Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna_88 wrote:Dziewczyny, ile przytyłyście do tej pory? Pytam, bo ja nic, a jem normalnie (może trochę mniej niż przed ciążą, bo apetyt mam mniejszy).
Póki z dzieckiem jest wszystko ok, to nie ma się co martwić.
Evans gratuluję chłopcaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 18:02
Evans, Agnesia lubią tę wiadomość
-
Joanna_88 wrote:Dziewczyny, ile przytyłyście do tej pory? Pytam, bo ja nic, a jem normalnie (może trochę mniej niż przed ciążą, bo apetyt mam mniejszy).
Ja startowałam z wagą 48 kg a teraz już jest 52 kg
Nie przejmuję się tym bo w pierwszej ciąży przytyłam aż 20 kg a po 3 miesiącach nie było po nich śladu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki u mnie na wizycie lekarz zadowolony bo maleństwo ładnie było ułożone ze bez problemu porobił wszystkie wymiary,z powiedział ze wszystko ok,ze teraz trzeba czekać na wyniki z krwi ktore bedą w czwartek.Plci z krwi nie poznam a na usg tez nic nie widział wiec musze sie uzbroić w cierpliwość
-
Ja bym powiedziała, że od pierwszego wazenia minus 2kg, ale wtedy okropnie się objadalam, ze stresu przed wizytą i nie miałam jeszcze mdłości, potem zaczęły się mdłości i te 2 kg szybko ulecialo, a od jakiegoś czasu waga stoi, ale jest to dziwne, bo brzuszek rosnie i boczki odstaja..Tak jakby trochę sadelka przybyło, może straciłam mięśnie, które więcej ważą i nadrobilam tłuszczem lzejszym i waga stoi a ja rosne
)
-
nick nieaktualnyJa schudłam 7kg. Lekarz powiedział że przy diecie cukrzycowej pójdzie mi jeszcze trochę w dół pewnie.
Biedroneczko, super wiadomości. Mój bąbel w piątek skrzyżował nogi żebyśmy nie zaglądali a wczoraj pokazał nam pupcie. Teraz za 2 tygodnie idę i będziemy szukać płci. Z krwi nigdy się nie dowiesz jaka jest płeć (oczywiście chodzi o test krwi pappa) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny