Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny :* ja mam to zapewne po basenach bo duzo na basen jeździłam a w ciąży na basenie najszybciej nabawić sie można jakiejś zarazy.
Mila moja ginekolog jest na wczasach i wraca wlasnie 1 września
we wtorek pójdę oddać mocz i bede musiała czekać na wizytę ,czytałam tutaj na forum ze niektóre dziewczyny cała ciąże miały pH 8 ,zobaczę co mi pokaże test wieczorem .A teraz niech zapierdziela jak najszybciej oby do 1 września wrrrrr
Dziewczyny a tak w ogóle czytam ze w ciąży pH norma to 7 czy to prawda????Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 14:28
-
Bruśka wrote:Jak tak patrzene na Wasze zdjęcia to zazdroszczę po mnie nic nie widać
może lekko jak po fasolce 
Bruska u mnie to samo.. musimy czekac az i u nas bedzie widac:))
Biedroneczka ja robilam na poczatku sierpnia i ph wyszlo mi 5,czytalam ze norma 5-7:)

-
nick nieaktualny
-
Kasia02 ja mam 1 września

Dziewczyny No to trzymam kciuki zeby fasolki pokazały co ukrywają
mi sie wydaje ze moja fasolka ukrywa miedzy nożkami fistaszka bo w rodzinie same dziewczynki i ja sama za bardzo chce dziewczynkę
-
Ja zawsze chciałam córcię. Te wszystkie sukienusie są cudaśne. Trochę sobie odbijam kupując rzeczy dla bratanicy. Ale teraz jakoś czuję, że będzie Ignaś. Z resztą nie ważne co ważne żeby było. Tyle już przeszliśmy, że wszystko Nam jedno, oby było zdrowe.
Wspomniałam o krwiaku i znowu zaczęłam plamić...Wrrrr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 19:06
-
Lekarze cały czas od początku ciąży powtarzali, że jestem na maksymalnym zestawie leków, w niczym więcej mi nie pomogą i tego się trzymam jak mantry. Teraz się uda i nie ma innej możliwości.
Kasia02 lubi tę wiadomość
-
Podobnie: acard, clexane, luteina, d3, dha, magnez, nospa, no i femibion

Przepraszam za niedyskrecję ale straciłaś jakąś ciąże wcześniej? No i czy zaszłaś kiedyś już tak daleko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 19:39
-
O ja tez jeszcze luteina..musze podpytac o dha bo chyba juz czas..prawda?
ja żadnego zestawu wit.nie biore..mhhy nic mi gin.nie mowila.
tak 2 razy..
( teraz zaszlam w ciaze w pierwszym cyklu po poronieniu.. dopiero teraz zaczynam glwbuej oddychać
, będzie dobrze!! U Ciebie tez:), juz nie mowiac,ze zostaniemy wszystkie do lutego:).
Nie nigdy nie bylam 'tak daleko' to jest 1 ciaza na lekach i od razu widać roznice

-
aspargin tez polecam magnez z poyasem bralam w poprzedniej ciazy wraz z acardem kwasem foliowym 15mg na recepte + zelazo +wit b12+ luteina 2 razy+ nospa forte
a teraz na szczsecie tylko nospa przez koolke nerkowaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 20:01

. Wiem,ze za często nie dobrze,ale jesli nie mierzy sie przeplywow za kazdym razem to nie jest szkodliwe:), a Ty kiedy?