Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja w 1 ciazy brzuszek mialam lekki w 6miesiacu,wygladalam jakbym wiecej zjadla,Tusiaa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab71dc030aac.jpg
ciekawe czy wyjdzie
zobaczymy ! to mój dzisiejszy poranny brzuszek bez śniadania 
a taki typowy ciazowy dopiero w 7miesiacu -
Katiś wrote:Witam Was mamy lutowe
Fajnie Was poczytać i powspominać własną ciążę. Jestem lutowka 2015. Jak mialybyscie jakieś pytania odnośnie noworodka urodzonego w lutym, czyli co się sprawdziło i co było nieZbędne, to z chęcią pomogę
życze spokojnych ciąż i bezproblemowych porodów. 
To ja poprosze o podzielenie sie informacjami
Napisz prosze jak ubralas dzidzie na wyjscie ze szpitala? w lutym bedzie prawdpodobnie mroz - czy jak wiozlas je autem to odpielas kombinezon czy cos zeby nie przegrzac?
smarowalas twarzyczke jakims kremem z filtrem czy cos? Ogolnie chodzi mi o wychodzenie ze szpitala
-
pati87 wrote:ja w 1 ciazy brzuszek mialam lekki w 6miesiacu,wygladalam jakbym wiecej zjadla,
a taki typowy ciazowy dopiero w 7miesiacu
To ja coś czuję, że i u mnie będzie tak samo
Noo nic mam jedynie nadzieję, że od razu mi nie wywali i nie zrobia sie rozstępy
Jestem ciekawa od czego tio zalezy. Niektóre dziewczyny w pierwszej ciązy brzuszek maja widoczny dużo szybciej 
Fakt waga mi się dopiero zrównała z ta sprzed ciąży i może to ma tez jakiś wpływ
Kubuś

-
Na wyjście ubralam zestaw z h&m ten I ❤ mum & dad z długim rękawem i spodniami. Na to polarkowy pajac i na koniec taki kreszowy kombinezon. Czapka była taka materiałowa. Buzi nie smarowalam. W aucie odpielam ten kombinezon i pajac pod szyją.
Jak wychodziłam ze szpitala było strasznie mrozno
Tak to wyglądało. Aaaa i narzuciłam na fotelik na twarz tetrę, żeby ostre powietrze jej nie zaszkodziło
Pola 3 dni
http://iv.pl/images/05921125947200857455_thumb.jpg
POLA 6 MIESIĘCY 3 tygodnie
http://iv.pl/images/39797582344653705606.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 14:16
szara myszka, tysiaa93, Pianistka, Mila920, Doti87 lubią tę wiadomość
Pola

Hania

-
Katiś fajnie, że się odezwałaś. Na pewno będziemy miały do Ciebie jeszcze pełno pytań z prośbą o porady. Co do ciuszków, to ja nie planowałam dresików, bo myślałam, że z kapturem to maluszkowi będzie niewygodnie, ale chyba to jeszcze raz rozważę skoro Tobie się przydały

A co do brzuszka, to mój wygląda jak gruby a nie ciążowy, taki jakby z przejedzeniem. Czekam aż trochę urośnie i nie będzie to już tak śmiesznie wyglądać

-
Joanna_88 wrote:Co do ciuszków, to ja nie planowałam dresików, bo myślałam, że z kapturem to maluszkowi będzie niewygodnie, ale chyba to jeszcze raz rozważę skoro Tobie się przydały

Bluzy z kapturem chroniły kark Poli ( nie miałyśmy szalików, a chustki sa cienkie z tyłu) - mnie się przydały, ale to musicie potem same zweryfikować
Pola

Hania

-
Mój brzuch nigdy nie był płaski, wręcz nieproporcjonalnie, nawet gdy wazylam 45kg to wystawal :p A teraz jest taki pół na pół ciążowy pomieszany z sadlem, też chciałabym już mieć taką piłeczkę
.
Za 3h wizyta
muszę spisać sobie pytania, bo znowu o nic nie zapytam

-
katis sliczna coreczka

dziewczyny bylam dzis na moczu i powiem Wam,ze te paski do domowego sprawdzania ph to totalna klapa mi wychodzil zielony kolor miedzy 7-9 a dzis odebralam wynik i moje ph wynosi 5,5 takze laduje to badziectwo w koszu.Niestety mam jakies bakterie zapewne po basenie
i leukocytow mam 0 a norma to 1-25
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 15:37
-
hej dziewczyny powodzenia na wizytach, dajcie znac po

U mnie wszystko dobrze, coraz bardziej ciesze się ciaza
czuje się dobrze, brzuszek już jest lekko widoczny i nie mogę się doczekać wizyty
cieszmy się dziewczyny tym stanem, przecież to cudowne ze rosnie w nas nowe zycie!
-
Tusiaa wrote:Doti a brzuszek Ci rośnie?? Bo ja zaczęłąm 5 miesiąc i nikt nie powie że w ciąży jestem. Wstawiłabym zdjęcie żeby pokazać ale nie potrafie
Teraz juz myśle , że nic mnie nie ciągnie bo brzucha nie mam. Jedynie na wieczór mi go wywala hehe 
Wiesz co.. Różnie to bywa, czasami właśnie widać go a czasami jak bym nie miała i wtedy marudze mężowi że wyglądam jak bym brzuch otyły miała a nie ciążowy hihihihi