Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
natalica06 wrote:Witajcie rzadko się odzywam ale mam pytanie. Czy widać Wam juz trochę brzuszek? Tak się zastanawiam czy to dzidziuś czy opona mi rośnie

mi od kilku zaczął się zaokrąglać i wciągnąć już nie mogę
a jak założyłam dzisiaj jeansy i obcisły top, to ewidentnie maluch się rozpycha
-
Natalica06 właśnie dziś dokładnie to samo mnie zastanawiało, bo wczoraj gdy się przebieralam moj najmilszy nawet powiedzial 'ooo brzuszek Ci juz rosnie', po spodniach też czuję tylko, że ja mam taką figurę, że moj brzuch nigdy płaski nie był, zawsze trochę wystawal, ale teraz wydaje mi się że wystaje dużo mocniej i jest inny tak od samego dołu jest już zaokraglony, waga mi stoi, a porównując ważenie w 6 tygodniu kiedy zajadalam stres to nawet 2 kg schudłam więc to raczej nie moze być większe sadlo?:p

-
Widać, widaćnatalica06 wrote:Witajcie rzadko się odzywam ale mam pytanie. Czy widać Wam juz trochę brzuszek? Tak się zastanawiam czy to dzidziuś czy opona mi rośnie

Na samym początku brałam to za wzdęcia ale teraz naprawdę widać, że powolutku sobie rośniemy
Także żadna oponka ale dzidziuś się rozpycha!
-
Dzien dobry

Adelka witam Cie serdecznie
Co do spania na brzuchu ale bym sobie pospala aaaaa,ja poduszki nie musze bo strasznie sie pilnuje w nocy i nie ma mowy abym położyła sie na brzuszku,u mnie brzuszek troszeczkę widac
JednoMarzenie ja moze bliźniaków nie chciałam bo nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic ile to jest roboty,ale powiem Ci ze ja jestem bliźniaczka i nie ma nic piękniejszego od miłości i więzi bliźniaczej
mam starsza siostrę ale to nie jest to samo ,ja i moja blizniara to jestesmy jednością mimo ze dzieli nas 1200km.
Jednomarzenie, Warkocz Bereniki, Kasia02, Froggie lubią tę wiadomość
-
Mi brzuszek też już widać. Ogólnie jestem szczupła a przez mdłości i wymioty schudłam jeszcze w ciągu ostatnich tygodni więc tym bardziej widać okrąglutki bębenek.

W ciuchy się mieszczę ale tak jak Julka niekomfortowo się czuję dlatego zakupiłam ostatnio dwie pary dresów
justikf lubi tę wiadomość
-
Z tym spaniem na brzuchu to odzwyczajacie się powoli czy po prostu boicie się spać? Bo ja rozmawiałam o tym ze swoim ginekologiem i póki nie ma wyraźnego brzuszka (co już skutecznie oduczy nas spania na brzuchu) to można spać, nie ma przeciwskazań
mówił, że nie ma co się odzywczajać, bo wielki brzuchol sam nas odzwyczai i że jak lubie to póki co proszę bardzo
domiii lubi tę wiadomość

i letnie spodnie i spodenki...
Adelka witamy cię w gronie lutówek