Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kri wrote:Hej a to w 2 trymestrze trzeba brać jakieś inne? Oswieccie mnie
No na drugi trymestr masz troszkę inne już składniki i tak jak Tysia pisała w opakowaniu jest 60 tabl i bierzesz pi 2 dziennie.
Więc jak któraś chętna na Femibion Natal 2 to pisać -
Lexi super że wszystko ok
U nas dla chłopca mamy imię już ustalone z poprzedniego razu, ale dla dziewczynki jest problem, bo podobają nam się kompletnie inne... Mój mąż chciałby Emilkę a ja Letycjęale mam dziwne przeczucia że to będzie chłopak więc jeżeli się ono sprawdzi to kłopot sam się rozwiąże
-
tysiaa93 wrote:To już jest głupota ludzka, że nazywają psy imionami ludzkimi i tyle
jakos musza sie te nasze zwierzaki nazywac
no przeciez nie moga byc wszystkie Reksie oraz Misie
)) moje to akurat nie pieski
. Gabby&Vicky do nich pasuje., bo sweetasne sa
-
hej dziewczyny mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku
Ja dziś bylam na wizycie i samo szczęściedzidziuś wyszczelil i ma już 7,5cm, sliczne paluszki i kreci się i wierci strasznie i wygnina
wszystko wygląda super
Pozdrawiam i mam nadzieje ze u Was te wszystko dobrze
Lexi150, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Witam Dziewczynki
Co do imion, to faktycznie są różne dziwne historie: moja znajoma miała chomika, a raczej chomicę o imieniu Amelia. Za jakiś czas urodziła się jej córka, to na cześć chomicy dała tak samo na imię córce. Ale to nie jest dobry okaz do zatrzymywania się przy niej na dłużej...
Moniaaa, jeśli chodzi o czas, który się czeka na wyniki PAPPA, to u mnie wygląda to tak: badanie - 03 sierpnia, a wczoraj zadzwonił Lekarz z baaaardzo dobrymi wiadomościami, bo przyszły wyniki z krwi. Także ja czekałam 10 dni.
Co ja jeszcze miałam napisać.... -
Evans wrote:Oj tam oj tam
jakos musza sie te nasze zwierzaki nazywac
no przeciez nie moga byc wszystkie Reksie oraz Misie
)) moje to akurat nie pieski
. Gabby&Vicky do nich pasuje., bo sweetasne sa
U mnie każdy pies to był "Burek" bo nie miałam pomysłu
-
Cześć
Mi tez bardzo podoba sie imię Gniewko, mialam w liceum dobrego kolegę o tym imieniui bardzo dobrze mi sie kojarzy
myśleliśmy jeszcze o Kubusiu i Nikosiu. Dziewczynki to Antosia, Florka, mi sie podoba Laura ale mąż jest od razu na nie. Nam teść wywróżył z obrączki dziewczynkę i juz wszystkim rozpowiada, ze bedzie miał wnuczkę
my nie wiemy, ale on juz pewny na 1000%
-
nick nieaktualnyMagdalenka wpisz w sygnaturce [ img]https://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjg9gmclrph.png[ /img] bez spacji, będzie działać
Gniewko to zdrobnienie od Gniewomira? Nie podoba mi się, zbyt negatywnie dla mnie brzmi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 11:20
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Agnesia, no to będą dwa Tymki jeśli u mnie będzie chłopiec
Bo u mnie Tymon na tapecie odkąd jestem w ciąży
Ale coś czuję, że dziucha jednak będzie.
Dziewczynka to kiedyś była Hanna, teraz Lilianna no ale dużo Lilek teraz. ZobaczymyPodoba nam się też Zosia:)