X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Madlene84 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widze ze wszystkie marza o pierwszej wizycie :)

Ja na pierwsza z USG pojde gdzies okolo 28.czerwca, fajnie jkabymw ytrzymala do 04 lipca ale szanse sa marne ;)

Zaraz wrzuce tez suwaczek :D

Monkey lubi tę wiadomość

Emilka 10 lat & Davidek 7 & Philipek ♡
    zrz6e6ydhjw308do.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będzie co ma być :D Oby było dobrze :D

Monkey, zosiaaa lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Justaw Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wy tu o bliźniakach, a mi mama oznajmiła wczoraj, ze jej kolezanki córka i przy okazji moja koleżanka z dzieciństwa urodziła parę dni temu 3 chłopców :D Cięzko mi to sobie wyobrazić bo ona taka malutka i zawsze drobniutka byla :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:13

tysiaa93, zosiaaa, Monkey, aisa lubią tę wiadomość

atdcuay3ldmph2xy.png
    l22n6iyevmb0dg7d.png
  • Iriss Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój obiadek się gotuje, więc mam czas na ploty :P.
    Kurde, nie podoba mi się jak mi dzisiaj pobrała krew w laboratorium :(, trochę pobolewa, posmaruję później maścią na siniaki, żeby się nie okazało jutro że jakaś niespodzianka ;). To pobieranie to chyba zależne od humoru, już to kiedyś zauważyłam...

Monkey, tysiaa93 lubią tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • zosiaaa Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze zwolnijcie z tym pisaniem, bo ja w pracy jestem! :P Trzeba coś też popracować :P

tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość

ijpbtv7310m1ozqf.png
    yuuds65ggbkid9zq.png
  • Natalii00 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaw wrote:
    Wy tu o bliźniakach, a mi mama oznajmiła wczoraj, ze jej kolezanki córka i przy okazji moja koleżanka z dzieciństwa urodziła parę dni temu 3 chłopców :D Cięzko mi to sobie wyobrazić jak ona taka malutka i zawsze drobniutka byla :D
    o jacie to faktycznie ladnie hihih :) 3 szczescia

Monkey lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaw wrote:
    Wy tu o bliźniakach, a mi mama oznajmiła wczoraj, ze jej kolezanki córka i przy okazji moja koleżanka z dzieciństwa urodziła parę dni temu 3 chłopców :D Cięzko mi to sobie wyobrazić jak ona taka malutka i zawsze drobniutka byla :D
    Wow! :D

Monkey lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaw wrote:
    łooo :), oglądałam kiedys program o ...sześcioraczkach! Oczywiście gdzieś tam w USA, ale niezłe akcje, jak to rodzice mówili, do czasu aż dzieci zaczęły chodzić, to jeszcze ok, a później :D każde w inną stronę hehe. Dokument chyba godzinę trwał, super :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Mój obiadek się gotuje, więc mam czas na ploty :P.
    Kurde, nie podoba mi się jak mi dzisiaj pobrała krew w laboratorium :(, trochę pobolewa, posmaruję później maścią na siniaki, żeby się nie okazało jutro że jakaś niespodzianka ;). To pobieranie to chyba zależne od humoru, już to kiedyś zauważyłam...
    Ja ostatnio chodze pokłuta jak narkomanka.
    Mam tak urocze piguły w labie, że za każdym razem kłują mnie po kilka razy bo podobno mam puste żyły ;)
    Od jakiegoś czasu nawet wbijają mi się w dłoń a w tym miejscu boli jak cholera i siniaki mam potem wielkości śliwy :)

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może lubią znęcać się nad ludźmi, takie hobby :D

Monkey lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Monkey Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Może lubią znęcać się nad ludźmi, takie hobby :D
    Nie wiem, możliwe....w każdym bądź razie pocą się na mój widok :D

tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość

2020.png
    ek + 09.05.2014 (9tc)
    d69cj44jvg72mq3b.png
    d69ct5od9nlrlrcq.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monkey wrote:
    Ja ostatnio chodze pokłuta jak narkomanka.
    Mam tak urocze piguły w labie, że za każdym razem kłują mnie po kilka razy bo podobno mam puste żyły ;)
    Od jakiegoś czasu nawet wbijają mi się w dłoń a w tym miejscu boli jak cholera i siniaki mam potem wielkości śliwy :)
    Współczuję, ja tak poszłam raz... marudziły że żyły nie mogą znaleźć w prawej ręce, a w lewej nie chciałam bo dzień wcześniej miałam pobieraną krew i raz miałam taka sytuację, że jak mi się wkuła w tą samą "dziurkę" to zemdlałam tak mnie to zabolało! No i mówię im to, a te dalej swoje, no ale w końcu stanęło na tym że lewej ręki nei ruszą i poszukiwania żyły... i też zaczęły mi się wbijać najpierw w żyłę w tym miejscu między dłonią a łokciem, sapiąc że nic nie idzie, no to siup za tą żyłę na dłoni...i jeszcze pipa jedna tak jeździła paluchem jakby tą krew przepchać chciała... Ja oczywiście zemdlałam i miały za swoje, wróciłam do domu ze zmasakrowaną ręką hehe, a jak wyszłam z gabinetu to miałam 3 opatrunki hehehe

h84fe6ydttjiala2.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę, ze one znęcają się nad ładnymi kobietami ;P, więc z góry zakładam, że znęcają się nad nami wszystkimi ;P, a teraz jak od nas bije piękno i blask w ciąży to uwaga uwaga :D
    Nie spotkałam nigdy faceta pobierającego krew, hmmm

h84fe6ydttjiala2.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, jakby mi się wkuwała tyle razy to bym ładnego orła wywinęła :D Trzy opatrunki to jak po małej bitwie Iriss :D Ja mam na prawym nadgarstku ładnie widoczną żyłę i tam się zawsze wkuwają. Przynajmniej nadgarstek mi się udał :D :D :D

Iriss dobra teoria ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 14:24

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lies Przyjaciółka

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed urodzeniem pierwszego dziecka tez chcialam miec blizniaki. Potem zmienilam zdanie:)
    Obiadowe tematy sie przewijaja a ja ciagle jestem glodna. Przez ostatnie 3 miesiace bylam na diecie a teraz sobie troche pofolgowalam. Ciagle bym tylko podjadala cos slodkiego...

tysiaa93, zosiaaa lubią tę wiadomość

Synek 12.09.2010 - mój kochany urwisek :)
    Maluszek 12 tc [*] 23.07.2015
    oar890bvvi3ka2ni.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 08:17

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lies jedz jak masz ochotę, wszystko zrzucisz po ciąży ;) Mnie wczoraj po tej 18 siostry ciotecznej tak wywaliło, że wyglądałam jak w 4 miesiącu ciąży :P Niedługo dupa mi w spodnie nie wejdzie :D Ale będzie płacz :P

Lies lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • agisia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 08:17

03.05.2015 [*]

f2wlupjyvtnwoiyb.png

atdcgu1rn72nc599.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moim wypadku, problem maja tylko w tym jednym laboratorium :P, w drugim z kolei jak pisałam, zależy to od humoru piguły ;P.
    Moje mdłości się trochę uspokoiły, więc albo mój magiczny napój, albo komuś wcisnęłam tutaj ;P. Pewnie po obiedzie wrócą :/

h84fe6ydttjiala2.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agisia wrote:
    Jeju jak dobrze wiedzieć,że nie tylko ja mam problemy z pobieraniem krwi. Moje żyły się schowały głęboko i jak pokazuje pielęgniarką ręce to tylko wzdychają :-P dla własnego spokoju daje pobrać z dłoni. Choć już miałam sytuacje,że jednej żyła uciekła. Jakim cudem to nie wiem do dziś! A jak już znajdę cudotwórczyni co normalnie pobierze mi krew to mam ochotę ją po rękach całować :-D
    Jak leżałam w szpitalu to jednej dziewczynie wbili się w dłoń. Biedna miała całą spuchniętą :( A one jeszcze ją opieprzały, że nie mogły się wbić normalnie, kretynizm :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ