Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
oj ja też muszę się zapisać a tak mi się nie chce
Zreszta jak ma mi być niedobrze na fotelu dentystycznym to aż szkoda iść bo kto wie czy bym tam im nic nie narobiła
Może do końca ciąży przejdzie i sie w końcu udam
W nocy źle mi sie spało, żołądek bolał i dzisiaj cały dzień taki do dupy
Powodzenia i bezbolesnej wizyty o ile masz cos do robienia w ząbkachKubuś
-
Mila ja tak mam od jakiś 2 tyg. Jak mnie czasami kopnie w pęcherz to aż się kulę z bólu. A że to Maluch dowiedziałam się wczoraj, używając detektora. Siedzi tam robalek nad pęcherzem i od czasu do czasu daje o sobie znać
-
Tusiaa ja głupio robię bo do dentysty idę zawsze dopiero jak mnie ząb boli tak, że z bólu chodzę po ścianach
Ostatnio byłam i mi zatruła tego zęba, dzisiaj myślałam, że będzie ostatnia wizyta a tu jeszcze w przyszły piątek muszę iść, koniec świata heh
Z tym sikaniem to u mnie różnie, ale zazwyczaj jest spokój -
Tysia - Nie martw sie ale ja podobnie robię
W sumie to ząb mnie bolał chyba w gimnazjum
Przypuszczam ,że jakbym nie była w ciązy to też bym nie poszła a przydałoby sie bo byłam rok temu przed weselem
A myślałam , że to samopoczucie to wina pogody .. a tu niestety nie raczej ciąży heh
a ja z sikaniem mam tak: wydaje mi sie, że mi sie nie chce, leże, siedze a jak wstane to musze lecieć bo nie moge wytrzymaćalbo stoje w kuchni chce umyć naczynia a tu nie mogę bo lecę do kibelka bo tak mi się chce siku
Także chyba dzidzia mi funduje takie atrakcje
Dzisiaj w sumie nagrałam 2 kopnięcia bo było widacKubuś
-
Eee z sikaniem mam to samo,a najgorsze ze chodzę co 20 minut bo czuje jakbym już pełny pęcherz miała a tam tylko kap kap kap...
No Tysia mnie też dzisiaj tak boli głowa że daj spokój.. Jakby aż migrenowe bóle mam. Tragedia bo mnie nigdy w życiu głowanie bolała..Tusiaa lubi tę wiadomość
-
To nie jestem sama, pocieszajace haha
Teraz nadrabiam z tym chodzeniem do dentysty wszystkie miesiace w ktorych go unikalam
To musi mocno kopac skoro az widac, zazdrooo!
Doti jak mnie boli glowa to jestem nie do zycia, leze i mam ochote sie obudzic nastepnego dnia. Nawet zadnym mocniejszym prochem sie nie mozna poratowac. A glowa dzisiaj bolala Tusie hihiMamy podobne nicki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 19:05
-
Tysia lekko kopie ale widać
takie puknięcie jednorazowe i się chowa. Nawet nie wiem jak to opisac
ale zyczę Wam wszystkim żebyście jak najszybciej poczuły
Smieszne uczucie jakby jakis robak chodził pod skóra
Ja tez tak miałam z głową ale przed ciąża i mam nadzieję , że więcej nie poczuję takich migren
Różnią się aż jedną literką hahaTysia - Tusia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 19:07
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Dzwoniłam do prowadzącego i kazał na razie brać nospe i paracetamol powiedział że to mogą być zmiany z rozrostem lub ze coś w moczu lub z nerkami ale czekać bo jest na urlopie mówi że powinno przejść. A co do bólu głowy to dziewczyny mnie też dopadlo. Więc same nie jesteście.
-
nick nieaktualnyPrzyszłam wam napisać że na wizycie wszystko dobrze, nie mierzyliśmy dziecka bo trochę wyszło zawirowań przez chęć poznania płci. Przenosiliśmy się z jednego do 2go gabinetu na lepszy sprzęt, dziecko postanowiło wsadzić sobie między nogi pępowinę ale na szczęście lekarz sobie poradził i będę miała SYNA
Powiedział mi to mój lekarz prowadzący i lekarz który obecnie urzędował w tym gabinecie jak tylko zobaczył obraz powiedział że to syn
Uciekam się pakować bo za 7 godzin ruszam do Warszawy na targi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa połówkowe mam darmowe u mojego lekarza do którego chodzę
prowadzą u niego w klinice takie program, który ma wspomóc naukę i ja muszę tylko podpisać zgodę na to że moje wyniki będą analizowane itd. fajna sprawa bo chodzę prywatnie i kilka stówek w kieszeni. Każdy może do nich przyjść na te darmowe badania jedyny warunek to trzeba mieszkać w Szczecinie
-
Agniesia gratuluję syna!
jak ja bym chciała wiedzieć kto mi tam w brzuszku mieszka, stało się to dokładnie w owulacje, więc wychodzi chyba chłopak o ile się nie mylę? Tylko na ile te teorie sie sprawdzają? Jak to u Was było? Zaraz sobie sama płeć poznam hehe