Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
my wspolzylismy codziennie, w tym w dzień owulacji- wiec teoretycznie powinien być chłopczyk ale może ten plemnik z poprzedniego dnia akurat dotarl i będzie dziewczynka? sama nie wiem, licze ze za tydzień na wizycie mi powie
-
wlasnie ze względu na ta owulke nastawiam się raczej na chłopca, chociaż chyba bym wolala dziewczynke - no ale wiadomo ze i tak się będę cieszyc, najważniejsze by było zdrowe
-
Agnesia a masz może jakieś większe info na temat tych bezpłatnych badań w klinice? Bo na stronie vitro nie ma żadnych info. W poniedziałek zapytam jeszcze swojej dr, ale jak coś wiesz więcej to chętnie podczytam.
-
nick nieaktualnyBruśka wrote:To szybko wiedziałas u nas ukrywał sie prawie do 5 tyg
szybko dziecko się zagnieździło
Zrobiłam test bo wcześniejszy okres mi się przesunął o kilka dni i zapisałam się na czerwcowe testowanie wcześniej niż tamten okres, zapomniałam zmienić a że miałam zapas testów w domu to stwierdziłam że co mi szkodzi
byłam pewna że się nie udało bo serduszkowaliśmy bardzo mało.
Moje 9dpo:
-
nick nieaktualnyLexi150 wrote:Agnesia a masz może jakieś większe info na temat tych bezpłatnych badań w klinice? Bo na stronie vitro nie ma żadnych info. W poniedziałek zapytam jeszcze swojej dr, ale jak coś wiesz więcej to chętnie podczytam.
to w diagenie.
http://www.prediag.pl/
Jak Ci się nie wyświetli to na stronie szpitala zdroje jest też informacja -
to ja robiłam 7 i 10 dni po spodziewanym okresie i testy były negatywne więc sądziliśmy ze nic z tego potem był wyjazd krótki urlop i po powrocie podczas podawania wyników lekarz pytał czy aby nie jestem powiedziałam ze nie ale dla pewności sprawdziłam i była słaba kreska pojechałam na bete i było wiadomo
-
nick nieaktualny
-
U mnie pani doktor w poniedziałek na wizycie powiedziała, że będzie syn. Powiedziałam jej, że sprawdza się teoria: przed owulacją dziewczynka, w trakcie syn. Stwierdziła, że nie zawsze się to sprawdza i zawsze jest 50 % szans. Na koniec dodała, że w medycynie nigdy nie ma nic pewnego