Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka29 wrote:Wyniki pappa odebrane wszystko dobrze
a co do imion to mąż jedynie nie zgadza się na imię dla chłopczyka ja chcę Fabiana a On nie chce mam nadzieje,ze będzie dziewczynka i problemu nie będzie 
My bierzemy pod uwagę Fabiana na drugie imie
-
Pianistka wrote:Zapytaj się mojego męża
Ja naprawdę nie mam już siły do jego pomysłów ^^
Wiesz, od kilku lat nie mieszkamy w Polsce i w sumie nawet nie bywamy... nie mamy bliskiej rodziny w Polsce i dlatego zdecydowaliśmy się nie nadawać typowo polskiego imienia skoro nasze dziecko ma się tu rodzić, wychowywać itd...
córka miała być Emma, to imię podoba nam się od dawna... ale skoro wszystkie znaki na niebie mówią iż pod moim sercem mieszka synuś, mamy problem
Mi się podoba Kai, Elias ale dla mojego męża te imiona są takie "chłopięce i cipkowate" jak to określa...
I wiesz jaki jest jego faworyt? THOR!!! Nie no spoko, ale jak to zdrobnić?! Dla mnie to takie za mocne imię i takie ciężkie? Nie wiem jak to określić... Ot Odyn się znalazł ^^ No i jest wojna[/QUOTE
Mam koleżanki które nazwały swoich synów Teo, Leo może którejs sie spodoba. Mi osobiscie sie nie podobaja ale każdy ma inny gust
My jeszcze sie nie zastanawialiśmy nad imionami dużo czasu jest
Niby ma byc chłopak ale trzeba się upewnić jeszcze
Kubuś

-
No ja też mam problem z Najmilszym, bo on wymyśla bardzo nie fajne imiona.. typu Zygmunt, bo takie męskie musi być.. mimo tego zgodnie stwierdziliśmy, ze Kajetan, Kajtus jest super
tylko, że ja czuję że to dziewczynka, bardzo podoba mi się Emilia, Nela, Blanka, Marika tylko, że dla mojego lubego większość tych imion jest dla prostytutek?!..

-
Dla prostytutek?Mila920 wrote:No ja też mam problem z Najmilszym, bo on wymyśla bardzo nie fajne imiona.. typu Zygmunt, bo takie męskie musi być.. mimo tego zgodnie stwierdziliśmy, ze Kajetan, Kajtus jest super
tylko, że ja czuję że to dziewczynka, bardzo podoba mi się Emilia, Nela, Blanka, Marika tylko, że dla mojego lubego większość tych imion jest dla prostytutek?!..
No trochę przesadził, ale w sumie każdy ma prawo do wlasnego zdania 
Biedroneczka super, że wyniki są dobre
-
tysiaa93 no przesadził
ale on zawsze mówi to co myśli, a więc przecież nie nazwe córki imieniem, które kojarzy mu się z prostytutką..
chociaż imiona Emilka, Nelka są dla niego tylko "takie sobie" więc może jeszcze się jakoś dogadamy 
Tak w ogóle mam świeże info od mojego gin na temat pływania, a mianowicie jezioro jak najbardziej, basen chlorowany niestety nie..
Ale co lekarz to opinia, ja oczywiście słucham swojego zawsze, bo uważam że jest najlepszy, ale wierze że większość z Was myśli tak samo o swoim

-
Czesc ja mam wyniki pappa juz , ale czekam jeszcze na nimfy do,przyszlego tygodnia , ja zrobilam te pappa tylko dlatego , ze u mnie bylo w pakiecie z genetycznych usg , ale bardziej oczywiscie nimfy mnie interesuja
)))))
Poki co ryzyko mam male wyniki sa mega zadowalajace, wiec pewnie reszta to tylko formalnosc .......
My myslimy nad imieniem Maximillian ... - malo popularne u nas imie, w skrocie Max , czesto wlasnie tak nazywaja tylko bez calosci .... Co Wy na to ?
-
nick nieaktualnyMój lekarz pozwolił mi pływać wszędzie, powiedział tylko ze probiotyki mam używać i że chlor szkodzi to mit:) no ale tak jak napisałaś każdy słucha swojego lekarza:) Moje wyniki Pappa są ok. Bardzo małe prawdopodobieństwo
to teraz czekam do 27na wizytę
-
Czy możecie mnie dopisać na listę Lutówek z datą 26.02 ?

Odnośnie imion jak chłopak to Wojtek, a jak dziewczynka ... no własnie tu jest spór - Małgorzata, Magda, Joanna . Na razie przestaję się zastanawiać bo jak już pisałam- zapomnieliśmy zapytać o płeć, a lekarz jakiś markotny sam nic nie mówił...Ja jestem przekonana , że mamy dziewczynkę ,ale po wczorajszej wizycie coraz bardziej myślę , że to on, po prostu takie wrażenie
p.s a poza tym czy u niespełna 6 cm maluszka może być już coś widać?
-
Marissith gratulacje,wczoraj też mieliśmy rocznicę oraz usgmarissith wrote:Tysia ja w końcu swojego urobię i będzie po mojemu
on daje nazwisko to ja wymyślam imię 
Dzisiaj mamy rocznicę ślubu więc mąż dostał taki prezent
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/d6750cdc-d491-4118-aa39-87bf0eda35dd_zps1dexutdd.jpg
marissith lubi tę wiadomość

ja dla dziewczynki mam imię Sofija a dla chłopczyka jeszcze pod znakiem ??