Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja nie zauważyłam żebym piła coś do ciebie??? Napisałam że to żaden problem dołączyć do nas tylko na innym forum.
Ale ok, widocznie tutaj wolicie tak reagować... W każdym razie nieistotne jużmiłego i spokojnego donoszenia bobasow lutówki pozdrawiam
-
nick nieaktualny
-
Maris to idealny wozek dla Ciebie ,ja tez mam juz wybrany ale czekam z zakupem na pozniej narazie nic nie kupuje zeby nie zapeszyć .No ale jak poznam płeć to na pewno jakis ciuszek zakupie
Julka super ze wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 22:14
-
nick nieaktualnyBiedroneczka29 wrote:Maris to idealny wozek dla Ciebie ,ja tez mam juz wybrany ale czekam z zakupem na pozniej narazie nic nie kupuje zeby nie zapeszyć .No ale jak poznam płeć to na pewno jakis ciuszek zakupie
Julka super ze wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Witam się dzisiaj z duuużo lepszym nastrojem. Po plamieniu już prawie śladu nie ma więc stawiam, że było to jakieś pęknięte naczynko. Co do wózków to ja tak przeglądając wstępnie upatrzyłam sobie Tutek Grander Lift. Jest leciutki a na tym mi najbardziej zależy i do tego w miarę fajne koła więc powinien się sprawdzić na szczecińskich chodnikach. Ale to narazie tak wizualnie. Wiadomo, że chciałabym go zobaczyć na żywo i pojeździć. A co do reszty zakupów to nic nie wiem. Może po prenatalnych zacznę coś myśleć. Z resztą większość rzeczy takich jak: łóżeczko, wanienka, ciuszki dostaniem w spadku po rodzinnych maluchach. A że jest ich dużo to nie ma z tym problemu. Leżaczek też czeka po bratanicy.