Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA tam dla psa czy nie dla psa... To ludzie nazywają psy imionami ludzkimi
Ja miałam Tine, Pepsi, Laille teraz mam Paris o ile Tina to normalne imię w PL miałam 2 koleżanki tak reszta raczej (prócz Pepsi) są używane za granicą więc małe prawdopodobieństwo że kogoś spotkam
Tzn trafiłam że mam koleżanke Leile.
Evans lubi tę wiadomość
-
Wlasnie ! To tak jest, ze te nasze zwierzaki nosza ludzkie imiona , moje podopieczne np. To Gabrysia I Wikusia
))))))
My jak tak zastanawiamy sie , to wszystkie imiona z czms nam sie kojarza ....
Ja czekalam na paapa : od poniedzialku do czwartku , ale ja jestem USA -
nick nieaktualny
-
Doti87 wrote:Hej dziewczyny:-) może któraś z was jest chętna na witaminy dla drugiego trymestru?? Femibion Natal 2 plus???
Bo mój gin powiedzial że mam inne brać i się pospieszyłam z kupnem... -
Hey Dziewczyny !!
Termin przypada na 22 lutego a podczas badań prenatanych okazało się ze będzie chłopiec - zresztą innej opcji nie było
Co do imion to mi sie strasznie podoba JAN ale jeszcze myślimy o Aleksandrze, Tymonie, Franciszku i o Maurycym (mąż mówi ze mały i ryczy)
-
Witam się dziewczyny w cudownym nastroju. Ostatnie kilka dni dały mi popalić. Plamienia raz ustawały, raz się pojawiały i przez to strach wziął górę. Bałam się, że z Maluchem coś nie tak. Ale w końcu nadszedł dzisiejszy dzień i nasze badania prenatalne. Miało być na 15 ale p dr zaliczyła stłuczkę w drodze i w sumie weszłam godzinę później. Kiedy tylko zobaczyłam pulsującą kropeczkę całe ciśnienie zeszło. Maluch jest cudowny, ruszał się ale dał się zmierzyć
Ma dwie rączki i dwie nóżki, żołądek, pęcherz. Piękne serduszko-FHR 163. Przepływy w porządku. Kości udowe w porządku. Kość nosowa obecna. CRL 6,1 cm, NT 1,5 mm. O płci się dr nie wypowiadała bo mówi że za wcześnie. Mamy też kilka zdjęć 4D i moje dziecko jest cudowne. Buzia mi się nie przestawała cieszyć na badaniu. Tatuś i Mamusia odetchnęli z ulgą. Za 4 dni zaczniemy drugi trymestr i pójdzie z górki. A przyczyną plamień jest krwiaczek na kosmówce. Oszczędzać się i nie przejmować. Samo przejdzie. Teraz jeszcze tylko czekamy na PAPPA i koniec stresów - mam nadzieję.
A co do imion ja cały czas czuję, że będzie Ignacy choć tak naprawdę to mój typ. Narazie jeszcze o tym nie rozmawialiśmy.
Evans lubi tę wiadomość
-
Kri wrote:Hej a to w 2 trymestrze trzeba brać jakieś inne? Oswieccie mnie
Ja przez pierwszy trymestr brałam Femibion Natal 1 a od drugiego trymestru jest dwójka tych witaminAle na razie jeszcze biorę jedynkę bo mi trochę zostało, więc wyrzucać nie będę
-
Bruśka wrote:Hey Dziewczyny !!
Termin przypada na 22 lutego a podczas badań prenatanych okazało się ze będzie chłopiec - zresztą innej opcji nie było
Co do imion to mi sie strasznie podoba JAN ale jeszcze myślimy o Aleksandrze, Tymonie, Franciszku i o Maurycym (mąż mówi ze mały i ryczy)
Mój mąż chce Janka. Ja zawsze chciałam Borysa. Ciężko będzie się dogadać
Lexi super, że wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 18:24
ek + 09.05.2014 (9tc)