Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Iriss i jak gulasz wyszedł? bo mamy takie same obiady dziś
mój się jeszcze robi, ale już smakuje dobrze. Dzięki za pomysła 
Głowa mnie boli ale też zauważyłam jak się kręcę i coś robię to jakby mniej. Moze moje dziecię też nie przepada za leniuchowaniem
Ach już mi ślinka cieknie na obiadek, a rano nic nie mogłam jeść
A no i ja do płci tez podchodzę z dystansem, bo sama miałam być chłopakiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:18
-
kada24 wrote:Madzia2526 a wogole masz kartę ciąży ? Bo jeżeli nie i nie prowadzisz od gin to możesz mieć problemy z becikowym
Tak, mam kartę od 5 tygodnia - już miałam dwie wizyty i jeszcze przed usg prenatalnym będę miała jeszcze jedną za każdym razem lekarz mnie bada. Jestem też już po wszystkich badaniach. Ufam swojemu lekarzowi i skoro mówi, że nie ma potrzeby to chcę zaczekać z usg - chodź już bardzo się niecierpliwie zwłaszcza widząc wasze fasolki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2015, 15:25

-
nick nieaktualny
-
Nie no, przestańcie tak produkować, bo już o 15 nie idzie tego od rana nadrobić ;P
A jak to jest z tym becikowym - tylko osoby z niższym dochodem dostają czy każdy? Ja się pewnie nie łapię, a szkoda - tysiączek by mi się bardzo przydał
Pocieszyłyście mnie z tymi brzuchami, bo u mnie też inaczej niż w książkach piszą. Pierwszą ciąża, jestem szczupła, wyrobione mięśnie brzucha, a tu BACH - rośnie i rośnie!
Powiedziałam dzisiaj szefowi i szefowej, bo akurat razem byli w gabinecie - ale super była ich reakcja
Powiedzieli, że mogę wracać stopniowo do pracy od razu po porodzie nawet, ile godzin chcę... i że mi swój gabinet udostępnią i będę sobie mogła pracować np. 2 dni w tygodniu po 2 godziny, jak mąż wróci z pracy. Kochani są na maxa 
Jak mi się tylko uda z tym pieprzonym ZUSem zawojować to już w ogóle będzie cudo. -
Poszlam do gina i pocalowalam klamke bo wypisal kartke ze dziś ma urlop buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a tak chciałam podejrzeć maleństwo

teraz w poniedziałek pojde o ile zdaze po pracy bo na styk wychodzę jak on się zbliza do końca przyjmowania ;/ -
Fistaszek pisała, ze u jednego malucha wyszła podwyższona przezierność karku iże czeka na badania z krwi.....ale przecież wszystko będzie dobrze. Tyle, ze się nastresuje biedulkaKasia02 wrote:no przecież czytałam wszystko i nie widziałam.. dobra prześledze jeszcze raz:). dzięki tysia:)
-
szara myszka wrote:Poszlam do gina i pocalowalam klamke bo wypisal kartke ze dziś ma urlop buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a tak chciałam podejrzeć maleństwo

teraz w poniedziałek pojde o ile zdaze po pracy bo na styk wychodzę jak on się zbliza do końca przyjmowania ;/
ale kwas...... szkoda, że nie udało Ci się dziś podejrzeć, a nie możesz wyjść z 15 min wcześniej w pon.
wtedy na spokojnie zdążysz:)))

-
To super... Zero poszanowania dla klientki, mogli do ciebie chociaż zadzwonić.szara myszka wrote:Poszlam do gina i pocalowalam klamke bo wypisal kartke ze dziś ma urlop buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a tak chciałam podejrzeć maleństwo

teraz w poniedziałek pojde o ile zdaze po pracy bo na styk wychodzę jak on się zbliza do końca przyjmowania ;/