Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku! Nie mam czasu Was podczytywać, bo praca mi zabiera dużo czasu, ale niedługo może znowu wezme trochę urlopku
czuje się ogolnie nienajgorzej, choć rano mdlosci jeszcze mecza. Brzuszek się zaokraglil, ja widze roznice!
Wizyta dopiero 17 sierpnia ale już nie mogę się doczekaćmam nadzieje ze wszystko w porządku, plamień już od dawna nie ma, także mam nadzieje ze jest ok
Mam nadzieje ze u Was tez, pozdrawiam!
-
Lexi oby tak dalej, trzymamy kciuki.
Mila gratulacje II trymestru
Adelka77 witamy na forum
Ładne macie te wózki powybierane Dziewczyny, mam nadzieję, że wszystkie będziecie z nich zadowolone. Ja jeszcze się nie umiem na nic zdecydować. Chyba muszę najpierw pomacać i wybadać, który się dobrze prowadzi i wtedy coś planować.Mila920 lubi tę wiadomość
-
I u mnie brzuszek widać - zawsze miałam płaski, więc nawet lekko zaokrąglony rzuca się w oczy. Rano jeszcze niewielki jest, ale wieczorem to duży w porównaniu z tym, co było.
Jak tam dziewczyny, ciągnie Was (tak jak mnie) już do chomikowania ubranek?Dzisiaj z mamą zrobiłyśmy wielkie czystki - wynalazłam kilka perełek jeszcze po mnie i mojej siostrze. Nie mówiąc o pięknych i zadbanych ubrankach po moim bracie (młodszym o 16 lat, więc jeszcze "nie tak dawno" je nosił
).
-
Ja mam przeczucie na dziewczynkę..
ale nie kupiłam jeszcze nic, nawet w neutralnych kolorach, okaże się 25.08 czy moje przeczucia są dobre i wtedy pewnie kupię coś symbolicznie
A konkretniejsze zakupy zacznę listopad/grudzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 23:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Co do leżenia na brzuchu to ja staram się już tego nie robić, ale w nocy jeszcze mi się zdarza chociaż chwilowo bo tylko się tak położę to od razu niesamowicie boli mnie krzyż
Zakupy też planuję zacząć dopiero pod koniec ciąży koło grudnia najwcześniej. -
nick nieaktualny