Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
cześć
Mila jeszcze nie zdawałam relacji z wczorajszej wizyty.. sorki. W sumie to nie wiele się dowiedziałam oprócz w sumie najważniejszego, że dzidziuś rośnie i ładnie bije serduszko. Oprócz tego leżał do góry nogami zwinięty w kuleczkę, gin się śmiała, że zaraz dotknie kolanem noska
, wiec o płci nie było mowy, hehe, pomierzyć też nie pomierzyła, bo ni było jak:).
trzymam kciuki, za dzisiejsze wizytyMila920 lubi tę wiadomość
-
No i ja się melduję po wizycie, ale też niewiele się dowiedziałam
byłam pewna, ze to wizyta z usg, a moj gin stwierdził, ze wszystko w porzadku i nie ma powodu, zeby tak czesto robic usg. Na szczęście sprawdzili mi tetno detektorem i puścili bicie serduszka, inaczej bym tam sobie sama to usg zrobiła hehe
Więc dalej nie wiem kto mi tam w brzuszku mieszka, będzie wielka niespodziankaważne że z dzieciem wszystko w porzadku:-)
-
Mila myślę, że na połówkowym się dowiesz o ile dzidzia będzie współpracować
Ja jak byłam na usg w 13 tyg to pytałam się lekarza o płeć bo sama nie wiem czy bym wytrzymała w niewiedzy tak długo ale najważniejsze, że z bobasem wszystko dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 21:51
Kubuś
-
a ja nie żałuję bo przynajmniej przywykłam do mysli że bedzie chłopak a bardzo chciałam mieć dziewczynkę
ale jak się odmieni to bedzie miła niespodzianka
Zobaczysz nawet jeśli okaże się że to chłopak to go pokochasz nad życie i nigdy bys nie wymieniła na dziewczynkę
Zresztą myślę, że raczej lekarze mają dobry sprzęt i sie aż tak bardzo nie myląA Jak nie był pewny to mógł nie mówić
Mi na poczatku nie chciał powiedzieć ale poźniej się wkręcił i sam powiedział, że cos dynda między nogami ale to nie jest pewne
aaa Tysiaa wstrzymaj się z kupowaniem rózowych ciuszkówpóki sie nie dowiesz na 100% wszystkie inne kolory jak cos to chłopcu załozysz ale różowego nie bardzo noo chyba że po domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 22:01
Kubuś
-
Ja się nastawialam na chłopca i w sumie dwóch lekarzy powiedziało że chłop ale na kolejnej wizycie mamy potwierdzić prowadzący mówi że na 75 % chlopak choć może jeszcze okazać się dziewczynka. Co będzie to będzie ale już zaszalalam z ubrankami
i już ma Imię
-
Ja nie pytałam tylko sam powiedział
Wiadomo ze chłopca tez będę kochać całym serduchem, nawet imię wybrałam jakby co
Ale wolałabym żeby się jednak nie pomylił
Ogólnie to zawsze chciałam mieć najpierw synka bo kiedyś sama chciałam mieć starszego brata ale jak gin wspomniał o dziewczynce to przepadlam haha
Tusiaa mam już kilka rzeczy typowo dla dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 22:05
-
Biedroneczka ja tez chciałam mieć dziewczynkę a tu prawdopodobnie chłopaczek
Bruśka jak już dwóch lekarzy powierdziło to nie ma opcji żeby sie to zmieniło
Tysiaa jak sam powiedział to musiał być bardzo pewny swojej decyzji o dziewczyncePoczekamy do Twojego usg i sie wtedy okaże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 22:24
Kubuś
-
Kasia02 niedosyt to idealne słowo
no nic muszę poczekać z podgladaniem maluszka do polowkowych, ale wtedy bejbi będzie już takie duuze, nie mogę się doczekac
Za tydzien idę na pierwszą wizytę u poloznej, będę miała tam sprawdzane bicie serduszka, więc będę spokojniejsza, a czas między wizytami szybciej zleci