Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy tu o bliźniakach, a mi mama oznajmiła wczoraj, ze jej kolezanki córka i przy okazji moja koleżanka z dzieciństwa urodziła parę dni temu 3 chłopców Cięzko mi to sobie wyobrazić bo ona taka malutka i zawsze drobniutka byla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:13
tysiaa93, zosiaaa, Monkey, aisa lubią tę wiadomość
-
Mój obiadek się gotuje, więc mam czas na ploty .
Kurde, nie podoba mi się jak mi dzisiaj pobrała krew w laboratorium , trochę pobolewa, posmaruję później maścią na siniaki, żeby się nie okazało jutro że jakaś niespodzianka . To pobieranie to chyba zależne od humoru, już to kiedyś zauważyłam...Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Justaw wrote:Wy tu o bliźniakach, a mi mama oznajmiła wczoraj, ze jej kolezanki córka i przy okazji moja koleżanka z dzieciństwa urodziła parę dni temu 3 chłopców Cięzko mi to sobie wyobrazić jak ona taka malutka i zawsze drobniutka byla
Monkey lubi tę wiadomość
-
Justaw wrote:Wy tu o bliźniakach, a mi mama oznajmiła wczoraj, ze jej kolezanki córka i przy okazji moja koleżanka z dzieciństwa urodziła parę dni temu 3 chłopców Cięzko mi to sobie wyobrazić jak ona taka malutka i zawsze drobniutka byla
Monkey lubi tę wiadomość
-
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Iriss wrote:Mój obiadek się gotuje, więc mam czas na ploty .
Kurde, nie podoba mi się jak mi dzisiaj pobrała krew w laboratorium , trochę pobolewa, posmaruję później maścią na siniaki, żeby się nie okazało jutro że jakaś niespodzianka . To pobieranie to chyba zależne od humoru, już to kiedyś zauważyłam...
Mam tak urocze piguły w labie, że za każdym razem kłują mnie po kilka razy bo podobno mam puste żyły
Od jakiegoś czasu nawet wbijają mi się w dłoń a w tym miejscu boli jak cholera i siniaki mam potem wielkości śliwytysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Monkey wrote:Ja ostatnio chodze pokłuta jak narkomanka.
Mam tak urocze piguły w labie, że za każdym razem kłują mnie po kilka razy bo podobno mam puste żyły
Od jakiegoś czasu nawet wbijają mi się w dłoń a w tym miejscu boli jak cholera i siniaki mam potem wielkości śliwy -
Ja myślę, ze one znęcają się nad ładnymi kobietami ;P, więc z góry zakładam, że znęcają się nad nami wszystkimi ;P, a teraz jak od nas bije piękno i blask w ciąży to uwaga uwaga
Nie spotkałam nigdy faceta pobierającego krew, hmmmtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Aaa, jakby mi się wkuwała tyle razy to bym ładnego orła wywinęła Trzy opatrunki to jak po małej bitwie Iriss Ja mam na prawym nadgarstku ładnie widoczną żyłę i tam się zawsze wkuwają. Przynajmniej nadgarstek mi się udał
Iriss dobra teoriaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:24
-
Ja przed urodzeniem pierwszego dziecka tez chcialam miec blizniaki. Potem zmienilam zdanie:)
Obiadowe tematy sie przewijaja a ja ciagle jestem glodna. Przez ostatnie 3 miesiace bylam na diecie a teraz sobie troche pofolgowalam. Ciagle bym tylko podjadala cos slodkiego...tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość
Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek
Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
-
W moim wypadku, problem maja tylko w tym jednym laboratorium , w drugim z kolei jak pisałam, zależy to od humoru piguły ;P.
Moje mdłości się trochę uspokoiły, więc albo mój magiczny napój, albo komuś wcisnęłam tutaj ;P. Pewnie po obiedzie wrócątysiaa93 lubi tę wiadomość
-
agisia wrote:Jeju jak dobrze wiedzieć,że nie tylko ja mam problemy z pobieraniem krwi. Moje żyły się schowały głęboko i jak pokazuje pielęgniarką ręce to tylko wzdychają dla własnego spokoju daje pobrać z dłoni. Choć już miałam sytuacje,że jednej żyła uciekła. Jakim cudem to nie wiem do dziś! A jak już znajdę cudotwórczyni co normalnie pobierze mi krew to mam ochotę ją po rękach całować