Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Iriss wrote:Dzięki

Agnesia też nie mam pomysłu co do jedzenia, bo mnie znów muli lekko
mam nadzieję, że to przejściowe bo od 01.08 chcę wrócić do pracy 
Ja planuję wrócić od poniedziałku, bo teraz jestem 3 tydzień na zwolnieniu, a z tego co mi wiadomo po 4 tygodniach musiałabym biegać znów do wszystkich lekarzy, że jestem zdolna do pracy?
Agnesia - ja dwa poprzednie weekendy tak miałam, że miałam gości i musiałam szykować i ciężko mi szło. A później przy gościach i tak nic nie mogłam zjeść - musiałam się zasłaniać różnymi tłumaczeniami, bo nie wszyscy wiedzieli o ciąży. -
Iriss co za maluch cudny

Siedzimy i czekamy bo przegląd auta nam robią. Pokazałam zdjęcie swojemu, a co on powiedział??? o widać, że zdrowy
....takze jak byś miała jakies wątpliwości
hehe nie wiedziałam, ze takiego fachowca mam u boku 
Denerwuje się ale staram się odganiać złe myśli. Ciekawe tez jak ten nowy lekarz.
Ech, ile to jeszcze czasu do 15
Pianistka lubi tę wiadomość
-
Doti87, więc nie będę sama w tym oczekiwaniu
Ja do 18 muszę wytrzymać
Z jednej strony nie mogę się doczekać, a z drugiej strony lekka nerwówka jest... Mam zamiar dziś wrócić od gina w super humorze i już! Trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
u mnie w ciązy z Julią biust mi urósł w ciąży o 1 rozmiar i przy karmmieniu piersia o kolejny rozmiar, a teraz juz mam 3 rozmiary wiecej, a wagowo +0,5kg mam
wy tez tak macie? -
nick nieaktualnyNo ja mam ogólnie rozmiar E, ok 14 idę po stanik to dowiem się teraz jaki mam rozmiar... obstawiam że F mam spokojnie teraz. Mam -4kg a czuję że stanik muszę też szerszy pod biustem kupić. bo mnie pnie jakoś.pati87 wrote:u mnie w ciązy z Julią biust mi urósł w ciąży o 1 rozmiar i przy karmmieniu piersia o kolejny rozmiar, a teraz juz mam 3 rozmiary wiecej, a wagowo +0,5kg mam
wy tez tak macie? -
Agnesia wrote:No ja mam ogólnie rozmiar E, ok 14 idę po stanik to dowiem się teraz jaki mam rozmiar... obstawiam że F mam spokojnie teraz. Mam -4kg a czuję że stanik muszę też szerszy pod biustem kupić. bo mnie pnie jakoś.
oj to duzo scchudlas, a czesto wymiotujesz?
ja pod biustem nadal mam 65 tylko z 65C mam teraz 65F -
Czesc , u mnie wszystko ok , dziecko rusza sie
wiec jestem spokojna poki co , za tydzien mam wizyte znowu, a I juz bede sie wkoncu umawiac na genetyczne badania , wiec za juz niedlugo dowiemy sie czy jest syn czy corka
))))))) I czy zdrowe oczywiscie .... dzieki jeszcze raz za wsparcie
)))) u mnie dzisiaj juz 10 tyg. I 1 dzien !
))
Kasia02, pati87, tysiaa93 lubią tę wiadomość

-
cześć

Iriss super bąbel:), cudowne są kolejne dobre wieści:), od razu humor się poprawia:). Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:).
Ja się dziś ogólnie kiepsko czuje:(, niewielkie mdłości wróciły, a już ich z 2 tyg. nie było. Nie wiem co jest grane.
Co do piersi, to mi nie urosły zbyt wiele, czuje tylko, że są jakby cięższe.., co do biustonosza to nie wiem, bo chodze w takim sporotowym, to nawet jak urosły trochę to nie czuć, bo nic nie ciśnie.
Dziewczyny a jak tam z luteiną nadal bierzecie? Iriss jak tam odstawiłaś już całkiem?czy jeszcze zmniejszasz? Mam pytanie, czy podczas aplikacji czułyście jakby szyjka była "spuchnięta" nie wiem jak to określić.. ciężej zaaplikować, mam nadzieje, że wiecie o co mi chodzi?
P.s. co do zwolnienia, to ja nie wiem jak to jest, ale zaciekawiłyście mnie tym.. Cynamonowa, a jaką masz premię? bo jak np. kwartalną, tonie powinno być większej różnicy od kiedy to będą liczyć..(mam taką nadzieje), ja też na koniec czerwca byłam tydzień na zwolnieniu i miałam je wypisane normalne na 80%, ale potem jak mi przedłużała juz gin.to dała mi zaświadczenie o ciąży i coś mówiła, żeby napisać pismo do zus i żeby"przekfalifikowali mi to zwolnienie na ciążowe 100% płatne, tylko nie wiem jak się za to zabrać..
dzięki

-
Evans wrote:Czesc , u mnie wszystko ok , dziecko rusza sie
wiec jestem spokojna poki co , za tydzien mam wizyte znowu, a I juz bede sie wkoncu umawiac na genetyczne badania , wiec za juz niedlugo dowiemy sie czy jest syn czy corka
))))))) I czy zdrowe oczywiscie .... dzieki jeszcze raz za wsparcie
)))) u mnie dzisiaj juz 10 tyg. I 1 dzien !
))
super:) gratuluję udanej wizyty i dobrych wieści
P.S. czemu nie masz suwaczka
?

Zobaczymy co nam pan doktor powie 
Na razie w biustonosz się mieszczę, a na wadze -3 kg