Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim.
Lexi fajnie, że ci minęło. Możesz odetchnąć. Ja już powoli zaczęłam wyprawkę - na razie przyjmuję dary od bratowej i kuzynki (łóżeczko, śpiworek itp). Dużo tego nie będzie, ale zawsze coś.
Co do wózka to nam się spodobał Amelis Pro. Może nie biegam, ale aktywnie spędzamy czas i to często na łonie natury. Poza tym mieszkamy "prawie na wsi" i dużo szlaków spacerowych jest po laskach, więc się musi dobrze prowadzić po wertepach. Nie wspominając o cenie, żeby była rozsądna -
nick nieaktualnyLexi to dobrze, że już ok
No właśnie najgorzej z cenamija niestety po nikim z rodziny nic nie dostanę, ewentualnie ciuszki, więc kasy pójdzie sporo
Zastanawiam się nad poduszką do spania
http://bobomio.pl/poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-poofi-pure-szaro-granatowa
Muszę się pilnować, żeby na brzuchu nie spać -
A ja chyba ostatnio widziałam Amelis w Smyku. I nawet poprowadziłam. Jest solidny to na pewno, też mi się spodobał. Ale ma jedną wadę: moim zdaniem bardzo szeroko rozstawione koła i nam by się do windy nie zmieścił. A to mus jak się mieszka na 10 piętrze
-
Witam w czwartek
Ja jeszcze nie zaczęłam zakupów. Na razie się zastanawiam jak w pokoiku wstawić dwa łóżeczka? Będzie problem, ale będziemy myśleć... No i wózek podwójny - jaki wybrać? Macie bliźniaki w rodzinie lub u znajomych i możecie coś podpowiedzieć? Acha! i samochód trzeba będzie zmienić na większy, kombi? żeby podczas wyjazdów móc się jakoś zapakować... -
Maris fajna podusia! Ja też się zastanawiałam nad kupnem ale widziałam tańsze na allegro i chyba coś tam wybiorę. Ja jeszcze czasami się przekręcam na brzuch ale długo i tak nie wytrzymuję bo na mdłości mnie zbiera
Fajnie jak można liczyć na niektóre sprzęty tym bardziej, że taki maluch to nic nie niszczy
My też się nie będziemy wygłupiać z zakupami. Teraz najważniejszą sprawą będzie kupno samochodu bo do naszego 3-dzrzwiowego z maluszkiem to nie bardzo. Dobrze, ze mamy kasę z wesela odłożoną.
-
Wiesz, że na te koła nawet nie zwróciłam uwagi... Windy może nie mam, ale muszę sprawdzić, żeby mi w drzwi chciał wjechać hahaha
Marissith taką poduszkę w C dostałam parę dni temu od lubego na urodzinki. Nie żadną markową motherhood czy tą poofi, ale z allegro mi zamówił sam z siebie - ja nic o niej nie wspominałam i jest faaaajna. Super otula - oczywiście nie na obecne upały, bo można się ugotować. Ale jest fajowska. Tylko allegrowa powiedziałabym za mało wypchana... -
Jednomarzenie bliźniaki? Super! W tej materii jestem zielona ale też zawsze marzyłam o bliźniakach...
A tak a propos poduszek to w smyku jest teraz wyprzedaż i poduszki motherhood są po 150 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 09:16
-
Cześć!
Lexi cieszę się że u Ciebie wszystko się normie. Ja koniecznie muszę kupić sobie tą poduszkę do spania, bo też ciągle budzę się na brzuchu.
Ja niestety nic nie dostanę w spadku, bo jestem pierwsza w rodzinieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2015, 09:17
-
nick nieaktualny
-
Ja też zawsze marzyłam o bliźniaka bo planujemy mieć dwójkę, a tak to za jednym razem i z głowy
tylko to też nie jest takie proste ogarnąć dwójkę niemowlaków
Chyba przyjadę się dziś do smoka w takim razie, bo słyszałam że mamy polecają te poduszki
Jak się czujecie dzisiaj Mamuśki, w kolejne dni upałów? -
Mila920 gratulacje!
Jul_ka90 póki co jeszcze dziś leżakowanie w domu więc źle nie jest. My i tak nie mamy co narzekać, gorzej mają dziewczyny w III trym. przy takiej pogodzie.Mila920 lubi tę wiadomość
-
Warkocz Bereniki, myślałam, że na tym etapie ciąży, to już się nic "nie ukryje". U mnie Doktor stwierdził dwa Bąbelki na wizycie serduszkowej w 7 tc.
Ja też zawsze marzyłam o bliźniakach i ot MAM, z czego się baaaaaaaaaaaardzo cieszę, ale wiem, że dużo pracy przede mną (podwójnej pracy). Ale i podwójne szczęście! -
Mila920 wrote:Bliźniaki bajka, zawsze marzyłam
ale rzeczywiście dwa razy wiecej na głowie, ale i dwa razy wiecej szczęścia
A ja i moje drugie serduszko wkraczamy dziś w drugii trymestr ! ♡♡♡
Kochana gratulacje!
spokojnego tego trymestru Wam życzę
Mila920 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny