Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć wszystkim:)
Pianistka super!! Gratuluje udanej wizyty i "wielkiego" dzidziusia:))!
Pozostałym dziewczynom tez gratuluje wizyt:).
Cynamonowa trzymam kciuki żeby z tym Twoim cukrem wszystko sie unormowalo!!
p.s. ja tez śpię do 11 hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2015, 12:10

-
a u nas dupa chyba z wyjazdu. Mieliśmy miec domek i dziś zadzwoniła babka i wiecie co powiedziała? że rozmawiała z szefową i powiedziała, że domek jest czteroosobowy i nie mam opcji przyjechania z piata osobą. Więc pytam ją (bo rozmawiałyśmy o tym od dwóch dni) czy ona w dalszym ciągu jest świadoma, ze ta piata osoba to małe dziecko, które będzie spało w łóżku z rodzicami? A ona powiedziała, ze tak i nie ma opcji z dzieckiem. Normalnie szok, ale mnie baba wkurzyła. A dwa dni wczesniej powiedziała cenę za domek 350 zł za 4 osoby a jak z dzieckiem to 400 zł. A dziś dzwoni że 400zł ale bez dziecka. Albo 4 osoby albo wogóle
no nie rozumiem takich ludzi
-
Dzisiaj byłam na zwykłym usg i doktorek stwierdził że za tydzień powinnam zrobić prenatalne z odczynnikami bo każda kobieta powinna je robić;/
strasznie się oburzył bo na zachodzie robią wszystkie kobiety bez względu na wiek.W sumie dziś zaczęłam 12 tydzień Groszek ma 44,3mm więc znowu jest za mały.Więcej powodów raczej nie ma.olenka173065 -
Niestety nie tak sobie to wszystko wyobrażałam;/
karte ciąży założy mi jak przyjde do niej z badaniami czyli 26 ierpnia bede juz w 15 tygodniu ale co tam..
Co znajdę jakiegoś lepszego lekarza to terminy są kosmiczne na październik np..olenka173065

! U mnie praktycznie nic nie widac.. wiem wiem nie jestem sama;)
.
hahaha, chcę znać ten sekret też