Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri wrote:witam,
dziewczyny jutro mam wizytę USG , będzie to 11 t 6 d. Powiedzcie proszę jakie są prawidłowe parametry dlA dziecka - najbardziej chodzi mi o przezierność karkową.
Moja dzidzia przezierność karkową miała 2mm i lekarz mówił, że jest oktysiaa93, Kri lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Joanna_88 wrote:Dziewczyny, ile przytyłyście do tej pory? Pytam, bo ja nic, a jem normalnie (może trochę mniej niż przed ciążą, bo apetyt mam mniejszy).
Ja przez 1trymestr nie mogłam jeść, nie mogłam patrzeć na jedzenie a zwłaszcza na mięsoZdarzyło się że wymiotowałam wszystkim przez 2 dni i przez to schudłam ok 2,5 kg chyba i teraz niby jem (dużo wiecej) ale waga mi nie idzie do góry
póki co nie przejmuję się, może dzidzia ze mnie wszystko bierze i tak jest
Nie przejmuj się Joanna_88 jeszcze na pewno przybędą Ci kg
Kubuś
-
Joanna_88 wrote:Dziewczyny, a biust? Bolą Was piersi? Mi jakoś z końcem I trymestru zrobiło się lepiej, nie bolą i nie widzę też, żeby urosły
Najgorzej wieczorami jak zdejmuję stanik
I bolał z przerwami... ok 12 tc przestał boleć, od 14 tc znowu -
boleć może nie bolą ale są hmmm.. wrażliwsze. Zwłaszcza po nocy są takie ociężałe
Przed ciążą wciskałam się w stanik w rozmiarze B (chociaz ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie chodziłam w za małym heheh) aa teraz nosze rozmiar C ale coś czuję że niedługo będę musiała wymienić na D bo mi bedą sutki wyglądać na światło dzienne
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nigdy nie miałam malutkiego biustu, chociaż zawsze chciałam, aby i tak był większy. Teraz każdy stanik mnie ciśnie i muszę kupić jakieś nowe. Piersi są bardzo pełne i byłabym wniebowzięta, gdyby już takie pozostały.
Wczoraj mój maluszek dostał 10 par przecudownych bodziaków - ciągle rozkładam je i patrzę na te cudeńka... Ach.A dzisiaj wybieram się z siostrą na zakupy w ciucholandach - mam nadzieję, że obkupię się trochę.
-
Jakbym miała potrzebę, to będę się zgłaszać po stanik
Ja właśnie odebrałam wynik testu PAPA, na szczęście wszystko w porządku. Teraz ze spokojem (ale jednak z niecierpliwością) czekam na kolejne podglądanie!
Biedroneczka29, domiii lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny