącu ciąży :P Niedługo dupa mi w spodnie nie wejdzie :D Ale będzie płacz :P

Lies lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 08:17

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim wypadku, problem maja tylko w tym jednym laboratorium :P, w drugim z kolei jak pisałam, zależy to od humoru piguły ;P.
    Moje mdłości się trochę uspokoiły, więc albo mój magiczny napój, albo komuś wcisnęłam tutaj ;P. Pewnie po obiedzie wrócą :/

h84fe6ydttjiala2.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agisia wrote:
    Jeju jak dobrze wiedzieć,że nie tylko ja mam problemy z pobieraniem krwi. Moje żyły się schowały głęboko i jak pokazuje pielęgniarką ręce to tylko wzdychają :-P dla własnego spokoju daje pobrać z dłoni. Choć już miałam sytuacje,że jednej żyła uciekła. Jakim cudem to nie wiem do dziś! A jak już znajdę cudotwórczyni co normalnie pobierze mi krew to mam ochotę ją po rękach całować :-D
    Jak leżałam w szpitalu to jednej dziewczynie wbili się w dłoń. Biedna miała całą spuchniętą :( A one jeszcze ją opieprzały, że nie mogły się wbić normalnie, kretynizm :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ