X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa dzisiaj dobrze na szczęście ale mam dni, w których się fatalnie czuję, najgorsze są bóle głowy.
    Dla maluszka wytrzymasz :*

Zbieram się do dentysty, rzeznia :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj ja też muszę się zapisać a tak mi się nie chce :D Zreszta jak ma mi być niedobrze na fotelu dentystycznym to aż szkoda iść bo kto wie czy bym tam im nic nie narobiła :D Może do końca ciąży przejdzie i sie w końcu udam :D
    W nocy źle mi sie spało, żołądek bolał i dzisiaj cały dzień taki do dupy :/
    Powodzenia i bezbolesnej wizyty o ile masz cos do robienia w ząbkach :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecię chyba dziś koczuje na pecherzu, ciągle sisusiam..aż nie wiem skąd to się bierze ;-) czuję taki dyskomfort na pecherzu, myślicie że to moze być dziec? Nic mnie nie piecze ani nic, więc to nie jest przeziebiony pęcherz. Też tak macie?

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila ja tak mam od jakiś 2 tyg. Jak mnie czasami kopnie w pęcherz to aż się kulę z bólu. A że to Maluch dowiedziałam się wczoraj, używając detektora. Siedzi tam robalek nad pęcherzem i od czasu do czasu daje o sobie znać :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie aż tak nie boli, ale czuję co jakiś czas wlasnie jakby kopnął w ten pęcherz i dosłownie lecę do wc bo bym popuscila :-) kiedyś już tak miałam nocy, myślałam że za dużo wypilam przed snem, ale to jednak Bejbi daje o sobie znać :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa - ja akurat dzisiaj dobrze się czuję, nawet pomimo pobierania krwi :)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa ja głupio robię bo do dentysty idę zawsze dopiero jak mnie ząb boli tak, że z bólu chodzę po ścianach ;) Ostatnio byłam i mi zatruła tego zęba, dzisiaj myślałam, że będzie ostatnia wizyta a tu jeszcze w przyszły piątek muszę iść, koniec świata heh :P

Z tym sikaniem to u mnie różnie, ale zazwyczaj jest spokój :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia - Nie martw sie ale ja podobnie robię:P W sumie to ząb mnie bolał chyba w gimnazjum :D Przypuszczam ,że jakbym nie była w ciązy to też bym nie poszła a przydałoby sie bo byłam rok temu przed weselem :D

A myślałam , że to samopoczucie to wina pogody .. a tu niestety nie raczej ciąży heh

a ja z sikaniem mam tak: wydaje mi sie, że mi sie nie chce, leże, siedze a jak wstane to musze lecieć bo nie moge wytrzymać :D albo stoje w kuchni chce umyć naczynia a tu nie mogę bo lecę do kibelka bo tak mi się chce siku :) Także chyba dzidzia mi funduje takie atrakcje :)
    Dzisiaj w sumie nagrałam 2 kopnięcia bo było widac :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee z sikaniem mam to samo,a najgorsze ze chodzę co 20 minut bo czuje jakbym już pełny pęcherz miała a tam tylko kap kap kap...

No Tysia mnie też dzisiaj tak boli głowa że daj spokój.. Jakby aż migrenowe bóle mam. Tragedia bo mnie nigdy w życiu głowanie bolała..

Tusiaa lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie jestem sama, pocieszajace haha :D Teraz nadrabiam z tym chodzeniem do dentysty wszystkie miesiace w ktorych go unikalam ;)

To musi mocno kopac skoro az widac, zazdrooo! :) <3

Doti jak mnie boli glowa to jestem nie do zycia, leze i mam ochote sie obudzic nastepnego dnia. Nawet zadnym mocniejszym prochem sie nie mozna poratowac. A glowa dzisiaj bolala Tusie hihi ;) Mamy podobne nicki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 19:05

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia lekko kopie ale widać :D takie puknięcie jednorazowe i się chowa. Nawet nie wiem jak to opisac :P ale zyczę Wam wszystkim żebyście jak najszybciej poczuły :) Smieszne uczucie jakby jakis robak chodził pod skóra :D :D

Ja tez tak miałam z głową ale przed ciąża i mam nadzieję , że więcej nie poczuję takich migren :P

Różnią się aż jedną literką haha :D Tysia - Tusia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2015, 19:07

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo to jest taki maly robaczek, ktory wszystko z nas wysysa :D Ale jaki kochany :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A bo sobie wymyśliłyscie podobne... Hihihihihihihihi
    Dobra Tysia od dzisisj jesteś foczka :-D hihi

tysiaa93 lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwoniłam do prowadzącego i kazał na razie brać nospe i paracetamol powiedział że to mogą być zmiany z rozrostem lub ze coś w moczu lub z nerkami ale czekać bo jest na urlopie mówi że powinno przejść. A co do bólu głowy to dziewczyny mnie też dopadlo. Więc same nie jesteście.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 27 sierpnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2016, 09:50

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze na połówkowe się nie zapisałam ale myślę że jak prenatalne miałam w cenie wizyty 300 zł to połówkowe tak samo będą :-)

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszłam wam napisać że na wizycie wszystko dobrze, nie mierzyliśmy dziecka bo trochę wyszło zawirowań przez chęć poznania płci. Przenosiliśmy się z jednego do 2go gabinetu na lepszy sprzęt, dziecko postanowiło wsadzić sobie między nogi pępowinę ale na szczęście lekarz sobie poradził i będę miała SYNA :) Powiedział mi to mój lekarz prowadzący i lekarz który obecnie urzędował w tym gabinecie jak tylko zobaczył obraz powiedział że to syn :) Uciekam się pakować bo za 7 godzin ruszam do Warszawy na targi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 08:52

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same chłopaki będą :)
    Do połówkowych jeszcze ponad miesiąc, na razie o tym nie myślę, a co do kasy, pewnie zapłacę 300-350 zł

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja połówkowe mam darmowe u mojego lekarza do którego chodzę:) prowadzą u niego w klinice takie program, który ma wspomóc naukę i ja muszę tylko podpisać zgodę na to że moje wyniki będą analizowane itd. fajna sprawa bo chodzę prywatnie i kilka stówek w kieszeni. Każdy może do nich przyjść na te darmowe badania jedyny warunek to trzeba mieszkać w Szczecinie :)

• Mila920 Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniesia gratuluję syna!:-) jak ja bym chciała wiedzieć kto mi tam w brzuszku mieszka, stało się to dokładnie w owulacje, więc wychodzi chyba chłopak o ile się nie mylę? Tylko na ile te teorie sie sprawdzają? Jak to u Was było? Zaraz sobie sama płeć poznam hehe :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ