X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa dzisiaj dobrze na szczęście ale mam dni, w których się fatalnie czuję, najgorsze są bóle głowy.
    Dla maluszka wytrzymasz :*

Zbieram się do dentysty, rzeznia :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja też muszę się zapisać a tak mi się nie chce :D Zreszta jak ma mi być niedobrze na fotelu dentystycznym to aż szkoda iść bo kto wie czy bym tam im nic nie narobiła :D Może do końca ciąży przejdzie i sie w końcu udam :D
    W nocy źle mi sie spało, żołądek bolał i dzisiaj cały dzień taki do dupy :/
    Powodzenia i bezbolesnej wizyty o ile masz cos do robienia w ząbkach :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię chyba dziś koczuje na pecherzu, ciągle sisusiam..aż nie wiem skąd to się bierze ;-) czuję taki dyskomfort na pecherzu, myślicie że to moze być dziec? Nic mnie nie piecze ani nic, więc to nie jest przeziebiony pęcherz. Też tak macie?

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ja tak mam od jakiś 2 tyg. Jak mnie czasami kopnie w pęcherz to aż się kulę z bólu. A że to Maluch dowiedziałam się wczoraj, używając detektora. Siedzi tam robalek nad pęcherzem i od czasu do czasu daje o sobie znać :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie aż tak nie boli, ale czuję co jakiś czas wlasnie jakby kopnął w ten pęcherz i dosłownie lecę do wc bo bym popuscila :-) kiedyś już tak miałam nocy, myślałam że za dużo wypilam przed snem, ale to jednak Bejbi daje o sobie znać :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa - ja akurat dzisiaj dobrze się czuję, nawet pomimo pobierania krwi :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa ja głupio robię bo do dentysty idę zawsze dopiero jak mnie ząb boli tak, że z bólu chodzę po ścianach ;) Ostatnio byłam i mi zatruła tego zęba, dzisiaj myślałam, że będzie ostatnia wizyta a tu jeszcze w przyszły piątek muszę iść, koniec świata heh :P

Z tym sikaniem to u mnie różnie, ale zazwyczaj jest spokój :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia - Nie martw sie ale ja podobnie robię:P W sumie to ząb mnie bolał chyba w gimnazjum :D Przypuszczam ,że jakbym nie była w ciązy to też bym nie poszła a przydałoby sie bo byłam rok temu przed weselem :D

A myślałam , że to samopoczucie to wina pogody .. a tu niestety nie raczej ciąży heh

a ja z sikaniem mam tak: wydaje mi sie, że mi sie nie chce, leże, siedze a jak wstane to musze lecieć bo nie moge wytrzymać :D albo stoje w kuchni chce umyć naczynia a tu nie mogę bo lecę do kibelka bo tak mi się chce siku :) Także chyba dzidzia mi funduje takie atrakcje :)
    Dzisiaj w sumie nagrałam 2 kopnięcia bo było widac :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee z sikaniem mam to samo,a najgorsze ze chodzę co 20 minut bo czuje jakbym już pełny pęcherz miała a tam tylko kap kap kap...

No Tysia mnie też dzisiaj tak boli głowa że daj spokój.. Jakby aż migrenowe bóle mam. Tragedia bo mnie nigdy w życiu głowanie bolała..

Tusiaa lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie jestem sama, pocieszajace haha :D Teraz nadrabiam z tym chodzeniem do dentysty wszystkie miesiace w ktorych go unikalam ;)

To musi mocno kopac skoro az widac, zazdrooo! :) <3

Doti jak mnie boli glowa to jestem nie do zycia, leze i mam ochote sie obudzic nastepnego dnia. Nawet zadnym mocniejszym prochem sie nie mozna poratowac. A glowa dzisiaj bolala Tusie hihi ;) Mamy podobne nicki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 19:05

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia lekko kopie ale widać :D takie puknięcie jednorazowe i się chowa. Nawet nie wiem jak to opisac :P ale zyczę Wam wszystkim żebyście jak najszybciej poczuły :) Smieszne uczucie jakby jakis robak chodził pod skóra :D :D

Ja tez tak miałam z głową ale przed ciąża i mam nadzieję , że więcej nie poczuję takich migren :P

Różnią się aż jedną literką haha :D Tysia - Tusia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 19:07

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to jest taki maly robaczek, ktory wszystko z nas wysysa :D Ale jaki kochany :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo sobie wymyśliłyscie podobne... Hihihihihihihihi
    Dobra Tysia od dzisisj jesteś foczka :-D hihi

tysiaa93 lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do prowadzącego i kazał na razie brać nospe i paracetamol powiedział że to mogą być zmiany z rozrostem lub ze coś w moczu lub z nerkami ale czekać bo jest na urlopie mówi że powinno przejść. A co do bólu głowy to dziewczyny mnie też dopadlo. Więc same nie jesteście.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:50

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze na połówkowe się nie zapisałam ale myślę że jak prenatalne miałam w cenie wizyty 300 zł to połówkowe tak samo będą :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszłam wam napisać że na wizycie wszystko dobrze, nie mierzyliśmy dziecka bo trochę wyszło zawirowań przez chęć poznania płci. Przenosiliśmy się z jednego do 2go gabinetu na lepszy sprzęt, dziecko postanowiło wsadzić sobie między nogi pępowinę ale na szczęście lekarz sobie poradził i będę miała SYNA :) Powiedział mi to mój lekarz prowadzący i lekarz który obecnie urzędował w tym gabinecie jak tylko zobaczył obraz powiedział że to syn :) Uciekam się pakować bo za 7 godzin ruszam do Warszawy na targi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same chłopaki będą :)
    Do połówkowych jeszcze ponad miesiąc, na razie o tym nie myślę, a co do kasy, pewnie zapłacę 300-350 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja połówkowe mam darmowe u mojego lekarza do którego chodzę:) prowadzą u niego w klinice takie program, który ma wspomóc naukę i ja muszę tylko podpisać zgodę na to że moje wyniki będą analizowane itd. fajna sprawa bo chodzę prywatnie i kilka stówek w kieszeni. Każdy może do nich przyjść na te darmowe badania jedyny warunek to trzeba mieszkać w Szczecinie :)

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia gratuluję syna!:-) jak ja bym chciała wiedzieć kto mi tam w brzuszku mieszka, stało się to dokładnie w owulacje, więc wychodzi chyba chłopak o ile się nie mylę? Tylko na ile te teorie sie sprawdzają? Jak to u Was było? Zaraz sobie sama płeć poznam hehe :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ